S SonOfGod משתמש מתחיל 73 2 נק' מוניטין: 10 0 73 2 26/5/11 #1 שמעו אני מתאמן כבר חצי שנה ברציפות מבלי הפסקה לפי תוכנית זו AXBXAXX BXAXBXX אני בחיטוב דל פחמימות כמה חודשים השאלה היא זה נכון לעשות הפסקה של מספר ימים מהאימונים? המנוחה תשפיע לטובה או לרעה?
שמעו אני מתאמן כבר חצי שנה ברציפות מבלי הפסקה לפי תוכנית זו AXBXAXX BXAXBXX אני בחיטוב דל פחמימות כמה חודשים השאלה היא זה נכון לעשות הפסקה של מספר ימים מהאימונים? המנוחה תשפיע לטובה או לרעה?
S scarface משתמש פעיל 748 1 נק' מוניטין: 196 0 748 1 26/5/11 #2 נניח ורק נניח שהתוכנית שלך נורמלית אז אתה אמור מדי פעם לעשות דילאודים/ריסטים שאתה נתקע (ואין מצב לא להתקע חצי שנה) וזה נחשב הפסקות אם אתה מרגיש שיש לך בעיה בהתאוששות אז תנוח מקווה בשבילך שאתה יודע מה אתה עושה ושאתה עושה העמסות Upvote 0 Downvote
נניח ורק נניח שהתוכנית שלך נורמלית אז אתה אמור מדי פעם לעשות דילאודים/ריסטים שאתה נתקע (ואין מצב לא להתקע חצי שנה) וזה נחשב הפסקות אם אתה מרגיש שיש לך בעיה בהתאוששות אז תנוח מקווה בשבילך שאתה יודע מה אתה עושה ושאתה עושה העמסות
מומין טרול משתמש קבוע 1,853 34 נק' מוניטין: 5,758 0 1,853 34 26/5/11 #3 לא יקרה לך כלום אם תנוח כמה ימים, לא לטוב ולא לרע. Upvote 0 Downvote