ייעוץ בעיה באימונים!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום,
כפי שכתבתי לא מזמן, החלטתי לעבור לתוכנית AB עם תרגילים מורכבים.
עד עכשיו עבדתי ABC אבל אני רוצה לעבוד על כל השרירים בתדירות גבוהה, ככה שאני רוצה לעשות AB ארבע פעמים בשבוע ולעבוד על כל שריר פעמיים.

אז החלוקה שלי הולכת ככה:
A- חזה, רגליים ויד קדמית
B- גב, כתפיים ויד אחורית

עשיתי אימון B, והלך ממש בסדר.
לעומת זאת, באימון A הייתה לי בעיה. בשרירי הרגליים ביצעתי 5 סטים של סקוואט חופשי עם מוט (התחלתי לשבור מקביל, אבל הורדתי ממש במשקל- מ-95 ק"ג ל-80 ק"ג בערך) ועשיתי גם סטים במכונה ללחיצת שרירי התאומים. אבל לא מצאתי עוד תרגיל לרגליים. לא הסתדרתי עם המכונות של הכפיפת/פשיטת רגליים, הן ממש לא נוחות במכון הזה, ולכן חשבתי כבר לעשות לחיצת רגליים אבל וויתרתי בסוף כי לא היה לי זמן.
האם סקוואט ולחיצת תאומים במכונה מספיקים לרגליים? האם הגירוי מספיק? או שכדאי להוסיף גם איזה 2-3 סטים של לחיצת רגליים (שאגב יש לציין שבתרגיל הזה אני הכי מרגיש את הרגליים עובדות קשה)?
וזה בסדר שהורדתי המון במשקל עבודה כדי לעשות סקוואט מלא? או שעכשיו יש פחות גירוי לשרירים כי התרגלתי לעבוד עם משקל הרבה יותר גבוה אבל ירידה עד 90 מעלות עם הברכיים?

ושאלה אחרונה- בשריר החזה- בחרתי שלושה תרגילים שהכי עובדים טוב על החזה לדעתי- לחיצת חזה חופשי עם מוט, פלייס(פרפר) עם משקולות ולחיצת חזה בשיפוע חיובי עם משקולות. האם התרגילים אפקטיביים ומספיקים לאימון חזה? או שכדאי להחליף תרגיל/להוסיף משהו נוסף לחזה?

אשמח אם תקראו טוב את השאלות שלי לעומק ותענו לי על הדברים ששאלתי, אני ממש צריך ייעוץ מאנשים מבינים.

תודה.
😃

זה לא קשור למה שעשית לפני, זה קשור לזה שזה יותר מדי סטים בשביל מתאמן מתחיל.
תפסיק כבר לנסות בכוח לא לעשות SS, זה התשובה היחידה שתראה פה.

אם אתה כל כך רוצה נפח וגבוה ולא מוכן לשמוע על SS אז תעשה תוכנית נורמלית עם הגיון ולא התוכנית המפגרת שרשמת

אם אתה כל כך רוצה נפח וגבוה ולא מוכן לשמוע על SS אז תעשה תוכנית נורמלית עם הגיון ולא התוכנית המפגרת שרשמת
הבעיה זה שבשבילו כול אימון יהיה עם נפח יותר מדי גבוהה..
שיעשה כבר SS, אני לא מבין על מה ממשיכים להתווכח!

• פותח/ת השרשור
אבל SS זאת תוכנית כוח.. אני מחפש תוכנית להיפוטרפיה (הגדלת מסת השריר).
וראיתי שרוב התוכניות האלה הן AB,ABC ומבוצעים בהם כמה תרגילים, ולא תרגיל-שניים לכל שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית