הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית AB חדשה.

• פותח/ת השרשור Shinar
  • פורסם בתאריך

Shinar

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
טוב אז המאמן בנה איתי תכנית AB חדשה, לפני שתחשבו בכלל אני לא יכול לעשות SS מפני שאני שחקן כדורסל שמתאמן 5 ימים בשבוע.
ניסיתי כבר SS אבל לא הסתדר לי הסקוואט עם הכדורסל וגם במכון שלי לא נותנים לעשות סקוואט או דדליפט לצערי...
אני בן 16, 1.86 מטר ושוקל 72.5 קילו.
אני מתאמן קצת יותר מחצי שנה לא יודע כמה זמן בדיוק וכשהתחלתי שקלתי 62 קילו.
התכנית : (התרגילים מסודרים לפי הסדר שאני עושה אותם)
A :

חזה -
1) בנצ' פרס 6X3 משקל : 69.5 קילו. (28.75 כל צד חח אני מצליח רק סט אחד טוב בלי עזרה עם 30 כל צד)
2) פרפר בשיפוע עליון 10X2 משקל : 14 קילו כל יד.
3) מקבילים רחב + משקולת של 4 קילו 10X2
כתפיים -
1) לחיצת כתפיים עם משקולות יד 6X2 משקל : 22 קילו כל יד.
2)דלתא קדמי בישיבה 8X2 משקל : אני חושב ש10 קילו כל יד.
3) חתירה בעמידה עם מוט W 8X2 משקל : 32 קילו (12.5 כל צד).
יד אחורית -
1) פשיטת מרפק משקולת מאחורי הראש (יהלום) 10X2 משקל : 24 קילו.
2) לחיצה צרפתית מוט W 8X2 משקל : 32 קילו (12.5 כל צד)
3) בהטעיית גב פשיטת מרפק עם משקולת יד 10X2 משקל : 6 קילו כל יד.

B :
גב -
1) פולי עליון עם מוט משולש 6X3 משקל : 70 קילו.
2) פול אובר בשכיבה עם מוט W 10 X2 משקל : 27 קילו אני חושב....
3) מסור 6X3 משקל : 26 קילו כל יד.

ברגליים המאמן כושר שלי בכדורסל נתן לי כל מיני דברים לעשות כמו קפיצות סקוואט מכרעים וכו' (בבית לא במכון) ובנוסף יש לי אימון כושר לכדורסל פעם בשבוע שזה קפיצות וכל מיני....

יד קדמית -
1) כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 10X2 משקל : 32 קילו (12.5 כל צד).
2) כפיפת מרפקים על ספת W יד יד 10X2 משקל : 12 או 14 קילו כל יד.
3) פטישים עם משקולות יד בעמידה 10X2 משקל : 14 קילו כל יד.
בטן אני מגוון ואני עושה פשיטת גו בA.

איך התכנית ?
אני מקווה שתעזרו ותגיבו ברצינות 😃.

מה המטרות שלך?
ושאני אבין, אתה לא יכול לעשות SS- תוכנית שיש בה מינימום נפח כי היא מתאימה למתאמן מתחיל.
אבל אתה יכול לעשות תוכנית שיש בה הרבה נפח שמתאימה למתאמן מתקדם?
אז אתה רוצה לומר לי שאתה יכול להתאושש מהתוכנית שהבאת אבל לא מSS?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא קראתה מה רשמתי ?
קודם כל לא נותנים לי לעשות סקוואט ודדליפט במכון ודבר שני הסקוואט העמיס לי יותר מידיי על הרגליים עם אימוני הכדורסל (באמצע שנה היו לי 5 אימונים ומשחק)
המטרה שלי זה לגדול, מסה.
עריכה :
תחשוב שכול יום שעשיתי סקוואט היה לי אימון..

תכנית גרועה מאוד עם נפח מוגזם ויותר מדי תרגילים. אפשר להבין את זה שאתה לא יכול לעשות SS ביחד עם 5 אימוני כדורסל בשבוע בגלל העומס בתכנית, אבל אי אפשר להבין תכנית עם נפח מטורף שאתה לא תתקדם איתה לשום מקום כאלטרנטיבה.

וסקוואט כבד פעם או פעמיים לא יעמיס לך על הרגליים אלא יחזק אותן וישפר לך את הכח ברגליים. ואין דבר כזה לא נותנים לך לעשות סקוואט. אם אתה קנית מנוי אתה יכול להשתמש בכל המתקנים שהם מספקים, כולל ביצוע סקוואט.

או שאתה עוד אחד שיתרץ בכל מחיר כדי להימנע מסקוואט בגלל פוביות, סטראוטיפים ודעות קדומות על התרגיל הזה.

תכנית גרועה מאוד עם נפח מוגזם ויותר מדי תרגילים. אפשר להבין את זה שאתה לא יכול לעשות SS ביחד עם 5 אימוני כדורסל בשבוע בגלל העומס בתכנית, אבל אי אפשר להבין תכנית עם נפח מטורף שאתה לא תתקדם איתה לשום מקום כאלטרנטיבה.

וסקוואט כבד פעם או פעמיים לא יעמיס לך על הרגליים אלא יחזק אותן וישפר לך את הכח ברגליים. ואין דבר כזה לא נותנים לך לעשות סקוואט. אם אתה קנית מנוי אתה יכול להשתמש בכל המתקנים שהם מספקים, כולל ביצוע סקוואט.

או שאתה עוד אחד שיתרץ בכל מחיר כדי להימנע מסקוואט בגלל פוביות, סטראוטיפים ודעות קדומות על התרגיל הזה.
+111

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי סקוואט למשך חודש חודשיים ככה ועליתי יפה במשקלים הגעתי בסוף לאיזה 80 קילו ל5 חזרות.
אין לנו כלוב או משהוא אחר שאפשר לעשות סקוואט הדבר היחיד זה סמית', וכשלקחתי את המוט של החזה ושמתי אותו על המקבילים אמרו לי שאסור לי לעשות את זה רוב הזמן באתי בבוקר אז המדריכים היו בקבלה ולא שמו לב.
אני לא צריך שתגידו לי רק תכנית גרועה אתם לא יכולים לעזור לי מה לשנות או משהוא ? או כל מה שאתם יכולים זה להגיד לי שהיא גרועה ושאני לא רוצה לעשות סקוואט אז אני מביא תירוצים >.<

אי אפשר לאחוז בחבל בשתי קצותיו, אתה מצד אחד גם רוצה לגדול ומצד שני האימוני כדורסל שלך תופסים חלק נכבד מהשבוע שלך.

בכל מקרה לא הייתי עושה תכנית AB במצב שלך, הייתי מחליף ל FBW עם מינימום נפח ויותר עצימות.

תעשה לג-פרס לרגליים במקום סקווט, התכנית הזאת לא תביא אותך לשומקום חוץ מלאימון יתר

בA- תוריד את המקבילים ( ואפשר להוריד גם את הפרפר), תוריד את הכתף קדמית , את החתירה בעמידה עם מוט W אפשר להשאיר למעט סטים(1-2) אפשר גם להוריד. ביד אחורית תשאיר גג תרגיל 1 ל2-3 סטים.
ותכניס לחיצת רגליים (כבד) מכרעים וכפיפות ברכיים( אפשר ל2 סטים כל אחד- אפשר גם בלי)
בלחיצת חזה ולחיצת כתפיים- באימון אחד תעשה אחד קל אחד כבד ובאימון הבא הפוך.(למשל- בנץ לחמישיות ופרס לעשיריות ובאימון הבא הפוך)
בB- תכניס פעם בשבוע דדליפט כבד ( או כל אימון שני- תלוי אם אתה מתאמן 3-4 פעמים בשבוע) מספיק גם סט אחד כבד של חמש. ואפשר להמשיך עם הפולי עליון. באימון השני אתה יכול פאוורקלין/ סטיף דדליפט/ דדליפט רומני ופולי אליון או מתח עם משקל/חתירה כבדה. תשאיר תרגיל אחד לבייספס ואפשר להוסיף בטן עם משקל.

אתה יכול לעשות את התוכנית רק 3 פעמים בשבוע. בכל התרגילים הכבדים אתה מוסיף משקל כל אימון.

---------- התגובה התווספה ב 18:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------

כמובן שאפשר לשנות דברים בצורה כזאת או אחרת . אבל תקפיד להתקדם בתרגילים הכבדים (כולל לשרירי הרגליים)
ואל תוסיף הרבה תרגילי עזר- אם בכלל.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית