מידע המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף --> עידכון מאמר בפורטל

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
ניסיתי כמה שיותר לפשט את העניין, הוספתי כמה נקודות שנשאלות שוב ושוב כאן בפורום ובמקומות אחרים.
אני חושב שזה מכסה היטב את כל הנושא של חיטוב והורדה בשומן. כמובן שיש עוד דגשים לדבר עליהם אבל המאמר גם ככה יחסית ארוך ויאבד את העניין אם נתחיל להרחיב.
כמובן שישנן עוד שיטות לחישוב קלורי ועוד דרכים לבניית תפריט, ואין פה שחור ולבן.

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף

בהצלחה.

משה דבר ראשון תודה רבה!

רק הערה אחת: בסוף המאמר יש הפניות למאמרים מומלצים, שם יש קישור למאמר לתפריטי תזונה לנשים ומטרת חיטוב ותפריטים לעלייה במסה לגברים יכול להיות שזה טעות ואמור להיות שם תפריטי תזונה לגברים לחיטוב?(הגיוני שיהיה במאמר על חיטוב 😃 )

• פותח/ת השרשור
משה דבר ראשון תודה רבה!

רק הערה אחת: בסוף המאמר יש הפניות למאמרים מומלצים, שם יש קישור למאמר לתפריטי תזונה לנשים ומטרת חיטוב ותפריטים לעלייה במסה לגברים יכול להיות שזה טעות ואמור להיות שם תפריטי תזונה לגברים לחיטוב?(הגיוני שיהיה במאמר על חיטוב 😃 )
צודק, גם הקישור למחשבון קלוריות היה שבור.
הכל תוקן, תודה.

• פותח/ת השרשור
שיכתובים רבים עוד בדרך, קצת לנשום ממבחני סוף סמסטר..
קרדיט לחיים כמובן שתיקן וערך את הדיסלקציה שיצרתי.

בספר של אניטה בין(אני משער שחלק מכירים אותה) היא כותבת על כמה זה חמור להוריד באופן דרסטי את הפחמימות בחיטוב וכי זה פוגע במאגרי הגליקוגן וגורם לפירוק שריר...מה הכמות הנכונה של הפחמימות בחיטוב?

תודה על התיקונים\שכתוב המאמר.

כדאי אולי להוסיף קישור גם למאמר השומן העיקש?

אני יהפוך את האנשים לבילדרים - פאוור ליפטרים 😛 יצורי כילאיים

• פותח/ת השרשור
יש קישור בסוף המאמר.

בספר של אניטה בין(אני משער שחלק מכירים אותה) היא כותבת על כמה זה חמור להוריד באופן דרסטי את הפחמימות בחיטוב וכי זה פוגע במאגרי הגליקוגן וגורם לפירוק שריר...מה הכמות הנכונה של הפחמימות בחיטוב?

תתחיל לקרוא ספרים של אוכלי בשר.

חחח...דווקא הספר שלה מצוין יחסית לחומר הקיים בעברית...הוא גם רב מכר..
היא גם כותבת דברים נכונים למשל על תרגילים מורכבים וכו'

אבל זה נכון שאם מדלדל המאגרי גליקוגן בשריר, ברגע שעושים פעילות אירובית מאומצת, יש סכנה שהגוף יפרק שריר...

• פותח/ת השרשור
זה שספר הוא רב מכר זה לא אומר שהוא טוב או נכון.
ואם אתה מדלל מאגרי גליקוגן, יש לך עוד מיליארד מאגרי שומן לקחת מהם אנרגיה, לכן אין שום סכנה.
הסכנה מתחילה בגירעון קלורי גדול מידי, עם מעט מידי חלבון ו/או שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית