ייעוץ בקשר לאבקת חלבון

AVIVGREEN

משתמש מתחיל
181
0
נק' מוניטין:
0
181
0
רשום במאמר שלכם
** אבקת חלבון כשמע היא תוסף תזונה, והיא לא מהווה תחליף למזון מוצק או לתפריט תזונה, יש לקחת את זה בנוסף ולא להסתמך על כך בתפריט.ישנם מינרלים וויטמינים וסיבים תזונתיים שתצליחו לקבל רק מאוכל מוצק ולחיות על אבקת חלבון לא יהיה חכם. **

אם אני שוקל 65 ואני צריך 130 גרם חלבון ביום ואני לוקח 110 גרם מהאוכל שאני אוכל ו20 גרם מהאבקה אז זה בסדר?
ואם אני עושה SS אז מה המינימום שמומלץ לקחת חלבון ביום פר קילו(יש כאלה אומרים 1.5,1.8,2.)

הכוונה היא שבאבקת חלבון לא תשיג את הויטמינים שאתה צריך ממזון מוצק. כל עוד אתה מסיים את המכסה היומית של הויטמינים זה בסדר, למרות שלדעתי כמעט אף אחד לא עוקב אחרי זה.

בין 1.5 ל 2 יהיה מצויין לדעתי.

כתוב לך שזה פשוט פלוס לתפריט היומי ולא משהו שמחליף מאכל אחר, מן הסתם שזה נחשב.
בעיקרון המשקל גוף פי 2 (130 כמו שאמרת). גרם לפה או לשם לא בדיוק יעשה את ההבדל.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
האבקת חלבון שבמבצע באתר ועולה 270 מומלצת?? כמה סקופים יש בה?
ואיזה טעם אתם הכי ממליצים?

כן היא מצוינת וטעימה - כ70 סקופים.

טעם בננה ממש מעולה.

עכשיו אני על השוקולד (טעם דני כזה) גם ממש טעים.

מומלץ בחום.

שלום לך.
לרשותך עומד מבצע של 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב בישראל.
הנחה הניתנת למימוש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי החברה עם הצגת השובר.
חלבון הPRO WHEY 100% של אינטראקטיב הינו חלבון ברמה גבוהה מאוד(מכיל חלבון איזולייט),מכילה 25 גרם חלבון ו5.7 גרם BCAA למנת הגשה.

למידע נוסף ולפרטים נוספים על המבצע לחברי פורום LBS לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

• פותח/ת השרשור
שלום לך.
לרשותך עומד מבצע של 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב בישראל.
הנחה הניתנת למימוש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי החברה עם הצגת השובר.
חלבון הPRO WHEY 100% של אינטראקטיב הינו חלבון ברמה גבוהה מאוד(מכיל חלבון איזולייט),מכילה 25 גרם חלבון ו5.7 גרם BCAA למנת הגשה.

למידע נוסף ולפרטים נוספים על המבצע לחברי פורום LBS לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.
איפה נמצאת החנות הכי קרובה לקרית אונו,יהוד?
ואם אני עושה משלוח אז השובר עדין תקף?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנתי את המשפט הבא,מה אני אומר לאכול?אני שוקל 68 .
"יש לאבקת חלבון גם תגובה אינסולנית גבוהה, בצירוף של פחמימה זמינה (תמרים, סוכר ענבים, לחם לבן, חלב וכו') יביא אותנו למצב האידאלי לאחר אימון, ביחס של 1:4 לטובת הפחמימה (0.8 גרם פר קילו פחמימה, לדוגמה אני שוקל 80 קילו אני אצרוך 64 גרם פחמימה שהם מהווים 4 תמרים, או 1 וחצי סקופים של סוכר ענבים וכו' בתוספת של סקופ 1 של אבקת חלבון). כמובן שבזמן חיטוב הפחמימות בהתאם לתפריט ואפשר לא לצרוך פחמימות כלל לאחר האימון, הכל תלוי בתזונה היומית."

אני לא יודע מה אתה קורא, אבל מה שאתה קורא בטח לא מעודכן.
ותתקשר למספר שעל הקופון הנחה ויגידו לך איפה הסניף הכי קרוב אליך.

לדעתי אין טעם לצרוך כל כך הרבה סוכר ענבים אחרי אימון...נכון שזה נותן תגובה אינסולינית גבוהה אבל בכל זאת אין טעם לקחת כל כך הרבה...אחרי אימון אבקת חלבון +תוספת של פחמימות זה מצוין...

• פותח/ת השרשור
אז אחרי האימון אני לוקח פשוט את השייק חלבון וזהו???
ואני חייב לקחת אותו ממש אחרי או יכל גם חצי שעה אחרי?

אני ממליץ על הקפה מוקה של דיימטיז...
הטעם ממש מוצלח.. קיבל ביקורות מצוינות גם בחול יותר טובות אפילו מהביקורות על הטעם של אופטימום

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ על הקפה מוקה של דיימטיז...
הטעם ממש מוצלח.. קיבל ביקורות מצוינות גם בחול יותר טובות אפילו מהביקורות על הטעם של אופטימום
איך האינטר אקטיב הרגיל?? איכותי?
טעם לא כ"כ איכפת לי,שיהיה סביר וטוב לי.
השאלה היא האם המוצא איכותי של הPRO WHEY ואיזה טעם מומלץ??

את האמת שאף פעם לא ניסיתי את האינטראקטיב...
זאת חברה גדולה יחסית ויש להם גם כמה מוצרים ב gnc אז אני משער שהיא אמינה מספיק ואם אתה רוצה מוצר סביר אתה יכול ללכת עליהם..

• פותח/ת השרשור
קניתי היום את האבקת חלבון הרגילה של ISS ולקחתי עכשיו וקצת כואבת לי הבטן.זה בסדר לפעם ראשונה??
ורשום באנגלית שהתאריך תפוגה הוא ה11\10 אבל אצל האמריקאים ואצלנו זה מתהפך אז יכל להיות שזה היה אמור להסתיים ב2010??

• פותח/ת השרשור
ההורים אומרים שאני לא רגיש,הכאב בטן היה ממש קטן ואם הייתי אוכל משהו אחר לא הייתי בכלל מתייחס ועבר חצי שעה וזה כבר עבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית