הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעם ראשונה עשיתי סקוואט, יש בעיה

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
שלום
בפעם הראשונה לפני יומיים עשיתי סקוואט בלי משקל כי רק התחלתי, רק עם מוט אולימפי של 20 קילו

בקיצור אחרי שעשיתי את הסקוואט התחלתי להרגיש קצת כאב ברגליים עד עכשיו, זה נורמלי?

שמע זה פעם ראשונה..לך תדע.
אבל בכול מקרה אני ממליץ לך להעלות סרטון שנראה במה מדובר.

---------- התגובה התווספה ב 21:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:36 ----------

ואל תכנס ללחץ, כולה עשית סקוואט:79nb:

• פותח/ת השרשור
חחח אחי אני לא נלחץ אחי אבל פשוט אני נזכר שאמרו שזה יכול לכאוב בברכיים בשבוע הראשון של הסקוואט
אבל עדיין זה טוב לשאול לא יודע.

---------- התגובה התווספה ב 22:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:41 ----------

מכיוון שאני מתחיל בתחום של הסקוואט זה יהיה מתאים לי לעשות גם דדליפט להתחיל עם זה?

• פותח/ת השרשור
לא יודע אחי SS זה מסובך מלא תרגילים מסובכים שקשה לי ללמוד לבד אני לא יודע אחי
בכיף הייתי עושה את זה אני ממש רוצה

---------- התגובה התווספה ב 23:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:52 ----------

יש לך תוכנית ממש ממש ממש טובה שכוללת סקוואט ודדליפט אבל שהיא לא SS ?

,

נראה לי שאתה מתבלבל, SS זאת תכנית מאוד מאוד פשוטה (אתה לא חייב לעשות פואר-קלין, אפשר לעשות מתח במקום...)

הברכיים לא אמורות לכאוב בסקוואט... כניראה אתה גולש איתן יותר מידי קדימה או משהו.
הכי טוב היה אם היית מעלה סרטון.

הבירכיים לא אמורות לכאוב, לא בסקוואט הראשון ולא באחרון.
אולי לא שברתה מקביל?
בכל מקרה תעלה סרטון

אם אתה סתם מכופף את הברכיים במקום לנסות "להתיישב" אחורה זה יכול לשים לחץ על הברכיים ואז זה כואב.
וגם אולי אתה נעצר יותר מידי זמן למטה לפני שאתה דוחף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית