הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דד ליפט 220X3X3 , סט שלישי

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
התוכנית שלי עובדת. בסיום של פנדליי הייתה לי בעיה לעשות יותר מ 2 חזרות לסט בודד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מישהו פעם אמר לי שאם יורד לך דם על הרגל אתה לא עושה דדליפט כמו שצריך!
להיפך, דם על הרגל זה סימן שהמוט היה קרוב (מאד!!) לרגליים ושהתכניקה נכונה (או שהיא לא נכונה ואתה סתם שפשפת לעצמך ת'רגל וקיבלת טטנוס 😆 )

הפכת להיות טנק רציני, נקווה שגם לי זה יקרה שאני אצא מבאר שבע.
האוכל בדרום לא משהו. במרכז אוכלים יותר (ויותר) טוב.

איזה סוס... איזו תוכנית זאת?
תוכנית שטן -שור. אבל לא כדאי להיתמקד בה כי זאת תוכנית שבניתי לעצמי (יש קובץ אקסל גנרי בלוג שלי). מה שכן, שתבנית של דדליפט 3X3 בשבוע ראשון ו1X5 בשני עם אותו המשקל עושה עבודה טובה.

אני פשוט מתקשה להבין איך אתה מצליח לאחוז במוט באחיזה רגילה 3X3...כל הכבוד על המשקל!

איך על שתי הידיים? יכול להיות שאצא טמבל רציני אבל אין לו רצועה על מפרק כף היד...

• פותח/ת השרשור
רבותי, להזכירכם -אני עובד עם רצועות (הן בצבע כתום ולא רואים אותן טוב בסרטון). את הסטים של החימום אני מבצע בלי (עד 150 ק''ג אחיזה רגילה, אחרי זה משולבת). אני לא חושב שזה נכון לעבוד בסטים הכבדים של העבודה בצורה א-סימטרית. רצועות מאפשרות לי להתמקד בעיקר - הרמה של המשקל. זהו.

---------- התגובה התווספה ב 21:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:23 ----------

יפה מאוד, אוכל עובד !
נכון, וגם העובדה שהורדתי (זמנית) מאד את העצימות של הסקווט בגלל מכאובים ברגליים :120ag:

רבותי, להזכירכם -אני עובד עם רצועות (הן בצבע כתום ולא רואים אותן טוב בסרטון). את הסטים של החימום אני מבצע בלי (עד 150 ק''ג אחיזה רגילה, אחרי זה משולבת). אני לא חושב שזה נכון לעבוד בסטים הכבדים של העבודה בצורה א-סימטרית. רצועות מאפשרות לי להתמקד בעיקר - הרמה של המשקל. זהו.

---------- התגובה התווספה ב 21:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:23 ----------

נכון, וגם העובדה שהורדתי (זמנית) מאד את העצימות של הסקווט בגלל מכאובים ברגליים :120ag:

לא הייתה פה ביקורת על הרצועות, רק ציון עובדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית