עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה קשור? חחח אתם כאלה עלובים חייבים ישר לדחוף את הפורום השני
בכל מקרה שמישהו שובר מקביל מזווית נורמלית אתה תראה שהוא שובר
דדליפט זה משהו אחר יש כאלה שנועלים ממש לשניה ויש כאלה שנועלים להרבה זמן
אז אם אתה נועל שניה ויש יורד למטה המצלמה לא תתפוס את זה כמו שתראה בעין
אתה יודע כמה פעמים קרה לי שצילמתי בפלאפון וזה לא היה נראה שנעלתי ובמציאות כן נעלתי?אולי איך שהוא אמר לך שטעית קצת עצבן אותך..
אבל באמת אל תנסה להוכיח את מה שאמרת שלמצלמה יש מהירות תגובה איטי כי זה באמת די טיפשי.
אתה לא צריך מצלמה עם 12 FPSדדליפט בשביל לצלם מישהו עושה דדליפט LOL
אתה יכול לצלם גם עם מצלמה של פלאפון וזה יספיק.
חזרה ראשונה:
[U
תראו בתמונה גם את הזמנים אם מישהו לא מאמין
אלכס צא גבר ותודה שטעית..
אתה יודע כמה פעמים קרה לי שצילמתי בפלאפון וזה לא היה נראה שנעלתי ובמציאות כן נעלתי?
🚬🤪🚬
אתה יודע טוב מאוד שלא נעלתי, ואתה יודע מה סרטון הבא אם אני מצליח להשלים את כל החזרות אני ינעל ויישאר שנייה ככה עם המוט נעול בשביל להוכיח שנעלתי, למרות שאני בטוח ב100% שנעלתי את כל החזרות עם ה205, פשוט לא נשארתי נעול ..נעלתי וישר ירדתי, אין סיבה להישאר למעלה נעול דעתי
תיקנתי לך. ממש לא מעניין אותי מה תביא ומה לא תביא. אם אתה בא לפורום רק כשאתה רוצה טפיחה על האגו, אז התבלבלת בכתובת. אתה יודע איפה לחפש את הבוסט לאגו ואתה יכול גם להמשיך ללכלך עליי שם עד שתצא לך הנשמה.
זה עדיין לא ישנה את העובדה שהסקוואט שלך מכוער, שאתה לא נועל את הדדליפט ושאתה לא יודע ללמוד מהטעויות שלך.
כתבתי שם שאמרת שאני לא נועל, ממש לכלוך כבד...
וזה שאתה מחפש כל פעם הזדמנות לרדת עלי או לעשות ממני צחוק מאז שהתעצבנתי על המנהל השני זה בסדר? אחלה דרך לטפח את האגו לא?
הסקוואט שלי מכוער אני מודה, ואם הטכניקה הייתה כל כך גרועה כמו שאתה טוען בחיים לא הייתי מצליח את החזרה עם ה200.
בקשר לדדליפט אתה לא יכול לקבוע אם אני נועל מסרטון, ועוד מסרטון אחד ויחיד כשכל שאר הסרטונים שהעלתי כן נועלים, וזה גם נועל אני לא אומר שלא אתה פשוט לא מסכים איתי.
אתה באמת רוצה לעבור על האשכול ולראות מי עשה כאן צחוק ממי? כי אם נגלה שזה אתה, זה עלול להגמר בבאן.
אני יכול לקבוע מה שאני רוצה. אתה יכול לא להסכים איתי אבל זה לא ישנה את העובדה שלא נעלת את הדדליפט.