עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מה שהוא התכוון.ואם אני על ריטלין וקשה לי לאכול?
כמעט כל הגיינרים מלאים בסוכרים ו\או בפחמימות עם אינדקס גלימי מאוד גבוהה. (והם לא משתלמים למה שאתה מקבל .. לדעתי לפחות)
תקנה אבקת חלבון רגילה , תקנה גם מטחנת קפה ופשוט תטחן אורז\עדשים\שיבולת שועל לאבקה ותערבב את זה עם השייק (מומלץ גם להוסיף לזה אגוזים\חמאת בוטנים\סובין חיטה בשביל להעכב את הספיגה במידת הצורך).
כמעט כל הגיינרים מלאים בסוכרים ו\או בפחמימות עם אינדקס גלימי מאוד גבוהה. (והם לא משתלמים למה שאתה מקבל .. לדעתי לפחות)
תקנה אבקת חלבון רגילה , תקנה גם מטחנת קפה ופשוט תטחן אורז\עדשים\שיבולת שועל לאבקה ותערבב את זה עם השייק (מומלץ גם להוסיף לזה אגוזים\חמאת בוטנים\סובין חיטה בשביל להעכב את הספיגה במידת הצורך).
אבל לאבקת חלבון אין את הכמות קלוריות למנה שיש לגיינר , תקנו אותי אם אני טועה ?
ברגע שיש לך עוד אב מזון בנוסף לפחמימה(שומן,חלבון) הערך הגליקמי מאבד את המשמעות שלו.
יש לו ערך רק אם אתה צורך את הפחמימה לבד.
למנה של גיינר יש יותר קלוריות בגלל שיש בה פחמימות גם. מה שהתכונתי זה שתקנה אבקת חלבון ותוסיף את הפחמימות לבד. זה יוצא הרבה יותר משתלם.
למה? אני דיי בטוח שאתה מקבל תגובה אינסולינית גם אם אתה צורך עוד משהו עם הפחמימה.
על איזה טעם מדובר?אני קניתי את הממוטה של אינטראקטיב
טעם מעולה ומתערבב טוב מאוד
ממליץ, עוזר לי במסה
ישלך את הגיינרים של דיימטייז
העלית הוא הכי איכותי אבל יקר
והסופר מאס גם מצוין