הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ push press vs militery press

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני לא יכול לעשות פאוור קלין כי אני מתאמן בבית ולא רוצה שהמוט ייפגע בריצפה...ראיתי מאמר של גלן פנדלי שכותב שהוא רוצה שכל אחד יעשה סנאצ', pc ופוש פרס, ושהוא אפילו מעדיף פוש פרס על מילטרי פרס, עד היום עשיתי פרס רגיל לא פוש פרס, יש טעם להחליף?

אם אתה מחפש כוח מתפרץ והברירה שלך זה או פרס או פוש אז תעשה פוש
חוץ מזה,אם אתה עושה DL בבית אז אתה יכול גם PC

• פותח/ת השרשור
שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מחפש כוח מתפרץ בכל מחיר...הכוח מתפרץ שאני מפתח בעזרת סקוואט/דדליפט מספיק לי.. אני אפילו לא עושה pendly row כי לא באלי לדפוק את הריצפה אני עושה בנט אובר ראו...
ואת הדדליפט אני מוריד על מגזינים קשורים, ועם הפוואר קלין לא יהיה נוח "לקלוע" על המגזינים...

אבל במאמר גלן דיבר על החשיבות הרבה של פוש פרס אז חשבתי אולי הוא נותן יתרון..

אולי עישון פסיבי.

וונדלר ממליץ בין היתר גם על מד בול...לכאלה שלא יודעים או יכולים לעשות קלין וגם מטעמי בטיחות ופשטות

בטיחות? מי שלא יודע שילמד. לזרוק מד בול זה מפגר.

למה על מגזינים? אתה יכול למצוא באיזור תעשייה הקרוב מאחורי כל נגריה דיקטים עשויים PVS (נסורת ודבק).
הם יספגו את המכה לא רע.
ולגבי ה PP\מיליטרי פרס, אני חושב שקודם כל כדאי לפתח כח בסיסי רב יותר בתרגיל המיליטרי. אחרי זה אתה יכול לעבוד ב PP עם משקלים גדולים ויעילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית