הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון "חטיפה" וניקיון" (כוח) - בדיקות טכניקה

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273

בסנאץ' הסטאפ לא טוב כי אני משתמש בפלטות קטנות עם הגבהה, ובקלין אני רואה שאני צריך לתזמן יותר טוב את התפיסה, מה חוץ מזה?
תודה.
;susss;susss

---------- התגובה התווספה ב 23:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:06 ----------

מנהלים, שנו בבקשה את הכותרת ל - "חטיפה" במילה הראשונה (שגיאת הקלדה...).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסטראט שלך בעייתי בלי קשר לפלטות - שים לב שבקלין אתה עושה בדיוק אותו דבר, אתה מוציא את המוט החוצה המון ומעביר אותו מסביב לברך במקום שהברך תזוז אחורה ותפנה לו מקום. אח"כ אתה פתאום "נזכר" מה צריך לקרות ולוקח את הברכיים אחורה באופן קיצוני. יש לך למעלה עוד כמה דברים אבל יכול להיות שאחרי שתתקן את הסטארט הבעיות יפתרו או יתחלפו, אז קודם טפל בהתחלה.

אני חושב, ואל תתפוס אותי במילה כי סנאץ' זה לא משהו שחקרתי די לעומק, שהמסלול של הסנאץ' שלך די רחוק מהגוף. אני לא רואה איך משקל מאוד כבד יצליח לעבור מסלול כזה. אני די בטוח שאתה צריך לשמור על המוט קרוב יותר לגוף ולהכנס תחתיו, ולא לעשות סיבוב 180 מעלות עם המוט כאילו זה כפיפת כתף.
בקשר לקלין אתה תופס את זה גבוה מדי, תנסה להכנס מתחת למוט יותר.
(אלה בעיות כאלה די ברורות, אני חושב שמשקולן מנוסה יתן לך תגובה יותר מפורטת מזאת)

• פותח/ת השרשור
הסטראט שלך בעייתי בלי קשר לפלטות - שים לב שבקלין אתה עושה בדיוק אותו דבר, אתה מוציא את המוט החוצה המון ומעביר אותו מסביב לברך במקום שהברך תזוז אחורה ותפנה לו מקום. אח"כ אתה פתאום "נזכר" מה צריך לקרות ולוקח את הברכיים אחורה באופן קיצוני. יש לך למעלה עוד כמה דברים אבל יכול להיות שאחרי שתתקן את הסטארט הבעיות יפתרו או יתחלפו, אז קודם טפל בהתחלה.

צודק - זה "ההרגל הרע" שבא מדדליפט.
האמת שאני די מתחיל להבין אתכם המשקולנים, בגישה האנטי ריפטואית. 😃

---------- התגובה התווספה ב 23:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:43 ----------

אני חושב, ואל תתפוס אותי במילה כי סנאץ' זה לא משהו שחקרתי די לעומק, שהמסלול של הסנאץ' שלך די רחוק מהגוף. אני לא רואה איך משקל מאוד כבד יצליח לעבור מסלול כזה. אני די בטוח שאתה צריך לשמור על המוט קרוב יותר לגוף ולהכנס תחתיו, ולא לעשות סיבוב 180 מעלות עם המוט כאילו זה כפיפת כתף.
בקשר לקלין אתה תופס את זה גבוה מדי, תנסה להכנס מתחת למוט יותר.
(אלה בעיות כאלה די ברורות, אני חושב שמשקולן מנוסה יתן לך תגובה יותר מפורטת מזאת)

אתה צודק. במשקלים יותר גבוהים אכן אני מושך בצורה קצת שונה (נותן באונס מהבטן, משחרר מרפקים ואז שראגס). במשקלים האלה, ה"בעיטה" שהמוט מקבל מהקוואדס כבר ממילא מעיפה אותו מעל הראש.

צודק - זה "ההרגל הרע" שבא מדדליפט.
האמת שאני די מתחיל להבין אתכם המשקולנים, בגישה האנטי ריפטואית. 😃

אין פה שום עניין של גישה אנטי או משהו כזה וגם בדדליפט זאת טעות למשוך ככה (טעות שתעלה לך במשקל). תסתכל בSS (לפחות במהדורה הראשונה) בפרק של הדדליפט והפאוורקלין ותראה שהוא אומר בדיוק בדיוק אותו דבר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית