הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע הסייקל הקרוב שלי (חיטוב)

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
היי חברה הנה קצת מידע על הסייקל הקרוב שלי

14 שבועות
1-14 טרן אצטט 100מ"ג EOD
1-14 מסטרון 100מ"ג EOD
1-14 טסט פרופינואט 50מ"ג EOD

PCT
HCG למשך 4 שבועות (אני יתחיל שבוע לפני הזריקה האחרונה של טסט בגלל שטרן סוגר אותך חזק מאוד) 500IU בשבוע

אופציה של קלומיד 300מ"ג ביום הריאשון 100מ"ג 10 ימים 50מ"ג 10 ימים
אופציה של נולבה 40מ"ג למשך שבועיים 20מ"ג לשבועיים נוספים

אמור לעשות אותי חיה רעעעעההההההה:angry:

אשמח לשמוע דיעות

נערך לאחרונה:
תעלה פרופ ל100
וטרן אצטט 14 שבועות אתה מתאבד לא חבל על הכליות?
למה חיטוב עם חומרים קצרים למשוך 14 זה סתם מיותר לדעתי וחיה רעה אתה לא תצא מיזה צא מהסרט

• פותח/ת השרשור
תעלה פרופ ל100
וטרן אצטט 14 שבועות אתה מתאבד לא חבל על הכליות?
למה חיטוב עם חומרים קצרים למשוך 14 זה סתם מיותר לדעתי וחיה רעה אתה לא תצא מיזה צא מהסרט

חחח פרופ הוא רק לתחזוקה מה הקשר לכליות? והסייקל הזה הוא לא לגדילה הוא לחיטוב
רואים שאין לך מושג אחי תמשיך לקרוא חומר גבר יש לך הרבה מה ללמוד

• פותח/ת השרשור
ההזרקות הם every other day פרופ יוצא 150 מ"ג לשבוע זה רק הבסיס של הסייקל מה יש לי להעלות ל 100 אני לא רוצה להזריק 300 מ"ג

• פותח/ת השרשור
אני רק יוסיף ואומר שאין הוכחות שטרן פוגע בכליות תן לי מחקר אחד שתומך בזה אני אשמח לקרוא!

דבר ראשון אני מסכים ב 100% עם אליאור, הסייקל שלך ארוך מדיי בשביל טרן, טרן לא לוקחים 14 שבועות, אלא מקסימום 8 שבועות.
דבר שני, 14 שבועות לוקחים סייקל אם יש לך חומרים בהתאם, לדוגמא כמו בולדנון שלוקח לו זמן להכנס לפעולה, אבל מסטרון 14 שבועות? זה מיותר, מסטרון לוקחים כאשר אחוז השומן נמוך כדי להנות מהאפקט שלו, מסטרון נותן מראה נוקשה, אך להתחטב איתו? מיותר.
במקומך הייתי מוסיף פרימו או בולדנון למהלך כל הסייקל שהם חומרים עם אסטרים ארוכים.
HCG 500IU לשבוע? קצת, אתה צריך לקחת לפחות 1500IU כי יש לך טרן.
פרופ 50 מ"ג EOD טוב בשביל לשמור על החשק המיני, בגלל שיש לך טרן אין צורך להעלות את הפרופ, הוא לא יתן לך כלום, אתה גם יכול לשקול שימוש בפרו-וירון במקום בפרופ, ככה הסייקל שלך יהיה על טהרת חומרים יבשים.

לפי דעתי אתה יכול לעשות סייקל כזה:

1-8 טרן אצטט 100 מ"ג EOD
1-14פרימו/בולדנון 600 מ"ג לשבוע, 2 זריקות בשבוע עקב אסטרים ארוכים
10-14מסטרון 200 מ"ג EOD (החומר חלש)
9-14 וינסטרול 50 מ"ג ליום בזריקות או 75 מ"ג בכדורים.
1-14 פרו-וירון 50 מ"ג ליום או 50 מ"ג טסט פרופ.
12-16 כוריגון 500IU EOD.
16-20 PCT נולבדקס+כלומיד.

זה סייקל חיטוב טוב על טהרת חומרים יבשים (במידה ותשתמש בפרו-וירון).

הסיבה שטרן כן יכול לפגוע בכליות עקב האנדרוגניות שלו, אותו דבר אם תיקח 3 גרם טסט בשבוע, יכול להיות כשל בכליות.

ולהבא נא לשמור על כבוד אחד לשני, אם יש לבן אדם מושג או לא, יכול להיות, אבל יש דרך לרשום, זה לא שוק.
אני לא רוצה שיתחילו כאן מריבות.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני מסכים ב 100% עם אליאור, הסייקל שלך ארוך מדיי בשביל טרן, טרן לא לוקחים 14 שבועות, אלא מקסימום 8 שבועות.
דבר שני, 14 שבועות לוקחים סייקל אם יש לך חומרים בהתאם, לדוגמא כמו בולדנון שלוקח לו זמן להכנס לפעולה, אבל מסטרון 14 שבועות? זה מיותר, מסטרון לוקחים כאשר אחוז השומן נמוך כדי להנות מהאפקט שלו, מסטרון נותן מראה נוקשה, אך להתחטב איתו? מיותר.
במקומך הייתי מוסיף פרימו או בולדנון למהלך כל הסייקל שהם חומרים עם אסטרים ארוכים.
HCG 500IU לשבוע? קצת, אתה צריך לקחת לפחות 1500IU כי יש לך טרן.
פרופ 50 מ"ג EOD טוב בשביל לשמור על החשק המיני, בגלל שיש לך טרן אין צורך להעלות את הפרופ, הוא לא יתן לך כלום, אתה גם יכול לשקול שימוש בפרו-וירון במקום בפרופ, ככה הסייקל שלך יהיה על טהרת חומרים יבשים.

לפי דעתי אתה יכול לעשות סייקל כזה:

1-8 טרן אצטט 100 מ"ג EOD
1-14פרימו/בולדנון 600 מ"ג לשבוע, 2 זריקות בשבוע עקב אסטרים ארוכים
10-14מסטרון 200 מ"ג EOD (החומר חלש)
9-14 וינסטרול 50 מ"ג ליום בזריקות או 75 מ"ג בכדורים.
1-14 פרו-וירון 50 מ"ג ליום או 50 מ"ג טסט פרופ.
12-16 כוריגון 500IU EOD.
16-20 PCT נולבדקס+כלומיד.

זה סייקל חיטוב טוב על טהרת חומרים יבשים (במידה ותשתמש בפרו-וירון).

הסיבה שטרן כן יכול לפגוע בכליות עקב האנדרוגניות שלו, אותו דבר אם תיקח 3 גרם טסט בשבוע, יכול להיות כשל בכליות.

ולהבא נא לשמור על כבוד אחד לשני, אם יש לבן אדם מושג או לא, יכול להיות, אבל יש דרך לרשום, זה לא שוק.
אני לא רוצה שיתחילו כאן מריבות.

מסכים איתך לגבי אורך הסייקל נכון אני מודה הוא ארוך ואני יקצר אותו לגבי טסט פרופ אני תמיד ישתמש בסטס כבסיס לסייקל לגבי הטסט זה מה שאמרתי 50מ"ג EOD זה מספיק לגבי מסטרון אני יקצר את הסייקל ככה ש 14 שבועות כבר לא רלוונטי אני כבר עכשיו על אחוז שומן די נמוך ואני ירד עוד יותר עד שאני יתחיל את הסייקל אני מודע לזה שמסטרון לוקחים כאשר אתה על אחוז שומן נמוך יחסית לגבי פגיעה בכליות לא יודע לפי מה שקראתי לא שוכנעתי שטרן פוגע בכליות זה לא מוכח

לגבי הסייקל שהצעת הוא אחלה אבל אני בחיטוב עכשיו להתעסק עם בולדנון שידוע שהוא מגביר את הרעב לא ניראה לי אני פשוט יקצר את הסייקל וזהו לגבי HCG 500IU לשבוע מתחיל שבוע לפני הזריקה האחרונה של טסט זה מספיק לדעתי ואז לקחת PCT נולבה וכלומיד וזהו

לגבי הגישה אני מסכים איתך ב 100% אין לי שום בעיה פה אם אף אחד כולל ליאור פשוט קיבלתי ממנו הרגשה של זילזול אני מתנצל אם משהו פה נפגע זאת לא הייתה הכוונה

אם יש לכם עוד הצעות אני מוכן לשמוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית