הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן להתאמן ביום העמסה?

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן כולם, אני כרגע ביום העמסה ורציתי לדעת אם ניתן להתאמן כוח/אירובי באותו היום של ההעמסה?
אני ממש רוצה לצאת לאימון אירובי היום ואני לא יודע אם זה ידפוק את ההעמסה או לא
.

אשמח לתשובה כמה שיותר מהר כדי שלא יגמר היום חח..

תודה רבה;susss

לא מתאמנים ביום של העמסה. המטרה היא למלא את מאגרי הגליקוגן. למה אתה עושה העמסה אם אתה רוצה לרוץ? זה כמו לרצות לשתות מים ובו זמנית לשפוך אותם על הריצפה.

לא מתאמנים ביום של העמסה. המטרה היא למלא את מאגרי הגליקוגן. למה אתה עושה העמסה אם אתה רוצה לרוץ? זה כמו לרצות לשתות מים ובו זמנית לשפוך אותם על הריצפה.
לא, זה יותר כמו לשתות קולה תוך כדי שאתה משתין. או בעצם, לעשות מקלחת תוך כדי שתיית וודקה. או לעשות מקלחת וודקה בזמן שאתה שותה מים ושופך אותם על הרצפה. או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
חשבתי שככה אני אתחיל בהורדה של הנוזלים כמה שיותר מהר. גם ככה כבר מחר אני ארוץ ואעשה כוח אז חשבתי למה לא היום.

טוב, תודה בכל מקרה, כנראה שהיום אני אנוח D:

חשבתי שככה אני אתחיל בהורדה של הנוזלים כמה שיותר מהר. גם ככה כבר מחר אני ארוץ ואעשה כוח אז חשבתי למה לא היום.

טוב, תודה בכל מקרה, כנראה שהיום אני אנוח D:

כי לפני שמרוקנים אותם, קודם צריך למלא אותם וגם אז יום לאחר מכן לא מומלץ לעשות ישר ריצה, אלא אימון כוח על מנת לנצל את העמסה.

אני לא הייתי מתאמן בחלון של ההעמסה באירובי - אימון כוח אפשרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית