הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא בדדליפט

מצב
השרשור נעול

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
שיא בדדליפט

205 קילו 3 חזרות!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כבוד על המשקל אבל למה לא לנעול? ולמה לעזאזל לטייל עם המוט ככה כשהגב שלך לא ישר? תחזיר לרצפה ותפרק שם את הפלטות בקוטר הקטן יותר.

• פותח/ת השרשור
כבוד על המשקל אבל למה לא לנעול? ולמה לעזאזל לטייל עם המוט ככה כשהגב שלך לא ישר? תחזיר לרצפה ותפרק שם את הפלטות בקוטר הקטן יותר.

לא לנעול???
נעלתי את כל החזרות, אני נועל וישר יורד למטה...

אל תדאג נעלת..גם אני לא ממליץ לטייל ככה עם המוט:stop:
אבל גבר, משקל יפה מאוד!🤪

קשה לראות טוב מכאן. בתחרות זה כנראה לא היה עובר אם זה מה שאתה שואל.

אתם מצחיקים איך אפשר לשפוט לפי סרטון? בסרטון הזמן תגובה הוא יותר איטי מהמציאות כשאתה עובד מהר לוקח זמן עד שהמצלמה קולטת את זה אז זה נראה הרבה פעמים שאתה לא נועל ובעצם אתה כן נועל

סחטיין כל הכבוד, היית צריך אבל לקחת את הגב טיפה אחורה בסוף, קשה לראות אם נעלת או לא

אתם מצחיקים איך אפשר לשפוט לפי סרטון? בסרטון הזמן תגובה הוא יותר איטי מהמציאות כשאתה עובד מהר לוקח זמן עד שהמצלמה קולטת את זה אז זה נראה הרבה פעמים שאתה לא נועל ובעצם אתה כן נועל

כן, אני מניח שהמשקל כל כך קל לו שהוא מצליח לזוז במהירות מטורפת שבה מלצמה של 24 פריימים לשניה לא קולטת אותו. אתה צודק! בגלל זה גם אי אפשר בכלל לדעת אם אתה שובר מקביל בסקוואט. אבל התירוצים האלה תופסים רק לחברים שלך מהפורום השני, לא?

דדליפט מצויין אבל למה לעשות את ההליכה הזאת בסוף ? כואב לי לראות את זה חחח

קשה לראות טוב מכאן. בתחרות זה כנראה לא היה עובר אם זה מה שאתה שואל.

לא הבנתי איך בסרטון שלו אתה יכול לקבוע שהוא לא נעל ובשלי לא.
יש חזרות אצלי שנראות יותר גרוע משלו.

ובלי קשר לתחרות.

ויכול להיות שהוא לא נועל, אבל אני לא רואה איך אפשר לקבוע בוודאות עם סרטון כזה.

כן, אני מניח שהמשקל כל כך קל לו שהוא מצליח לזוז במהירות מטורפת שבה מלצמה של 24 פריימים לשניה לא קולטת אותו. אתה צודק! בגלל זה גם אי אפשר בכלל לדעת אם אתה שובר מקביל בסקוואט. אבל התירוצים האלה תופסים רק לחברים שלך מהפורום השני, לא?
מה זה קשור? חחח אתם כאלה עלובים חייבים ישר לדחוף את הפורום השני

בכל מקרה שמישהו שובר מקביל מזווית נורמלית אתה תראה שהוא שובר

דדליפט זה משהו אחר יש כאלה שנועלים ממש לשניה ויש כאלה שנועלים להרבה זמן
אז אם אתה נועל שניה ויש יורד למטה המצלמה לא תתפוס את זה כמו שתראה בעין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית