הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה SQ, DL

• פותח/ת השרשור Horey
  • פורסם בתאריך

Horey

משתמש מתחיל
187
16
נק' מוניטין:
263
187
16
ים בת-ים
שבוע שני של SS.
עד כה התקדמות הייתה:
10 ק"ג DL
5 ק"ג SQ
כל אימון.
כנראה עכשיו אצתרך להוריד את מהירות העליה במשקלים.
ולפני שאשבור לעצמי את הגב החלתתי לוודא- האם אני בכלל עושה נכון )

לי היה קשה להבין האם אני שובר מקביל.
יכול להיות שזה בגלל א"ש גבוהים. היום פעם ראשונה מדדתי על המכשיר האלקטרוני (זה מה שיש),
ויצאה 26%

SQ: 110 kg
DL: 120 kg

תודה מראש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואו זה נראה כל כך לא נוח...

בכל מקרה בסקוואט בסרטון הראשון חזרה אח תאו שניים באמת לא שברו מגביל (חזרה הראשונה אני מאמין) השאר נראו בסדר.

אני לא טוב בלהעריך דדליפט אבל אני חושב שאתה צריך למשוך את הכתפיים קצת אחורה הגב נראה רפוי טיפה.

בואו נפתח קבוצה "גם אני עושה סקוואט מהבנצ'"

בסקוואט יש לך עוד קצת לרדת, ובחזרה שתיים הראשונות לא ירדת מספיק

בדדליפט אתה צריך להרים את התחת למעלה קצת (לקראת הסוף הרמת כי היה לך קשה שהתחת היה נמוך מידי), זה נראה כאילו אתה מנסה לדמות סקוואט בהתחלה. ותשמור על הגב ישר הוא מתעגל לך...

הסקוואט נראה סבבה..
בדדליפט נראה אתה נעזר עם הידיים קצת וגם הגב מתעגל ..לא נראה שקשה לך בדדליפט
קצת קשת לראות איך אתה אוחז..
בקשר לגב סתכל עם הפנים קדימיה ותוציא חזה..אתה מסתכל קצת למטה וככה לגב יותר קל
להתעגל

תמשיך לעבוד חזק כול הכבוד סה"כ

לא ממש ברור איפה המוט יושב, אבל אתה צריך ללמוד לשבת יותר על העקבים ולהוציא את הברכיים לצדדים יותר חזק.

תוריד את החגורה. היא מפריעה לך בדדליפט להכנס למצב נורמלי. אתה בטח רואה שהגב שלך לא נמצא במצב טוב.

זה נראה כאילו אתה מקפל קצת את היד בדדליפט..חבל על הבייספס.
תישר גם את הגב, כול העליה הוא עקום..
לא רוצה לומר סתם, אבל לדעתי הסקוואט על הפנים..שוב, זה לדעתי בלבד..יבואו לפה המומחים ונראה מה יגידו.

• פותח/ת השרשור
גם לי נראה שהסקוואט לא משהו.
אבל אני לא יודעה איך לשפר. ניסיתי להזיז את המשקל אחורה- כדי להוריד את התחת עוד יותר מתחת למקביל,
אבל אני פשוט אפול, ולאזן אם עוד זווית של הגוף כלפי הריצפה - מפחיד, כדי שלא אגיע למצב של גוד-מורנינגס.

---------- התגובה התווספה ב 21:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:29 ----------

לא ממש ברור איפה המוט יושב, אבל אתה צריך ללמוד לשבת יותר על העקבים ולהוציא את הברכיים לצדדים יותר חזק.

תוריד את החגורה. היא מפריעה לך בדדליפט להכנס למצב נורמלי. אתה בטח רואה שהגב שלך לא נמצא במצב טוב.

כן, הגב על הפנים. אבל בלי חגורה אם הבטן שלי- יכול להיות בעייתי, לא?

אל תפחד לאזן את הזווית של הגב, זה יהיה בסדר. לא הבנתי מה שאלת לגבי הבטן שלך.

• פותח/ת השרשור
חגורה אמורה לעזור להחזיק את הבטן צמוד לגב. אני איך שהוא מפחד שדבקה בדד-ליפט, אם אני אוריד את החגורה (לא במשקל הזה, נגיד ב-150) זה יכול לגרום לכל מני פציעות, החל מגב תחתון ועד קרעים בבקע.

לפי הסרטון השני של הסקוואט נראה כאילו אולי בחזרה אחת היית מתחת לקו מקביל. עומק לא מספיק. הנקודה הכי נמוכה בירך צריכה להיות מתחת לנקודה הכי גבוהה בברך.
בדדליפט אל תוריד הירכיים למטה כי זה גורם לזה שהמוט לא נמצא מעל אמצע כף הרגל. נסה להשאיר אותם כמה שיותר למעלה (הגב צריך להיות די קרוב למקביל לרצפה לפי ריפטו - לא להוריד את הירכיים\תחת אלא רק להרים תחזה) תוך כדי שאתה מכווץ
בסקוואט תוציא את האצבעות ברגליים החוצה ככה שתיווצר זווית של בערך 30-45 מעלות, ואז כשאתה יוריד תוציא את הברכיים לצדדים ככה שהרגל שלך תהיה באותו הקו של כף הרגל

חגורה אמורה לעזור להחזיק את הבטן צמוד לגב. אני איך שהוא מפחד שדבקה בדד-ליפט, אם אני אוריד את החגורה (לא במשקל הזה, נגיד ב-150) זה יכול לגרום לכל מני פציעות, החל מגב תחתון ועד קרעים בבקע.

חגורה אמורה לעזור לך להגביר את הלחץ התוך בטני שבתורו עוזר לך להרים יותר. משום כך, אם אמור לקרות לך בקע בעתיד החגורה לא תמנע את זה. החגורה גם לא תמנע פציעות בגב כי היא לא אמורה "לשמור" על הגב.

כל עוד אתה עובד בטכניקה ראויה אין לך סיבה לחשוש מפציעות כי גם אם הן יקרו זה פשוט לא יהיה בשליטתך. אתה עובד עם משקלים לא קלים, אין מה לעשות.

הארות והערות לגבי התרגילים עצמם כבר קיבלת. אני אישית חושב שזה לא אופטימלי להיות על אחוז שומן כזה גבוה כבר בשבוע 2 של התוכנית הזאת.

ואז מה? אחד כמוך יצטרך לוותר על 99% מההודעות שלו בפורום....תחשוב קצת לפני שאתה מבלבל במוח

אתה כרגע הצעת לבן אדם לא להתאמן כי לטעמך הוא שמן. ועוד עשית את זה כשהוא לא שאל את דעתך. כן, לחשוב קצת לפני שאתה מבלבל את המוח... נשמע כמו רעיון!

איפה הצעתי לו לא להתאמן?
אכן לדעתי הוא שמן מידי (לתוכנית הספציפית עליה הוא מדבר) ואתה חושב שאני טועה והוא רזה.
הפכת לטרול לגמרי לאחרונה, אמן יעבור לך מתישהו

טענת שזה לא אופטימלי (מה זה אומר בכלל?) להיות באחוז שומן הזה בתחילת התוכנית. כיוון שאין שום קשר בין אחוז השומן ההתחלתי לביצוע התוכנית, המסקנה הנדרשת היא שהצעת לו לא להתאמן או לעשות תוכנית פחות יעילה. כיוון שאנחנו לא רוצים לחשוב שאתה אידיוט שיציע לבן אדם להתאמן בצורה פחות יעילה, המסקנה הנדרשת הבאה היא שהצעת לא להתאמן בכלל כל עוד הוא באחוז שומן הזה.

אני לא אמרתי שאתה טועה והוא רזה. אם הייתי אומר את זה היית יכול לקרוא לי מפגר ובצדק, כי זו החלטה שלו ושלו בלבד אם הוא שמן, רזה או מושלם. זה שמישהו נמצא באחוזי שומן שלא עושים לך שמח לא אומר שאתה צריך לזיין לו בשכל על זה במיוחד כשהוא לא שאל את דעתך.

מתי פעם אחרונה ניגשת לבן אדם ברחוב ואמרת לו שזה לא אופטימלי להיות באחוזי שומן שלו? אז פעם הבאה תחשוב לפני שאתה מבלבל את המוח, טוב?

היו פה לא מעט שאלות/פוסטים של אנשים שנענו שלא כדאי להם לעשות ss כשהם על א.ש. כפי שהם עצמם דיווחו (או צילמו). ולא ראיתי אותך קופץ כחמור. בנוסף, היו פה לא מעט שאלות/פוסטים של אנשים שאתה (וגם אחרים, אבל אתה טוב במיוחד בכך) ענו להם לא על מה שנשאל ו 'לא לענין', בלשון המעטה.
אז אני חוזר למה שכתבתי לך עוד מוקדם יותר, אתה אישית כותב הערות לא קשורות כרוב המוחלט של מה שאתה כותב לאחרונה, ואתה לא בעמדה להטיף לאחרים. עכשיו אתה מוזמן להגיד לי שמותר לך לעשות מה שבא לך.

אתה מפספס איזה פרט קטן. אנשים ששאלו אם כדאי להם לעשות SS על מנת לעלות במאסה. פה אף אחד לא שאל אותך מה לעשות, אם כדאי לעשות ואתה אפילו לא יודע לאיזו מטרה הוא מתאמן. אולי הוא רוצה להיות על 80% שומן?

וכן, כמו שלך מותר לפלוט שטויות ב 100% מההודעות שלך בלי שיצנזרו אותך, מותר לי להצביע על כך.

לא פספסתי כלום חביבי. ניסיתי להסביר לך שמה שאני כתבתי כתגובה לבן אדם אלו דברים שכבר נאמרו פה בעבר (ובצדק לטעמי) ושמעבר לכך אתה אישית באופן כללי מגדולי העונים לא לענין. וכן, הפכת לאחרונה לטרול מושלם כאמור, אבל תגובות לא קשורות היו לך עוד לפני כן.

תמשיך להצביע, אתה משעשע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית