עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, זה יותר כמו לשתות קולה תוך כדי שאתה משתין. או בעצם, לעשות מקלחת תוך כדי שתיית וודקה. או לעשות מקלחת וודקה בזמן שאתה שותה מים ושופך אותם על הרצפה. או משהו כזה.לא מתאמנים ביום של העמסה. המטרה היא למלא את מאגרי הגליקוגן. למה אתה עושה העמסה אם אתה רוצה לרוץ? זה כמו לרצות לשתות מים ובו זמנית לשפוך אותם על הריצפה.
חשבתי שככה אני אתחיל בהורדה של הנוזלים כמה שיותר מהר. גם ככה כבר מחר אני ארוץ ואעשה כוח אז חשבתי למה לא היום.לא מתאמנים ביום של העמסה. המטרה היא למלא את מאגרי הגליקוגן. למה אתה עושה העמסה אם אתה רוצה לרוץ? זה כמו לרצות לשתות מים ובו זמנית לשפוך אותם על הריצפה.
חשבתי שככה אני אתחיל בהורדה של הנוזלים כמה שיותר מהר. גם ככה כבר מחר אני ארוץ ואעשה כוח אז חשבתי למה לא היום.
טוב, תודה בכל מקרה, כנראה שהיום אני אנוח D:
הבנתי, סבבה תודה.כי לפני שמרוקנים אותם, קודם צריך למלא אותם וגם אז יום לאחר מכן לא מומלץ לעשות ישר ריצה, אלא אימון כוח על מנת לנצל את העמסה.
הכל אפשרי.השאלה כמה יעילאני לא הייתי מתאמן בחלון של ההעמסה באירובי - אימון כוח אפשרי.