נק' מוניטין:
11,406
- 883
- 3
- Satan-Shor`s Lair
התוכנית שלי עובדת. בסיום של פנדליי הייתה לי בעיה לעשות יותר מ 2 חזרות לסט בודד.
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להיפך, דם על הרגל זה סימן שהמוט היה קרוב (מאד!!) לרגליים ושהתכניקה נכונה (או שהיא לא נכונה ואתה סתם שפשפת לעצמך ת'רגל וקיבלת טטנוס 😆 )מישהו פעם אמר לי שאם יורד לך דם על הרגל אתה לא עושה דדליפט כמו שצריך!
האוכל בדרום לא משהו. במרכז אוכלים יותר (ויותר) טוב.הפכת להיות טנק רציני, נקווה שגם לי זה יקרה שאני אצא מבאר שבע.
תוכנית שטן -שור. אבל לא כדאי להיתמקד בה כי זאת תוכנית שבניתי לעצמי (יש קובץ אקסל גנרי בלוג שלי). מה שכן, שתבנית של דדליפט 3X3 בשבוע ראשון ו1X5 בשני עם אותו המשקל עושה עבודה טובה.איזה סוס... איזו תוכנית זאת?
אני פשוט מתקשה להבין איך אתה מצליח לאחוז במוט באחיזה רגילה 3X3...כל הכבוד על המשקל!
נכון, וגם העובדה שהורדתי (זמנית) מאד את העצימות של הסקווט בגלל מכאובים ברגליים :120ag:יפה מאוד, אוכל עובד !
אני לא חושב שזה נכון לעבוד בסטים הכבדים של העבודה בצורה א-סימטרית.
רבותי, להזכירכם -אני עובד עם רצועות (הן בצבע כתום ולא רואים אותן טוב בסרטון). את הסטים של החימום אני מבצע בלי (עד 150 ק''ג אחיזה רגילה, אחרי זה משולבת). אני לא חושב שזה נכון לעבוד בסטים הכבדים של העבודה בצורה א-סימטרית. רצועות מאפשרות לי להתמקד בעיקר - הרמה של המשקל. זהו.
---------- התגובה התווספה ב 21:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:23 ----------
נכון, וגם העובדה שהורדתי (זמנית) מאד את העצימות של הסקווט בגלל מכאובים ברגליים :120ag: