הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהי פעילות מוגזמת...?

• פותח/ת השרשור Trkjs
  • פורסם בתאריך

Trkjs

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי רציתי לשאול מה נחשבת לפעילות מוגזמת? אני עושה 60 דקות אירובי לאחר אימון משקולות של כ-45 דקות, 3-4 פעמים בשבוע.
האם זה נחשב לפעילות גופנית מוגזמת? אני חושבת שאני אוכלת היטב...
המטרה שלי זה להוריד כמה קילוגרמים אחרונים, לא משהו דרסטי.

תודה!

תשובה לשאלתך,

היי ,
פעילות אירובית של 60 דקות לאחר אימון כוח יכולה להביא אותך למצב של אימון יתר וחוסר התאוששות.
מה שהייתי ממליצה, לבצע 150-200 דקות אירובי שבועיות אשר מחולקות בצורה הגיונית, בנוסף לשלב אימוני אינטרוולים.
אדגיש כי את צריכה לתת לגוף מנוחה מספקת בין אימון לאימון ולאכול כמו שצריך.
מאחר והמטרה שלנו היא בעצם ירידה של מס' קילוגרמים עלייך לשלב תפריט אשר ביחד עם ההוצאה הקלורית היומית יצור מאזן קלורי שלילי.

שיהיה המשך יום נעים,
נלי

• פותח/ת השרשור
היי ,
פעילות אירובית של 60 דקות לאחר אימון כוח יכולה להביא אותך למצב של אימון יתר וחוסר התאוששות.
מה שהייתי ממליצה, לבצע 150-200 דקות אירובי שבועיות אשר מחולקות בצורה הגיונית, בנוסף לשלב אימוני אינטרוולים.
אדגיש כי את צריכה לתת לגוף מנוחה מספקת בין אימון לאימון ולאכול כמו שצריך.
מאחר והמטרה שלנו היא בעצם ירידה של מס' קילוגרמים עלייך לשלב תפריט אשר ביחד עם ההוצאה הקלורית היומית יצור מאזן קלורי שלילי.

שיהיה המשך יום נעים,
נלי

איזו פעילות שורפת הכי הרבה שומן?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזו פעילות שורפת הכי הרבה שומן?
בעיקרון, ככל שהפעילות מאומצת יותר ומבוצעת לאורך זמן ארוך יותר, הגוף שורף יותר קלוריות, ובתוכן קלוריות משומן.
אם משווים פעילות אירובית בקצב אחיד לאינטרוולים (HIIT -High Intensity Interval Training) אז אימון אינטרוולים שורף יותר שומן. מצד שני, אימון אינטרוולים הוא אימון עצים, ולגוף לוקח יותר זמן להתאושש, מה שיכול להביא לתחושה של תשישות וחוסר יכולת להתקדם באימוני המשקולות.
אימון אינטרוולים זה אימון אירובי בקצב משתנה - עבודה בדופק מאד גבוה לפרק זמן מסוים ואז עבודה בדופק יותר נמוך, וחוזר חלילה.
כמו שנלי ציינה קודם, את יכולה לשלב באימונים שלך אירובי "רגיל" - בקצב אחיד- עם אימוני אינטרוולים.
כמובן שעל מנת לשמור על הגירעון הקלורי את צריכה לשמור על תפריט תזונה מתאים (שלא תאכלי יותר ממה שאת מוציאה במנוחה + הקלוריות שהוצאת באימון)

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית