הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על החברה הזו ועל התוספים

שלום לך.
כחבר בפורום LBS אתה זכאי להנחה ייחודית על מוצרי אינטראקטיב.
הנחה של 10% אותם ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
ההנחה הייחודית ניתנת על כל ליין המוצרים של אינטראקטיב בארץ!
למידע נוסף ולשובר לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

אני אומר שזה פעם אחרונה שאתה מפרסם לינקים להזמנות מחול. סלחנו פעם אחת, סלחנו פעמיים- אבל יש גבול.

אבל אחי, שמעתי שאם אתה לומד כלכלה אתה כבר אחרי קורס אחד יודע לשלוח את הכסף לעבוד בשבילך.

בחודש אחרון ליפני התחרות נגמר בארץ גלוטמין של אינטראקטיב. קניתי שתי פחים של גלוטמין שלהם. אפשר להגיד שחודש אחרון הייתי איתו.

---------- התגובה התווספה ב 19:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:58 ----------

אבל ברמת העיקרון דברים כמו קריאטין,גלוטמין,בי סי אי אי לא משנה מי אורז,צריך לחפש את הכי זול,כי כולם אותו דבר,רק הקופסה שונה

אני אישית לא הייתי קונה AST, קניתי פעם את המולטי שלהם והוא לא צבע את השתן בצהוב, שזה דיי מחשיד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז על איזה גלוטמין באתר שלהם אתם יכולים להמליץלי בבקשה?
הסיבה העיקרית שאני מבקש כיוון שאינטראקטיב בארץ עולה הרבה יותר מכל מוצר בחנות שם.

---------- התגובה התווספה ב 19:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:29 ----------

בחודש אחרון ליפני התחרות נגמר בארץ גלוטמין של אינטראקטיב. קניתי שתי פחים של גלוטמין שלהם. אפשר להגיד שחודש אחרון הייתי איתו.

---------- התגובה התווספה ב 19:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:58 ----------

אבל ברמת העיקרון דברים כמו קריאטין,גלוטמין,בי סי אי אי לא משנה מי אורז,צריך לחפש את הכי זול,כי כולם אותו דבר,רק הקופסה שונה

הבנתי גבר תודה רבה

אז על איזה גלוטמין באתר שלהם אתם יכולים להמליץלי בבקשה?
הסיבה העיקרית שאני מבקש כיוון שאינטראקטיב בארץ עולה הרבה יותר מכל מוצר בחנות שם.

---------- התגובה התווספה ב 19:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:29 ----------

הבנתי גבר תודה רבה

אם אני נתקע עוד פעם- אני יילך על הי הכי זול CHEAP NUTRITION

האמת שקראתי את זה בתגובה כלשהי ממזמן ככה שאין לי איך לקשר אותך למקור מידע, אבל אם תעשה חיפוש אני חושב שתמצא את התשובה הזאת.

• פותח/ת השרשור
אפשר סימוכין לכל אלה? במיוחד למערכת חיסון

אם לא נפרסם דברים כאלה איך תלמד?
מה הקטע..

אגב אני לא מבין מה הבעיה פה. סך הכל רציתי להתייעץ על תוספים
בארץ גלוטמין של חברה טובה עולה 200+ שקל ואילו בחול הוא עולה 17 דולר+- אפילו כשמחשבים את המשלוח והמעמ המחיר לא מתקרב בכלל לזה שבארץ
די להיותל מקובע כל כך

נערך לאחרונה:
כן, כי אני לומד מאתרי מכירות של תוספי מזון.
ואלה חוקי הפורום. לא אני קבעתי אותם ולא אני מחליט.
אם יש לך תלונות תפנה אותן למשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית