הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט, פרס ודדליפט

method5

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
120
12
0
שלום, הטכניקה שלי כנראה לא טובה בתרגילים האלו כי הם גורמים לי לכאבים בגב התחתון...שבוע כאב לי הגב (לא כאבים חזקים, כאבים חלשים כאלה), והכאב קצת ירד אז חזרתי להתאמן בשביל לבדוק טכניקה.
רק עכשיו התחלתי SS ובגלל זה המשקלים הנמוכים חח
סקוואט HB :

פרס :

דדליפט :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט:
1. אם אתה מתכוון לעשות סקוואט לפי ריפטו בSS, אז שים את המוט יותר נמוך על הגב, שיהיה בפוזיציית לואו באר.
2. תן לברכיים לצאת קדימה קודם ואז קבע אותן ודחוף לצדדים, זה ימנע את הגלישה שרואים בסרטונים.
3. תתיישב קצת יותר אחורה לדעתי, זה גם ימנע גלישה של ברכיים.
4. בסרטון השני אתה שומר פחות על כיווץ של גב תחתון בתחתית, תחזיק את הגב יותר טוב.

בפרס:
1. שים את המוט יותר גבוה קצת על החזה.
2. המרפקים צריכים קצת לעבור את המוט (לקדימה לא לאחורה)
3. תשתמש בבאונס - אל תחכה למטה שאתה מוריד את המוט אלא תעלה אותו מהר למעלה, ככה אתה משתמש בבאונס מהחזה

בדדליפט אתה רק צריך לנעול את התנועה.

ולסיכום: תחליף נעליים.

• פותח/ת השרשור
כן אני עושה בכוונה HB בגלל בעיות גמישות שיש לי...
אין ממש הערות על הדדליפט ? שאני מסתכל על הסרטון זה נראה בכללי לא משהו בכלל הטכניקה
והכאבים שיש לי בגב התחתון זה יכול להיות בגלל מה שאמרת שאני מאבד כיווץ של גב תחתון בתחתית ?

נראה שסיכמו את הנושא יפה, רק אני רוצה להוסיף טיפ שיעזור לך הרבה:
שאתה לוחץ את המוט למעלה בפרס, תנשוף את האוויר החוצה בערך בזמן שאתה מזיז את הראש קדימה.
את האוויר תשאף בערך אחרי שהמוט עבר את הקו של הראש(בירידה חזרה למטה) -
זה יוסיף לך הרבה כח בלחיצה.
בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית