עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסקוואט על הפנים...לא רואים מפה את הבירכיים אבל יכולים לראות שהגב מתעגל בירידה, תקפיד על זה ותעבוד על הגמישות של ההמאסטרינג...
וגם הסקוואט קצת אנכי לדעתי אתה לא יורד עם החזה ל45 מעלות..
נגיד בסרטון התחתון רואים את הגב התחתון מתעגל....
תנסה לשמור על גב ישר ואם אתה לא מצליח אז זה בעיה בגמישות...ואני מעריך שמעט זמן כי כל פעם שאתה עושה סקוואט אתה עובד על גמישות... רק תעשה עוד מתיתות להאמסטרינג...
ותיקח את הסקוואט מהראק הפוך, לא עם הפנים לראק
הסקוואט על הפנים...לא רואים מפה את הבירכיים אבל יכולים לראות שהגב מתעגל בירידה, תקפיד על זה ותעבוד על הגמישות של ההמאסטרינג...
וגם הסקוואט קצת אנכי לדעתי אתה לא יורד עם החזה ל45 מעלות..
נגיד בסרטון התחתון רואים את הגב התחתון מתעגל....
תנסה לשמור על גב ישר ואם אתה לא מצליח אז זה בעיה בגמישות...ואני מעריך שמעט זמן כי כל פעם שאתה עושה סקוואט אתה עובד על גמישות... רק תעשה עוד מתיתות להאמסטרינג...
ותיקח את הסקוואט מהראק הפוך, לא עם הפנים לראק
כמה זמן ייקח לי להשיג גמישות טובה לסקוואט לדעתך?
אני כבר ניתקתי בגלל בעיות עם הטכניקה כמה חודשים ועד שהתחלתי לעלות ברצינות התברר שנפצעתי עקב טכניקה לקוייה.
אני ישים עוד סירטונים מפעם אחרת.
אוקיי תודה רבה.
אתה חושב שייקח משהו כמו כמה שבועות אם אני ייעשה מתיחות על בססיס יומי?
דרך אגב חוץ מזה שהגב מתעגל השאר בסדר? למשל הברכיים בסדר?
הסקוואט קצת אנכי כי הוא עושה HB.
מוציאים את המוט לסקוואט כמו שהוא עושה, עם הפנים לראק ובהליכה לאחורה.
תרגילי מתיחות לא יביאו לך גמישות נדרשת בהכרח. כדי להיות מסוגל לבצע סקוואט בטכניקה ראויה כל מה שאתה צריך לעשות זה סקוואט. תתחיל מלשבור מקביל, חלק מהחזרות שלך גבוהות עוד יחסית ל-HB.
תתחיל מלקרוא על הסקוואט וללמוד טכניקה תאורטית, יש מאמרים מצויינים על הסקוואט בפורטל המאמרים, תחפש ותקרא. ממליץ לך גם לקרוא את פרק הסקוואט בספר SS, ואת הספר כולו.
אני לא רוצה לעשות HB, אני מנסה להבין איפה שמים את המוט על הגב בשביל שזה יהיה LB.
מה אני צריך לעשות בשביל שזה יהיה LB? ואיזה דברים אני צריך לשנות?
---------- התגובה התווספה ב 14:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:36 ----------
אני כבר קראתי את הספר אבל לעשות את זה במציאות זה הרבה יותר קשה.
אני ראיתי גם סירטונים של ריפטו.
אם באמת היית קורא ורואה ולומד לא היית שואל איפה שמים את המוט ב-LB כי מסבירים את זה בבירור בכל המקורות שציינתי ושאתה אמרת שפנית אליהם.
אל תצפה שיאכילו אותך בכפית, מי שיאכיל אותך בכפית כמו oneo1 כאן לרוב יגיד לך שטויות לא נכונות. השאר פשוט יפנו אותך למקורות שכמה אנשים כאן כולל אותי עבדו עליהם קשה והשקיעו מזמנם בהתנדבות בשביל אנשים כמוך.
אפשר למצוא את המנח הראוי ל-LB ע"י הרמת המרפקים למעלה ואז רואים (למשל במראה) שזה יוצר מן כיס או בור כזה שעליו המוט יכול להישען אפילו אם אתה מוריד את הידיים מהמוט. באימון הבא תלך ותנסה למצוא את זה. כל מה שתיארת שאתה יודע לכאורה כרגע רחוק מאוד ממה שאתה עושה בסרטון אז תתקן את ההבדלים שאתה מוצא בין מה שאתה יודע תאורטית לבין מה שאתה רואה שאתה עושה בסרטון, במיוחד הסרטון האחרון של הסקוואט. ותעלה עוד פעם סרטון.
בכל מקרה אל תתייאש ותמשיך להעלות סרטונים גם אם נגיד כל פעם שזה גרוע.
אין דבר כזה "ידע תאורטי מספיק".
לממש ולומר זה שני דברים שונים, בלי לתרגל בצורה נכונה תרגיל שום קריאת מאמר או צפייה בסירטון יכולה לגרום לך לעשות נכון.