הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בהעמסת פחמימות של ud2

• פותח/ת השרשור Robert
  • פורסם בתאריך

Robert

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
קיצר התחלתי את ה ultimate diet 2.0
ועוד 3 ימים אני אמור להתחיל את ההעמסה ואני אמור לאכול בכל ארוחה בין 100-150 גרם פחמימה בכל ארוחה איך אני אמור לעשות את זה אין לי מושג איך אני יגיע ל6000 קלוריות עם 1000 גרם פחמימה מישהו יכול לתת לי המלצות על מאכלים טובים עם הרבה פחמימות וכמה שפחות שומן
תודה מראש

לאכול פחמימה זה הדבר הכי קל שקיים.
לחם מלא , פסטה מלאה, שיבולת שועל , כוסמת , שעורה....
כולם פחמימות טובות (הלחם רצוי שיהיה מעורב מלחם מלא ושעורה ודגנים מלאים אחרים כדי להוריד את הערך הגליקמי).
בכולם גם יש מעט מאוד שומן.

כולם פחמימות טובות (הלחם רצוי שיהיה מעורב מלחם מלא ושעורה ודגנים מלאים אחרים כדי להוריד את הערך הגליקמי).
אני רוצה לראות את הפסיכופט שיצליח להעמיס בפחמימות מלאות...
לאכול בהעמסה של UD2 זה קשה מאוד.

אני רוצה לראות את הפסיכופט שיצליח להעמיס בפחמימות מלאות...
לאכול בהעמסה של UD2 זה קשה מאוד.
למה אי אפשר לעשות העמסה קצת מלוכלכת ? חוץ מזה אני יכול לחיות גם על נודלס כל השנה ולא רק בעמסה

המאכלים הללו לא טובים להעמסה כיוון שהם מכילים הרבה סיבים תזונתיים וזה יכול לגרום לבעיות
תלך בעיקר על עמילנים:אורז לבן,פיתות,לחמים לבנים,בגטים,בייגלה, דגנים(אפשר אפילו עם סוכר),פסטות וכו..

---------- התגובה התווספה ב 23:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:43 ----------

למה אי אפשר לעשות העמסה קצת מלוכלכת ? חוץ מזה אני יכול לחיות גם על נודלס כל השנה ולא רק בעמסה

אתה מתבלבל.

המאכלים הללו לא טובים להעמסה כיוון שהם מכילים הרבה סיבים תזונתיים וזה יכול לגרום לבעיות
תלך בעיקר על עמילנים:אורז לבן,פיתות,לחמים לבנים,בגטים,בייגלה, דגנים(אפשר אפילו עם סוכר),פסטות וכו..

---------- התגובה התווספה ב 23:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:43 ----------

אתה מתבלבל.
למה ?

אסור שהעמסה תכיל יותר מדי "דברים טובים"כגון פחמימות מלאות זה יעשה בעיות
לך על עמילנים פשוטים ואתה יכול גם להוסיף עד 100 גרם סוכרים ו/או עד 50 גרם פרוקטוז
העמסה מלוכלכת מדי-משמע יותר מדי שומנים או סוכרים או פרוקטוז

ZIONG3-אני כן אומר שצריך העמסה קצת מלוכלכלת.אני לא מתכוון לג'אנק אלא יותר לאורז לבן עדיף לעומת אורז חום.
קפטן קראנץ'-אפילו לא התכוונתי לבעיות של עודף סיבים.אבל עודף גם יגרום לבעיות..אני יותר התכוונתי שזה מאוד קשה לאכול כזה כי זה לא טעים וגם קשה כי הבטן נפוחה ואתה יותר שבע
סוכרים אפשר גם 300 גרם.לייל ממליץ על 3 שייקים של 100 גרם גלוקוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית