ייעוץ שוב פעם SS ואיגרוף

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
התכוונתי להתחיל SS עוד איזה שבוע\שבועיים אבל דברתי עם המאמן אגרוף שלי (אני מתחיל גם באגרוף מתאמן בכושי חודש) והוא אמר שלא כדאי לעשות תוכניות כוח ונפח אלה יותר של זריזות וסיבולת כדי שהתנועות שלי יהיו משוחררות יותר ופחות מגושמות. הוא אמר שהוא ישלח לי תוכנית אימונים ושאני יעשה אותה. חשבתי שכדאי שקודם ישים על עצמי קצת בשר וכוח ואז יתחיל להתאמן כבר עם משקלים יותר נורמאליים על הדברים שהוא אמר אבל אני מפחד שזה פשוט יעקב אותי וכמה וכמה רמות. בעיקרון אין לי בעיה שזה יוריד אותי בביצועים בכמה מקומות אחרים אבל אם יכולתי להשיג אותם תוצאות בדרכים אחרות בכמעט אותה תקופת זמן ובלי להוריד מהביצועים של האיגרוף אז חבל.

מה דעתכם?

נ.ב שחכתי להגיד שאני לא מחפש להיות ענק ומנופח רצח אלה עם גוף ממוצע ומלא מלא כוח כי גוף גדול מאוד זה לא פונקציונלי-כשאני אומר קצת שרירים אני מתכוון קצת יותר מזה:http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.ab-core-and-stomach-exercises.com/images/ripped-abs-13.jpg&imgrefurl=http://www.ab-core-and-stomach-exercises.com/ripped-abs.html&usg=__LAEgKcu9IWqtGRY-mDWHWytu28c=&h=423&w=284&sz=20&hl=en&start=6&sig2=sWViVqtNco5xMZCknJ6QKQ&zoom=1&tbnid=EaqQ-iis6d5BIM:&tbnh=126&tbnw=85&ei=LgznTeKfG8Ky8gPwhpCfCg&prev=/search%3Fq%3DRIPPED%26um%3D1%26hl%3Den%26biw%3D1024%26bih%3D636%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&biw=1024&bih=636

http://www.google.co.il/imgres?imgu...bih=636&tbm=isch&um=1&itbs=1&biw=1024&bih=636
אבל עם הרבה הרבה הרבה הרבה יותר כוח (כי בינינו זה מה שבאמת חשוב:79nb:)

התכוונתי להתחיל SS עוד איזה שבוע\שבועיים אבל דברתי עם המאמן אגרוף שלי (אני מתחיל גם באגרוף מתאמן בכושי חודש) והוא אמר שלא כדאי לעשות תוכניות כוח ונפח אלה יותר של זריזות וסיבולת כדי שהתנועות שלי יהיו משוחררות יותר ופחות מגושמות. הוא אמר שהוא ישלח לי תוכנית אימונים ושאני יעשה אותה. חשבתי שכדאי שקודם ישים על עצמי קצת בשר וכוח ואז יתחיל להתאמן כבר עם משקלים יותר נורמאליים על הדברים שהוא אמר אבל אני מפחד שזה פשוט יעקב אותי וכמה וכמה רמות. בעיקרון אין לי בעיה שזה יוריד אותי בביצועים בכמה מקומות אחרים אבל אם יכולתי להשיג אותם תוצאות בדרכים אחרות בכמעט אותה תקופת זמן ובלי להוריד מהביצועים של האיגרוף אז חבל.

מה דעתכם?

נ.ב שחכתי להגיד שאני לא מחפש להיות ענק ומנופח רצח אלה עם גוף ממוצע ומלא מלא כוח כי גוף גדול מאוד זה לא פונקציונלי-כשאני אומר קצת שרירים אני מתכוון קצת יותר מזה:http://www.google.co.il/imgres?imgu...bih=636&tbm=isch&um=1&itbs=1&biw=1024&bih=636

http://www.google.co.il/imgres?imgu...bih=636&tbm=isch&um=1&itbs=1&biw=1024&bih=636
אבל עם הרבה הרבה הרבה הרבה יותר כוח (כי בינינו זה מה שבאמת חשוב:79nb:)

לא כל כך הבנתי לאן אתה חותר.. נתחיל מזה שהנימוק של המאמן שלך לא כל כך לעניין: אין קשר בין SS לבין התנועות שלך. זה שאתה עושה תכנית כח לא אומר שתהיה פחות זריז.

בלי קשר למטרות שלך, בתור מתאמן מתחיל SS תהיה הכי טובה בשבילך, לדעתי יהיה לך קשה מאוד להתמיד ב SS בנוסף לאימוני איגרוף עצימים, בטח בזמן שהתכנית נעשית יותר עצימה ואתה באמת נדרש לנוח לגמרי בין האימונים

תבקש מהמאמן שלך להסביר לך איך תרגילים כמו הסקוואט שגם מרימי משקולות אולימפיים, הידועים במהירות ובגמישות שלהם, מתאמנים בהם ולא נהיים מגושמים?

המאמן שלך נשמע כמו אחד שעדיין תקוע בעבר שבו השגת מסת שריר וכוח נחשבה כמשהו שיהרוס את המהירות והזריזות והגמישות של מתאגרף. זה חרטא.

למאמן האגרוף שלך תפנה במה שקשור לאגרוף. ובמה שקשור לכוח תפנה למי שמבין בכוח.

ולגבי התמונות שהבאת, יש סיכוי קטן מאוד שאי פעם תגיד לרמה כזו של חיטוב ומסת שריר ללא סטרואידים. וסביר להניח שהבחור בתמונה הראשונה על סטרואידים.

למה ש ss תהפוך אותך להיות איטי ומגושם ? ההפך היא תוסיף לך לכוח מתפרץ שיעזור לך מאוד באיגרוף

• פותח/ת השרשור
בנתיים גם קראתי באינטרנט מתאגרפים שהתאמנו 15 שנה אז עשו SS ניהיו חזקים יותר אבל איטיים יותר.

ובקשר לתמונה הדגמתי רק את המסת שריר. אני רעב מידי כדי להגיע לרמה כזאת של חיטוב.

כנראה אני יעשה SS

גם אני בבעיה כמו שלך.
אני גם מתאמן באומנות לחימה והמאמן שלי נתן לי אימוני סיבולת שריר.
אני רוצה להתחיל אימון כוח,ואני רוצה לדבר איתו בקשר לזה.

לפי דעתי אימוני כוח שישיגו יותר תוצאות:
1. יהיה לך יותר כוח ומסת שריר.
2. המכות שלך יהיו יותר חזקות.
3. יהיה לך יותר ביטחון עצמי. (זה יכול לשפר את הדימוי העצמי).
4. ירתיע אנשים מלתוקף אותך,כי יראו שאתה חזק.
5. אם תתאמן גם על גמישות+אימוני אגרוף תוכל לשמור על המהירות שלך.
6. אם אימון כוח יהיה לך באיזושהי מידה סיבולת שריר,אך אם תעשה אימוני סיבולת לא יהיה לך כ"כ כוח.
7. אני חושב שרוב המתאגרפים עושים אימונים דומים (תסתכל איזה שרירים יש להם,הם עושים גם נוקאווטים).

התייחסתי פה בעיקר לנושא האומנות לחימה והגנה עצמית.
זה הנימוקים שאני אציג לפני המאמן שלי בתקווה גדולה שהוא ישתכנע.
אשמח אם מישהו יתקן אותי באחד מהם במידה והוא לא נכון.

אני כמוך בבעיה 😛.

בנתיים גם קראתי באינטרנט מתאגרפים שהתאמנו 15 שנה אז עשו SS ניהיו חזקים יותר אבל איטיים יותר.

ובקשר לתמונה הדגמתי רק את המסת שריר. אני רעב מידי כדי להגיע לרמה כזאת של חיטוב.

כנראה אני יעשה SS

גם אני בבעיה כמו שלך.
אני גם מתאמן באומנות לחימה והמאמן שלי נתן לי אימוני סיבולת שריר.
אני רוצה להתחיל אימון כוח,ואני רוצה לדבר איתו בקשר לזה.

לפי דעתי אימוני כוח שישיגו יותר תוצאות:
1. יהיה לך יותר כוח ומסת שריר.
2. המכות שלך יהיו יותר חזקות.
3. יהיה לך יותר ביטחון עצמי. (זה יכול לשפר את הדימוי העצמי).
4. ירתיע אנשים מלתוקף אותך,כי יראו שאתה חזק.
5. אם תתאמן גם על גמישות+אימוני אגרוף תוכל לשמור על המהירות שלך.
6. אם אימון כוח יהיה לך באיזושהי מידה סיבולת שריר,אך אם תעשה אימוני סיבולת לא יהיה לך כ"כ כוח.
7. אני חושב שרוב המתאגרפים עושים אימונים דומים (תסתכל איזה שרירים יש להם,הם עושים גם נוקאווטים).

התייחסתי פה בעיקר לנושא האומנות לחימה והגנה עצמית.
זה הנימוקים שאני אציג לפני המאמן שלי בתקווה גדולה שהוא ישתכנע.
אשמח אם מישהו יתקן אותי באחד מהם במידה והוא לא נכון.

אני כמוך בבעיה 😛.

תפסיקו כבר להקשיב למאמני איגרוף/MMA שלכם לגביי אימוני משקולות, התחום והידע שלהם מתחיל וניגמר באומניות לחימה. אפילו המדריכים בחדרי כושר (רובם כן?) לא מבינים מהחיים שלהם באימוני משקולות. קח את העצנים שמתחרים באולימפיידה, קח את השחקני פוטבול, קח את הלוחמי MMA שאתם רואים UFC, כולם בלי יוצא מן הכלל עושה את התרגיל הפשוט הזה שניקרא SQUAT, למה? אני אתן לך ניחוש אחד..
תראה לי שחקן פוטבול אחד שלא עושה אימוני כוח, תראה לי לוחם MMA אחד שלא עושה אימוני כוח (קח לדוגמא את ברוק לסנר, נחשב לאחד הלוחמים הכי אתלטיים בUFC והבנאדם במשקל 120 בערך ומתנסה לאורך של יותר מ190, תחפש באינטרנט איך הוא מתכוננן לקרבות שלו, איזה אימוני משקולות הוא עושה).
בקיצור, שהמאמן איגרוף שלך ילמד אותך איגרוף, ושהאתר/פורטל ילמד אותך איך להתאמן, ונאמר אמן.

תפסיקו כבר להקשיב למאמני איגרוף/MMA שלכם לגביי אימוני משקולות, התחום והידע שלהם מתחיל וניגמר באומניות לחימה. אפילו המדריכים בחדרי כושר (רובם כן?) לא מבינים מהחיים שלהם באימוני משקולות. קח את העצנים שמתחרים באולימפיידה, קח את השחקני פוטבול, קח את הלוחמי MMA שאתם רואים UFC, כולם בלי יוצא מן הכלל עושה את התרגיל הפשוט הזה שניקרא SQUAT, למה? אני אתן לך ניחוש אחד..
תראה לי שחקן פוטבול אחד שלא עושה אימוני כוח, תראה לי לוחם MMA אחד שלא עושה אימוני כוח (קח לדוגמא את ברוק לסנר, נחשב לאחד הלוחמים הכי אתלטיים בUFC והבנאדם במשקל 120 בערך ומתנסה לאורך של יותר מ190, תחפש באינטרנט איך הוא מתכוננן לקרבות שלו, איזה אימוני משקולות הוא עושה).
בקיצור, שהמאמן איגרוף שלך ילמד אותך איגרוף, ושהאתר/פורטל ילמד אותך איך להתאמן, ונאמר אמן.

הבאת לי עוד נימוק 😛.
זה שמאמן אותי הוא גם מאמן אותי בחד"כ ואני לא רוצה גם לעשות דברים מאחורי הגב שלו.
הוא כנראה חשב שיותר טוב סיבולת שריר,ואני אציע את האימון כוח וגם אסביר לו למה.
בסך הכל הוא מאמן מצויין שמבין טוב. כנראה שבזה הוא חשב אחרת.

תודה על התגובה שלך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית