- פותח/ת השרשור
אני שיתפתי וקטלו אותי149eg: אני מנסה לנרמל אותך כמו שעשו לי.. כדי שיהיה פה סדר חברתי וhappy ending
מזל שיש לכם אחד את השני 😘
שלך פשוט לא היה מספיק מצחיק. תביאי אחד אחר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שיתפתי וקטלו אותי149eg: אני מנסה לנרמל אותך כמו שעשו לי.. כדי שיהיה פה סדר חברתי וhappy ending
מזל שיש לכם אחד את השני 😘
צודק. כי אצלי לא היה כלב מדבר. 😕שלך פשוט לא היה מספיק מצחיק. תביאי אחד אחר.
צודק. כי אצלי לא היה כלב מדבר. 😕
פעם אחרת..
עכשיו? לא.. אולי בדיון אחר.אנחנו באמת הולכים לנתח הומור עכשיו?
אני תוהה, בהתאם להגדרות של אלכס, מה הבעיה עם הכסף היום? נראה שהוא עונה על כל ההגדרות.
וולונטריזם- הכל צריך להיעשות בהסכמה ובהתנדבות!עברתי עכשיו איזה 4 דפים חדשים ואפילו לא הצלחתם לשכנע את אלכס להעלות תמונות עירום? ג'יזס, חובבנים
ויש לך גם טענה בנושא מעבר לאד הומינם?
@sunshine
למען הסר ספק,
הבנת למה הדוגמא שלך להצפת מתכנתים הודים היא מפגרת רצח או שאת עדיין חושבת שההבדל בפערי שכר בין מתכנת הודי לשיראלי הוא בגלל החלטה פוליטית (WTF?!) וציונות (WTF?!?!)?
מישהו כותב על כלכלן די ידוע (לבטח יותר מהכותב) שהוא מטומטם (כמובן בלי להסביר מדוע) ואני כקורא מהצד מספר לו שהוא בעצמו כנראה מטומטם ..
אתה חושב שראוי היה להגיע למסקנה שונה?
בדקת/ם את פערי השכר בין מתכנתים הודים לישראלים לאחרונה?
אני לא מעודכן בענף הספציפי הזה אבל בענף אחר שאני מכיר היטב הם מהמובילים בעולם (באיכות, ובשכר)
השכר החציוני למתכנתים בארץ גדול בערך פי 10 מזה של ההודים.
יש שם מתכנתים טובים, כמובן, אבל בממוצע הם בעיקר מכינים ספגטי.
כמעט האמנתי שאתה בעניינים, ואז הגעתי לספגטי 😃
אם כך כנראה אני זה שלא הבין אותך מלכתחילה. קוד ספגטי?
הכוונה היא שהם כותבים קוד מבולגן ולא יעיל שאופייני למתחילים (או פשוט מתכנתים גרועים). רוצה לומר, למרות שיש שם מתכנתים טובים, הרוב על הפנים.
מישהו כותב על כלכלן די ידוע (לבטח יותר מהכותב) שהוא מטומטם (כמובן בלי להסביר מדוע) ואני כקורא מהצד מספר לו שהוא בעצמו כנראה מטומטם ..
אתה חושב שראוי היה להגיע למסקנה שונה
כקורא מהצד היה כדאי לקרוא גם את המשך ההודעה.
וזה שהכלכלן ידוע לא מרשים אף אחד. אין הרבה כלכלנים שהפגינו יכולות חיזוי יותר טובות מהטלת מטבע.
על אף שקראתי גם את המשך ההודעה, כשאני (זה לא מחייב אותך כמובן) רואה פתיח כמו זה שציטטתי לפני כן -
המסקנה שלי היא אחת ורשמתי אותה קודם. אני מבין שאתה חושב אחרת וזה בסדר.