הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתאמן

shahafa1

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
137
146
0
אני עומד לסיים את החיטוב שלי שעבדתי בו FBW (הייתי בPSMF) ועכשיו אני יוצא לשבועיים ניטרלי בשביל להחזיר את החילוף חומרים למצב נורמלי עם תפריט מאוזן.. אבל רציתי לדעת איך כדאי לי להתאמן .. במסה האחורנה שלי עבדתי SS ואז לינארית והגעתי למשקלים יפים אבל בחיטוב הלך לי הכל כמעט , אבל לא הייתה לי מסה גדולה של שריר הרב היה שומן שירד בחיטוב ואיתו ירד גם הכח , אז אני לא יודע מה לעשות כי בתוכניות כח צריך הרבה הכנסה קלורית ואז עולים הרבה במשקל ואני לא רוצה לחזור לנק' שהתחלתי ממנה כי הייתי 20+ % שומן וכרגע אני על סביבות ה14 ואני מרוצה יחסית , אז איך כדאי לי להתאמן בנתיים בנטרלי ובמסה העתידית לבוא ?. צריך עזרה

הכול הלך בחיטוב כי אתה לא אמור לעשות דיאטה כזאת כשאין לך נסיון/מתחרה/מכיר את הגוף שלך- מה המגבלות שלו ומה לא..
לא הבנתי מה אתה רוצה? אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
מסה=כוח=מסת שריר=עלייה במשקל. אין דרך אחרת (אלה אם כן אתה רוצה להזריק)

• פותח/ת השרשור
צודק אחי, אני רוצה להתייעץ עם אנשים פה איך כדאי לי להתחיל להתאמן בנייטרלי כאילו אם להתחיל כבר בניטרלי את התוכנית (אני חושב שאני ילך על הלינארית) או לחכות עד לתחילת המסה ?ו/או אם עדיף לי תוכנית אחרת שלא ניסיתי כמו טקסס מט'וד HST ושאר הירקות ... זה מה שאני שואל המטרה היא לגדול !

אתה יכול או להישאר ככה על מאזן ניטרלי או להתחיל מסה עכשיו או בתחילת החורף..אני עדיין לא מבין, אתה מבקשה מאיתנו שנאמר לך מה לעשות מסה או להישאר ככה? הבחירה בידיים שלך..
אני למשל, לא מעניין אותי כן חורף/לא חורף, אני עכשיו במסה. אני גם עשיתי מסה מתחילת החורף, בדיוק כשהתחלתי חיטוב ניפצעתי וכול מה שעשיתי הלך..הייתי מושבת בבית חודשיים ועכשיו התחלתי שוב מסה..
אני לא מבין מה מונע ממך לעשות עכשיו מסה?

• פותח/ת השרשור
לא הבנת תשאלה אני נכנס למסה ... עוד שבועיים אבל אני מתלבט איזה תכנית לעבוד במסה כי בלינארית עבדתי וSS גם ... אבל המשקלים שלי ירדו עכשיו .. אז כדאי לי לעשות עוד פעם מהתחלה ? או שעדיף לי כבר לפנות לתוכנית אחרת ... אני נכנס למסה ופשוט רוצה להתייעץ פה איזה תוכנית כדאי לי ..

א. מה המשקלי עבודה שלך.
ב. אם איבדתה כל כך הרבה שריר לא עשיתה חיטוב כמו שצריך
ג. עכשיו אתה יכול להמשיך חיטוב או לעבור למסה זה בידיים שלך...אתה לא חייב לאכול כל כך הרבה במסה 700 קלוריות מעל מה שאתה שורף ביום זה מספיק בתור התחלה ושיהיה לך קשה להתאושש מהאימונים תוסיף, אתה לא חייב לעלות המון בשומן...זה גם תלוי בך באימונים ובגנטיקה יש לי חבר שעלה 9 קילו במסה והוא על 6 אחוז שומן ולא זז מזה (הוא בילדר אבל לא מזריק..), אבל יש לו גנטיקה מטורפת...
ד. אם המשקלי עבודה לא גבוהים תעשה ss ואם כן תעשה 5x5 של בילי סטאר או AB/ABC

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית