עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול בשניה לשלוח לו כסף בדואר.באסה, יש מצב אחרי המלחמה אני יבוא לאשדוד(אני לומד שם).
באיזה איזור אתה גר? אני רוצה לפגוש אותך להביא לך סכום.
אני גר בראשל"צבאסה, יש מצב אחרי המלחמה אני יבוא לאשדוד(אני לומד שם).
באיזה איזור אתה גר? אני רוצה לפגוש אותך להביא לך סכום.
מישהו שמע? ניסה?
יש בדיקות מעבדה?
מחזק...במיוחד את העניין הזה של הכאבי בטן,זה משהו שכל פעם הולך וחוזר על אצמו..אני מכיר כמה אנשים שיצע להם לנסות והיו כמה שבאמת התלוננו על בעיה של העיכול של החלבון/גיינר שלהם..זאת חברה שכמאט ולא נימכרת בשום אתר בחו'ל שמכבד את אצמו.אחרי ששמענו מלא מעט אנשים שמקבלים כאבי בטן מהמוצרים שלהם,ובמיוחד מהגיינר שלהם החבר ירד מהקניה של החלבון של אינטראקטיב.
מדריך אצלנו הראה בדיקת מעבדה של החלבון שלהם ובמקום 76 אחוז חלבון מצאו משהו כמו 67-68 אחוז שזאת סטייה גבוהה מאד.דרך אגב בדקתי וראיתי שהחלבון לא נמכר בשום אתר בארצות הברית וזה בטח אומר שמדובר אכן בחברה לא מוכרת בעולם ולכן יכולים לעבוד עלינו שמדובר בחברה איכותית מה שהיא בכלל בכלל לא!!
אנשים שהם אולי חדשים בתחום ולא ממש מבינים ולא מכירים חברות קונים את זה..במיוחד ביגלל המחיר הזול של החלבון שלהם...אם אתה מחפש טוב,אתה מוצא דלי ב-250 שקל.במכון שלי יותר ויותר אנשים קונים אינטראקטיב
פעם חשבתי שהם ממש *** אבל היום אני ממש לא בטוח
לא יודע איך אבל אצלנו שיכנעו את חבר שלי לקנות אינטראקטיב (מתאמן כמה שנים)
יש כמה חבר'ה ותיקים בתחום שהציעו לו והם גם קונים אותה