הוא לא.ואם תפול פצצה גרעינית על ישראל עד אז?? ואולי דעאש כבר יחריבו את הודו לפני??
אתה מנותק ברמת כלה בחופה.
אין לי כח אלייך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא.ואם תפול פצצה גרעינית על ישראל עד אז?? ואולי דעאש כבר יחריבו את הודו לפני??
אין לי כח אלייך.
משכנע.הוא לא.
אין לי מה לשכנע, את זו שמנותקת.משכנע.
אממ אני לא תומכת ברעיון הסוציאליזם. אני אפילו מעדיפה את רעיון הקפיטליזם על פניו. הפתעה?אין לי מה לשכנע, את זו שמנותקת.
בסופו של יום, הבעיה של סוציאליזם זה שנגמר הכסף. ע"ע יוון. ואומנם לא על זה היה הויכוח ביניכם, אבל את באה מהמקום הזה.
תסתכלי היטב על יוון.
אני לא חושב שאת סגורה כ"כ על המושג קפיטליזם, אבל בכל מקרה אני שמח לשמוע את זה.אממ אני לא תומכת ברעיון הסוציאליזם. אני אפילו מעדיפה את רעיון הקפיטליזם על פניו. הפתעה?
אוקיי.😕 אמירה קצת.. לא רלוונטית?אני לא חושב שאת סגורה כ"כ על המושג קפיטליזם
ואם תפול פצצה גרעינית על ישראל עד אז?? ואולי דעאש כבר יחריבו את הודו לפני??
אין לי כח אלייך.
נכון. ההשערות שלי גרועות ושלך מעולות.את זו שמשערת השערות כאן, לא אני. אבל רק ההשערות שלך הגיוניות. למשל:
1. מחר יפתחו את השוק בארץ ומיליון (לא פחות!) מתכנתים הודים יבואו לכאן.
2. כל מיליון המוכשרים יבואו ולא ישפיעו על מצב השוק בשום צורה חוץ מלקחת עבודות של אחרים כי הם מוכנים להרוויח מעט (למרות שהם בישראל עכשיו ויקר כאן) ולא מעוניינים לייצר שום דבר משלהם.
3. רק ההודים שמוכנים לעבוד בזול יגיעו לכאן. אף חברה אחרת בעולם לא תרצה לעבוד כאן במצב גן עדן של שוק פתוח ללא מסים, ולא יוקמו כאן חברות חדשות.
ואני המנותק.
נכון. ההשערות שלי גרועות ושלך מעולות.
כולם יעשו הכל מרצון והתנדבות ותיהיה
שמחה בלב של כולם 😄
וחדי קרן ודובוני אכפת לי ורודים:angel:
אצלך זה לא השערות, זה עובדתית מה שיקרה! נכון?
וואי הדת שלך ממש קורצת לי.. אולי אחרי הסבל שלי בעולם הזה, למען ההקרבה לרעיון שלך, אעלה לגן עדן ואזכה ב72 בתולים!!
זאת הפינה שאתם אמורים לשכנע אותי שהרעיון שלכם טוב, לא? אין לי באמת כח לנסות לשכנע אתכם שהוא לא מספיק.אני לא כתבתי כאן השערות, את כתבת. מה שמעניין זה שעל כל תגובה שקיבלת (לא רק שלי) הגבת שזה לא משכנע או מנותק בלי טיעון נגדי. לעומת זאת, לא ניסית אפילו לשניה לתמוך בטענות שאת נתת כי את מניחה שהן אוטמטית משכנעות. ממליץ לך לעבור שוב על הדיון ולהסתכל עליו מהצד.
ומה תעשי עם 72 בתולים? תלמדי את כולם איך זה עובד?
זאת הפינה שאתם אמורים לשכנע אותי שהרעיון שלכם טוב, לא? אין לי באמת כח לנסות לשכנע אתכם שהוא לא מספיק.
ומה אכפת לך מה אני אעשה איתם?? שיבשלו, ינקו..
אז אני כאן מאותה סיבה.. מספקת מידע שנראה לי מעניין.אם אין לך כוח, אז למה את כאן? אני לא כאן כדי לנסות לשכנע אותך, אני מספק כאן מידע שנראה לי מעניין. אני לא כלכלן ולכן לא מעניין אותי לטעון טענות פשטניות כמו "מי יבנה את הכבישים" או "מה אם מיליון סינים יבואו לכאן ויקחו לנו את כל עבודות" כדי לקבל קצת פרסום בצהובון אקראי. כל השאלות האלה נשאלו כבר לפני הרבה שנים וקיבלו תשובות מפורטות. אני מבטיח לך שעדיין לא חשבת על שום דבר חדש בנושא הזה.
אז אני כאן מאותה סיבה.. מספקת מידע שנראה לי מעניין.
אני לא מעלה שום דבר חדש בדיוק כמו שאתה לא מעלה שום דבר חדש.. מצטט לי מספר.. המשיח יבוא ויהיה שמח.. שוק חופשי- חדי קרן מעופפים..לא חידשת כלום. 😴 טוב שלא הבאת סרטון על בריאת העולם כהוכחה לכך שיש אלוהים..
http://www.ted.com/talks/thomas_pik...pital_in_the_twenty_first_century?language=heלפחות האנשים שאני מפנה אליהם מבססים את הטענות שלהם ומציגים מידע, ולא טענות כמו "אולי הקפיטליזם יהרוס את העולם כי סביבה וכבישים ודברים".
אתה משכנע את המשוכנעים..
מה הבעיה בלשתף תמונות שמצחיקות אותי?:(אתה משכנע את המשוכנעים..
אני לא רואה פה מישהו בדיון שמתנגד חח..
אתה משכנע את המשוכנעים..
אני לא רואה פה מישהו בדיון שמתנגד חח..
אני שיתפתי וקטלו אותי149eg: אני מנסה לנרמל אותך כמו שעשו לי.. כדי שיהיה פה סדר חברתי וhappy endingמה הבעיה בלשתף תמונות שמצחיקות אותי?😭
מזל שיש לכם אחד את השני 😘זה לא משכנע בכלום, זה סתם מצחיק. אני צחקתי.