הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר?

• פותח/ת השרשור UBDead
  • פורסם בתאריך

UBDead

משתמש מתחיל
92
0
נק' מוניטין:
-9
92
0
איזה גיינר הכי טוב יחסית? מבחינת מחיר,כמות סקופים וערכים תזונתיים...

אף גיינר לא משתלם... עדיף לקנות אבקת חלבון ולהוסיף פחמימות לבד. פחמימות זה זול יחסית

ואם אני על ריטלין וקשה לי לאכול?
זה לא מה שהוא התכוון.
גיינרים הם בסך הכל אבקות עם פחמימה נורא יקרה. אתה קונה דלי באותו משקל כמו של אבקת חלבון, אבל ביחס חלבון יותר נמוך ממה שהיית מקבל אם היית קונה אבקת חלבון רגילה.

פשוט תקנה אבקת חלבון רגילה ותערבל את זה במיקסר עם פחמימות - לא חסר, וזה ממש טעים. (לדוגמא, אבקת חלבון+חלב+שיבולת שועל+גרנולה)
יש מיליון קומבינציות לפי הטעם והבחירה שלך - רק שים לב שהפחמימות יהיו איכותיות.

מה שהם מציעים זה רעיון טוב אבל הרבה פעמים אנשים מסויימים מעדיפים להשקיע בגיינר ולא כל פעם להכין שייק עם ש"ש ואגוזים וכל זה. הגיינר ממותה של אינטראקטיב יוצא זול עם ההנחה ויש בו 18 מנות של 920 קלוריות ו- 50 גרם חלבון.

כמעט כל הגיינרים מלאים בסוכרים ו\או בפחמימות עם אינדקס גלימי מאוד גבוהה. (והם לא משתלמים למה שאתה מקבל .. לדעתי לפחות)
תקנה אבקת חלבון רגילה , תקנה גם מטחנת קפה ופשוט תטחן אורז\עדשים\שיבולת שועל לאבקה ותערבב את זה עם השייק (מומלץ גם להוסיף לזה אגוזים\חמאת בוטנים\סובין חיטה בשביל להעכב את הספיגה במידת הצורך).

כמעט כל הגיינרים מלאים בסוכרים ו\או בפחמימות עם אינדקס גלימי מאוד גבוהה. (והם לא משתלמים למה שאתה מקבל .. לדעתי לפחות)
תקנה אבקת חלבון רגילה , תקנה גם מטחנת קפה ופשוט תטחן אורז\עדשים\שיבולת שועל לאבקה ותערבב את זה עם השייק (מומלץ גם להוסיף לזה אגוזים\חמאת בוטנים\סובין חיטה בשביל להעכב את הספיגה במידת הצורך).

להוסיף אבקת אורז/עדשים לשייק נשמע לי :bad: חח זה אכיל? זה לא עושה כאב בטן?

ברגע שיש לך עוד אב מזון בנוסף לפחמימה(שומן,חלבון) הערך הגליקמי מאבד את המשמעות שלו.

יש לו ערך רק אם אתה צורך את הפחמימה לבד.

אבל לאבקת חלבון אין את הכמות קלוריות למנה שיש לגיינר , תקנו אותי אם אני טועה ?

למנה של גיינר יש יותר קלוריות בגלל שיש בה פחמימות גם. מה שהתכונתי זה שתקנה אבקת חלבון ותוסיף את הפחמימות לבד. זה יוצא הרבה יותר משתלם.

ברגע שיש לך עוד אב מזון בנוסף לפחמימה(שומן,חלבון) הערך הגליקמי מאבד את המשמעות שלו.

יש לו ערך רק אם אתה צורך את הפחמימה לבד.

למה? אני דיי בטוח שאתה מקבל תגובה אינסולינית גם אם אתה צורך עוד משהו עם הפחמימה.

למנה של גיינר יש יותר קלוריות בגלל שיש בה פחמימות גם. מה שהתכונתי זה שתקנה אבקת חלבון ותוסיף את הפחמימות לבד. זה יוצא הרבה יותר משתלם.

למה? אני דיי בטוח שאתה מקבל תגובה אינסולינית גם אם אתה צורך עוד משהו עם הפחמימה.

אתה מקבל זה כן אבל צריכה של חלבון\שומן עם הפחמימה מורידה את הא"ג, והוא יהיה יותר נמוך מאשר תצרוך רק את הפחמימה לבד.

לזה התכוונתי 😃

יש לך את הגיינר של אינטראקטיב:
http://www.tevasport.com/product.asp?PID=1702

יוצא לך 340 ש"ח לאחר הנחת פורום (10%).
אתה מוזמן להתקשר לקופון שנמצא בקישור הבא ולשאול איזו נקודת מכירה קרוב אליך (אלא אם יש לך טבע קסטל אתה יכול ללכת לשם):
http://www.lbs.co.il/interactive.php

שלום לך.
אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב כחבר פורום כאן בLBS.
10% הנחה תקפים על כל ליין המוצרים של אינטראקטיב פה בארץ,בין היתר-אינטראקטיב אבקת חלבון PRO WHEY,אבקת לעלייה במסה של אינטראקטיב ממותה 2500,קריאטין אינטראקטיב MICROPURE ומוצרים רבים אחרים של אינטראקטיב הנימכרים בארץ.
למידע נוסף ולשובר לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

ישלך את הגיינרים של דיימטייז
העלית הוא הכי איכותי אבל יקר
והסופר מאס גם מצוין

חבר הביא לי סופר מאס של דימיטיז 2.7 קילו מארה"ב טעם בננה והיה טעים טוב.
אפשר גם לקחת אבקת חלבון עם פירות או שיבולת שועל וזה יכול להיות גיינר בייתי.

כן אין ספק שהדיימטיז מוצלח...
אני לא יכול להגיד כלום על הממוטה כי לא ניסיתי אותו אבל יש בו הרבה סוכר יחסית לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית