עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני משתמש בבנה של אינטראקטיב - הטעם הכי טוב שטעמתי מבחינת הבננה. 270 ש"ח כולל הנחת פורום.
קיבלת מוניטין. אם הייתי יכול לתת לך עוד 7 הייתי נותן חחחחחחח 🙌ואי אתם חייבים להפסיק לנסות לדחוף לכל אחד את המוצרים הכל-כך עלובים של אינטראקטיב האלו, במיוחד לא שמדובר בחברות ענק כמו ON ו- DYMATIZE.
כסף זה לא הכל.. אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים ולהנות ממוצא איכותי באמת.
;azban
ואי אתם חייבים להפסיק לנסות לדחוף לכל אחד את המוצרים הכל-כך עלובים של אינטראקטיב האלו, במיוחד לא שמדובר בחברות ענק כמו ON ו- DYMATIZE.
כסף זה לא הכל.. אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים ולהנות ממוצא איכותי באמת.
;azban
אם אתה חושב שאנשים פה טמבלים ולא רואים שיש לך אינטרס (אתה בטח תכחיש אבל אני בטוח שלא כי כולם שמים לב אליך) אז יש לך טעות, התגובות שלך פשוט הכי שקופות שיש, אתה בעל אינטרס וזה נראה לעין של כולם.אני לא דוחף שום מוצר - אני בעצמי לוקח אותו והוא מצוין. ואני ממשיך להשתמש בו. הוא לוקח בענק מבחינת טעם הבננה - את אופטימום ובטח של דיימטייז.
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=278112&postcount=262
אם אתה חושב שאנשים פה טמבלים ולא רואים שיש לך אינטרס (אתה בטח תכחיש אבל אני בטוח שלא כי כולם שמים לב אליך) אז יש לך טעות, התגובות שלך פשוט הכי שקופות שיש, אתה בעל אינטרס וזה נראה לעין של כולם.
אם אתה חושב שאנשים פה טמבלים ולא רואים שיש לך אינטרס (אתה בטח תכחיש אבל אני בטוח שלא כי כולם שמים לב אליך) אז יש לך טעות, התגובות שלך פשוט הכי שקופות שיש, אתה בעל אינטרס וזה נראה לעין של כולם.
טוב מה שתגיד, אתה הכי שקוף שיש וזה כבר נראה עלוב. אתה נדחף לאשכולות שבן אדם כבר אומר שהוא קונה מוצר מסוים [ואני לא מדבר דווקא על האשכול הזה], אז בוא תגיד לי שאין לך אינטרס! עכשיו תגיד "שאתה דואג לו שיקבל מחיר טוב", שיש אשכול שבן אדם החליט מה הוא קונה ואתה דוחף את ההודעות שלך אז קשה לשכנע שאין לך אינטרס סמוי כי זה כזההה שקוף ברמות! עזוב זה כבר פתטי ועלוב כל הקטע הזה שלך.אני משתמש באבקה באופן קבוע ובכמות גדולה (בגלל הדיאטה) וממליץ עליה מתי שאני רוצה לא רק לחברי הפורום אלה בכללי.
הטענות שלך לא רלוונטיות - את האבקות שלי אני קונה כמו כולם (יש לי כמה וכולם אינטראקטיב) וחלקם מהפורום (תרגום מאמרים\ט. פוסטרס).
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=278112&postcount=262
אני ממליץ מניסיון אישי ומטעמי האישי ולא מקבל\קבלתי כלום בתמורה.
אני מסכים איתך בגדול!חביבי חבל לנסות ולהדביק למשתמשים וותיקים כאן אינטרס כפול ולכלוך שלא מכבד את מעמדם. הם ממליצים על מוצרים שהם אישית קונים בכספם (ולחלקם גם יצא לקבל אותם כתגמול על תרומתם) וזה דבר לגיטימי לגמרי. דבר שני, זה לא מזיק לאף אחד שהם והבחור מאינטראקטיב מזכירים בכל ת'רד רלוונטי את המבצע לחברי הפורום. באמת, למה זה מפריע לך? אם מישהו כאן היה מנסה להאדיר את אינטראקטיב ובנוסף או במקביל ללכלך על חברות אחרות, אז היה לך קייס. אבל אתה יכול לראות כאן אנשים ששואלים על דיימטייז, iss ואופמטימום והמשתמשים הללו שלדעתך מחזיקים באינטרס ממליצים עליהם באופן חיובי ביותר כי גם הם אחלה חברות עם אחלה מוצרים.
לדעתי הדבר היחיד שלי אישית מפריע זה הפרסום בהודעות של הבחור מאינטראקטיב ואך ורק בגלל שזה יוצא קצת ספאם וההודעות שלו לפעמים מפורסמות בנושאים לא קשורים, בכל זאת יש כאן באנרים של פרסום ישיר וזה מיותר. אבל זו רק דעתי וזה לא קשור בכלל להאשמות שאתה מפנה כלפי המשתמשים שתרמו פה מזמנם חודשים על גבי חודשים לאינספור משתמשים מהידע והניסיון שלהם.
סה"כ אין כאן שום הסתה כנגד שום חברה טובה עם מוצרים טובים ככה שגם אם משתמשים אלו היו מקבלים כסף ממש על פרסום המבצע והמוצרים והמלצה עליהם והיה להם באמת אינטרס ישיר ומובהק לא היה בכך שום דבר בלתי ראוי. סה"כ האתר משתף פעולה עם חברה בדיוק כמו שכל אתר וכל ארגון עושים.