הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רק עכשיו קלטתי כמה חזק האספקט הפסיכולוגי.....

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
היה לי אימון גב + רגליים + יד קדמית, החד"כ היה ריק יחסית והיה שם את המאמן היחידי שאפשר לסמוך עליו... (אין כמו אלה שבאים מרקע של פוואר ליפטינג)
אז הוא התחיל לשבת עליי ולתקן לי טכניקה... פתאום הוא מביא לי ביציאה לעלות במשקלים, דופק לי צעקות שאני יכול. בדד-ליפט עליתי מ-55 ק"ג ל 8-10 חזרות ל-85 ק"ג ל-8 חזרות.
(אני שוקל 70~ ק"ג)

לא האמנתי שאני מסוגל, חשבתי הוא מסתלבט עליי.....
אבל טוווווווווווווווווובבבבבבבבבבב !🚬🤪🚬

היה לי אימון גב + רגליים + יד קדמית, החד"כ היה ריק יחסית והיה שם את המאמן היחידי שאפשר לסמוך עליו... (אין כמו אלה שבאים מרקע של פוואר ליפטינג)
אז הוא התחיל לשבת עליי ולתקן לי טכניקה... פתאום הוא מביא לי ביציאה לעלות במשקלים, דופק לי צעקות שאני יכול. בדד-ליפט עליתי מ-55 ק"ג ל 8-10 חזרות ל-85 ק"ג ל-8 חזרות.
(אני שוקל 70~ ק"ג)

בלי להעליב אותך , זה פשוט אומר שאתה מוותר לעצמך לא אפקט פסיכלוגי ולא כלום .

לקח טוב - עכשיו אתה יודע איך זה מרגיש לדחוף את עצמך. אישית, צעקות ו"עידודים" מפריעים לי בריכוז:s13:

בלי להעליב אותך , זה פשוט אומר שאתה מוותר לעצמך לא אפקט פסיכלוגי ולא כלום .

גם סוג של אפקט פסיכולוגי. לפעמים אדם מתקשה לגלות את הפוטנציאל של עצמו, וצריך שמישהו מבחוץ יאיר את עיניו וידחוף קדימה.

גם סוג של אפקט פסיכולוגי. לפעמים אדם מתקשה לגלות את הפוטנציאל של עצמו, וצריך שמישהו מבחוץ יאיר את עיניו וידחוף קדימה.

שאתה מרים פתאום עוד 30 קילו בדדליפט לחזרות (ואני בטוח שהוא יכול יותר ) , זה אומר שאתה לא מתאמן חזק .
זה שדחיפה ועידוד יכולים לעזור לא משנה את העובדה הזו .

יש המון אספקטים פסיכולוגים בתחום הזה.

לדוגמא: אני מתאמן במכון קטן ואחוז האנשים שיודעים מה הם עושים הוא 0.00001% ואני רואה אנשים בני 20+ שמתאמנים מס' שנים שמים בבנצ' פרס 60 קילו. שבאים מתאמנים חדשים הם רואים כמה הותיקים עושים ועושים איפלו פחות וככה המשקלים שעובדים איתם במכון פשוט מבישים אף אחד לא מזיע טיפה (יכול להיות שגם אני הייתי ככה לולא האינטרנט). מה שאני אומר שלסביבה יש השפעה ענקית

• פותח/ת השרשור
שאתה מרים פתאום עוד 30 קילו בדדליפט לחזרות (ואני בטוח שהוא יכול יותר ) , זה אומר שאתה לא מתאמן חזק .

חופשי, עדיף לדעת מוקדם ממאוחר...
אם להיות כנה זה לא כ"כ שויתרתי לעצמי אלא פשוט מחסום פסיכולוגי. משקלים גבוהים יותר היו נראים לי בלתי אפשריים ובתאכלס גם לפני זה בתרגילים המורכבים הייתי רואה שחור בעיניים אחרי כל סט.

זה היה שונה הפעם, אחרי שהייתי בטוח שאני לא מסוגל יותר בא לי כח שלא ידעתי שיש לי (מישהו אמר יכולת גיוס יחידות מוטוריות?)

=]

זה גם אומר שהוא לא ניסה את המשקלים האלו כי היה מחסום פסיכולוגי שמנע ממנו לנסות לבד.

הפוטנציאל קיים באדם, אבל לא תמיד האדם (לבדו) יודע איך להשתמש בו.

(אני שוקל 70~ ק"ג)

לי זה גם קרה.
יש משקלים שאתה חושב שאין סיכוי שאתה תרים אבל אם מישהו מדרבן אותך אתה תרים אותו ועוד 20 קילו.

לדעתי טעות לעלות במישקלים בצורה דרסטית ומהירה צריך לעלות באיטיות

אתה יכול ליפגוע ב
(אני שוקל 70~ ק"ג)

יש המון אספקטים פסיכולוגים בתחום הזה.

לדוגמא: אני מתאמן במכון קטן ואחוז האנשים שיודעים מה הם עושים הוא 0.00001% ואני רואה אנשים בני 20+ שמתאמנים מס' שנים שמים בבנצ' פרס 60 קילו. שבאים מתאמנים חדשים הם רואים כמה הותיקים עושים ועושים איפלו פחות וככה המשקלים שעובדים איתם במכון פשוט מבישים אף אחד לא מזיע טיפה (יכול להיות שגם אני הייתי ככה לולא האינטרנט). מה שאני אומר שלסביבה יש השפעה ענקית

" "You are the average of the five people you spend the most time with."
Jim Rohn

הוא ציטט אותך, אבל כיוון בכללי, בלשים נכבדים:). מה גם שזה שאתה חורג מהמצב שלהם רק מראה שזה נכון - הם לא האנשים שאתה מבלה הכי הרבה זמן איתם. וזה גם לא חייב להיות זמן פיסי, אלא להיות קבוצת הרפרנס הפנימית שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית