הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון של אינטראקטיב!

• פותח/ת השרשור idodo
  • פורסם בתאריך
אם יהיו אנשים שיתרמו נעשה גם על זה בדיקות מעבדה, בנתיים הקופה ריקה עשינו בדיקת מעבדה על ISS שצריכה להגיע השבוע ועוד בדיקה שרק תורמים יקבלו ונפרסם את הבדיקה השנייה בהמשך לאתר.

באסה, יש מצב אחרי המלחמה אני יבוא לאשדוד(אני לומד שם).
באיזה איזור אתה גר? אני רוצה לפגוש אותך להביא לך סכום.

באסה, יש מצב אחרי המלחמה אני יבוא לאשדוד(אני לומד שם).
באיזה איזור אתה גר? אני רוצה לפגוש אותך להביא לך סכום.
אתה יכול בשניה לשלוח לו כסף בדואר.

אתה יכול ללכת לסניף הדואר ולבקש לעשות העברה כספית.

אתה משלם בסניף שאתה נמצא בו כמה שאתה רוצה ואחרי כמה דקות משה יכול למשוך את זה בכל סניף דואר בארץ.

במכון שלי יותר ויותר אנשים קונים אינטראקטיב
פעם חשבתי שהם ממש *** אבל היום אני ממש לא בטוח

מישהו שמע? ניסה?
יש בדיקות מעבדה?

ניסו לדחוף לחבר שלי את החלבון הזה,אחרי ששמענו מלא מעט אנשים שמקבלים כאבי בטן מהמוצרים שלהם,ובמיוחד מהגיינר שלהם החבר ירד מהקניה של החלבון של אינטראקטיב.

מדריך אצלנו הראה בדיקת מעבדה של החלבון שלהם ובמקום 76 אחוז חלבון מצאו משהו כמו 67-68 אחוז שזאת סטייה גבוהה מאד.דרך אגב בדקתי וראיתי שהחלבון לא נמכר בשום אתר בארצות הברית וזה בטח אומר שמדובר אכן בחברה לא מוכרת בעולם ולכן יכולים לעבוד עלינו שמדובר בחברה איכותית מה שהיא בכלל בכלל לא!!

אני משתמש במוצרים שלהם , לדעתי חברה טובה , מה שכן תתרחק מהטעמים שוקו ותות .
לא קיבלתי כאבי בטן או משהו בסגנון .
יש לי תוצאות מעבדה שבוצעו ע"י היבואן בחברת בקטוכם כל מי שרוצה אותם מוזמן לשלוח לי ה.פ.
אם אתה מחליט לקנות לדעתי תלך על הווניל, הוא טוב (מנסיון שלי) או התות בננה.

אחרי ששמענו מלא מעט אנשים שמקבלים כאבי בטן מהמוצרים שלהם,ובמיוחד מהגיינר שלהם החבר ירד מהקניה של החלבון של אינטראקטיב.
מדריך אצלנו הראה בדיקת מעבדה של החלבון שלהם ובמקום 76 אחוז חלבון מצאו משהו כמו 67-68 אחוז שזאת סטייה גבוהה מאד.דרך אגב בדקתי וראיתי שהחלבון לא נמכר בשום אתר בארצות הברית וזה בטח אומר שמדובר אכן בחברה לא מוכרת בעולם ולכן יכולים לעבוד עלינו שמדובר בחברה איכותית מה שהיא בכלל בכלל לא!!
מחזק...במיוחד את העניין הזה של הכאבי בטן,זה משהו שכל פעם הולך וחוזר על אצמו..אני מכיר כמה אנשים שיצע להם לנסות והיו כמה שבאמת התלוננו על בעיה של העיכול של החלבון/גיינר שלהם..זאת חברה שכמאט ולא נימכרת בשום אתר בחו'ל שמכבד את אצמו.
בגיינר שלהם יש 80+ גרם סוכר וקרוב ל-20 גרם שומן עד כמה שזכור לי.זה לא גיינר זה גלידה על בסיס יום יומי.
אצלנו באשדוד אף אחד לא נוגע בזה...כולם על אופטימום.🙌

נערך לאחרונה:
במכון שלי יותר ויותר אנשים קונים אינטראקטיב
פעם חשבתי שהם ממש *** אבל היום אני ממש לא בטוח
אנשים שהם אולי חדשים בתחום ולא ממש מבינים ולא מכירים חברות קונים את זה..במיוחד ביגלל המחיר הזול של החלבון שלהם...אם אתה מחפש טוב,אתה מוצא דלי ב-250 שקל.
אבל מה עכשיו נכניס לגוף מה שנאסראלה מייצר?וגם לפרנס תמנ*אק?

נערך לאחרונה:
לא יודע איך אבל אצלנו שיכנעו את חבר שלי לקנות אינטראקטיב (מתאמן כמה שנים)

יש כמה חבר'ה ותיקים בתחום שהציעו לו והם גם קונים אותה

לא יודע איך אבל אצלנו שיכנעו את חבר שלי לקנות אינטראקטיב (מתאמן כמה שנים)

יש כמה חבר'ה ותיקים בתחום שהציעו לו והם גם קונים אותה

מי שקונה אינטראקטיב אלה רק אנשים שחשוב להם מחיר נמוך ולא מעניינת אותם האיכות,אני לא מבין כאלה שקונים חברה לא מוכרת בכלל בעולם שנמכרת אשכרה רק במדינות ערב(יצא לי לראות בפורום אחר את זה),הבעלים שלה ערבי בשם עלי נאסראלה ומלא אנשים שאני מכיר משלשלים מימנה וחוטפים כאבי בטן.הגיינר שלהם בכלל עושה באלגן בבטן והוא לא איכותי עם 84 גרם סוכר ו 18 גרם שומן רווי שזה ממש ממש ממש לא בריא.פראייר מי ששם את הכסף היקר שלו על חברת- INTERACTIVE NUTRITION

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית