עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל מה שקשור לתנועת דדליפט באזור 130-140 מעלות במפרק הירך. עם עזרה מתנועת החתירה (שאתה אומר לא קיימת) זה סיפור שונה. נסיים בזה שהידע שלי לוקה בחסר כי יש לך טקטיקת מילים.אני יותר מאשמח לשמוע ממך מתי המוט מגיע לתאוצה מקסימלית לדעתך? ועל איזה אנליזות בדיוק אתה מסתמך?
אתה מדבר על סוף המשיכה הראשונה או השניה? יצא לי לראות אנליזות של הsnatch ושם המהירות המקסימלית היא בסוף המשיכה השניה, אבל התאוצה המקסימלית היא בסוף הראשונה.
בכל מה שקשור לתנועת דדליפט באזור 130-140 מעלות במפרק הירך. עם עזרה מתנועת החתירה (שאתה אומר לא קיימת) זה סיפור שונה. נסיים בזה שהידע שלי לוקה בחסר כי יש לך טקטיקת מילים.
באנליזות שאתה מדבר עליהם תאוצה = acceleration ומהירות = velocity? אם ככה זה די הגיוני.
בד"כ השימוש בביטויים האלה בדיונים הוא די חופף ולא משקף את הפירוש המדעי שלהם.
אתה יכול לשלוח לי קישור לאותם אנליזות?
התכוונתי לפירוש שניתן להם בדר"כ בדיונים בפורומים, בכל מקרה תודה.
נראה לי שההבדלים בתאוצה הם בעיקר כתוצאה מהמהירות שבה ה double knee bend מבוצע.
חבל שהאנליזה כוללת את סוף המשיכה הראשונה ועד המיקום מחדש של הכפות רגליים כשלב אחד (אם ה stick man באמת מייצג נאמנה את האנליזה 👏).
בכל מה שקשור לתנועת דדליפט באזור 130-140 מעלות במפרק הירך. עם עזרה מתנועת החתירה (שאתה אומר לא קיימת) זה סיפור שונה. נסיים בזה שהידע שלי לוקה בחסר כי יש לך טקטיקת מילים.
אם תקרא את הכותרת של הפוסט תראה שמדברים על powerclean.אתה טועה. לא קיימת שום תנועת חתירה בקלין. אתה לא יכול לתת למוט מספיק תאוצה עם תנועה של חתירה. הדרך היחידה להאיץ את המוט כשיש לך משקל מכובד זה ה triple extension (כמובן שיש גם תאוצה מהמשיכה הראשונה).
אתה מוזמן לנסות לראות.
סתם שאלה לא קשורה, למה אנשים שמתאמנים בחדר כושר עושים פאור קלין ולא קלין רגיל? 😣
נ.ב- שיקו לשלטון:s28:
גם בקלין וגם בפאוורקלין התאוצה לא מגיעה מחתירה אלא מההתיישרות והמכה שהמוט מקבל מהכוח שבא מהרגליים ועובר לזרועות מהטרפזים.אם תקרא את הכותרת של הפוסט תראה שמדברים על powerclean.
כנ"ל לאחרים שקפצו.
יותר פשוט טכנית ויש פחות סיכוי להפיל את המוט ולהזרק מהחד"כ 😃
אתמול כמעט פרקתי לך ככה את התיק 👏אין דבר יותר כיף מלזרוק מוט בחדר כושר ...
נראה לי זו הסיבה שהתחלתי לעשות פוואר קלין ודדליפט .
אם תקרא את הכותרת של הפוסט תראה שמדברים על powerclean.
כנ"ל לאחרים שקפצו.
אין דבר יותר כיף מלזרוק מוט בחדר כושר ...
נראה לי זו הסיבה שהתחלתי לעשות פוואר קלין ודדליפט .
בקלין כן, בפוואר קלין לא. ולא אמרתי דבר על התאוצה מהיתיישרות הגוף שעל זה אין ויכוח. זה שניסחת את זה כעובדה לא אומר לי כלום. עדיין לא העלו משהו שנוגד את מה שאמרתי.גם בקלין וגם בפאוורקלין התאוצה לא מגיעה מחתירה אלא מההתיישרות והמכה שהמוט מקבל מהכוח שבא מהרגליים ועובר לזרועות מהטרפזים.
נסה לזרוק פעם מוט ממעל הראש 😃