אחר הביקורת שלי על superpump2000

• פותח/ת השרשור Phoenix
  • פורסם בתאריך

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
המוצר אמור להביא פאמפ פשוט חחחחחח
אז ככה:
אימון שעבר לקחתי אותו, סקופ אחד, ולא הרגשתי כלום... ושלא תגידו שאני לוקח קפאין ואפדרין אז אני רגיל ולא מרגיש, אני לא שותה קפה אפילו :S פעם בכמה זמן יש לנו XL בבית ואני ניהיה היפראקטיבי מזה :S
היום, לקחתי 3 סקופים :D, יצאתי מהבית והרגשתי היפר כזה, ממש הרגשתי מוזר כזה, חייכתי כזה ולא יכלתי להוריד את החיוך מהפנים, כאילו השריר לא רצה לרדת חחחחחח, זה 10 דקות הליכה למכון, הגעתי למכון, לא היה שום פאמפ, שום מרץ, כלום =\ אפילו הייתי עייף :(

קיצר לדעתי לא עובד... אולי אני לא לוקח טוב? 😲 (סקופ עם מים)
לא ממליץ לאף אחד

*לאדע לעשות ביקורת, פשוט רציתי לשתף אותכם... אם זה לא טוב אז סליחה 😃

ידוע המוצר לא משהו גם עלי לא השפיע,הNO משפיע יותר טוב אבל צריך לעלות מינון כל כמה זמן.\
בקיצור כולנו מגיעים לאותה מסקנה שכל הפורמולות למניהן שוות לתחת?😉

אין לי הרבה ניסיון עם התוספים "היוקרתיים". חלק משבחים אותם חלק אומרים שווים לתחת. תחליטו כבר. ואל תגידו לי על כל אחד זה עובד אחרת!!! :nono:

לא יודע מה איתכם אבל אני ממש אהבתי את האנו אקספלוד, אני אקבל את הסופר פאמפ ביום שני הבא ונעשה השוואה.

מי מייצר את המוצר הזה?
חברת Gaspari Nutrition
,לפותח הפוסט לגבי השימוש,לקחת את המוצר כ-30 דקות ליפני האימון? על בטן שהיא רייקה מאוכל לפחות שעה-שעה וחצי?
*וסתם שאלה מה אתה אוכל בדרך כלל בארוחה הזאת של הליפני אימון?ויש לך את ה-2000+ קלוריות בתפריט היומי?
דרך אגב אין מוצר כזה שניקרא superpump2000 יש superpump250

נערך לאחרונה:
ניסיתי את הfree sample, יש בו מנה אחת, לקחתי לפני אימון ולא הרגשתי שום דבר מיוחד...
אמנם עליתי במשקלים אבל אני חושב שזה היה בגלל שהמאמן דחף אותי לזה.......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית