הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט ודדליפט

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
שלום לכולם.
172, 72, 3 שבועות ב SS.
איך הטכניקה הכללית של הסקוואט (בסט חימום) ואם היא טובה אז איך לאומת זה הסט עבודה ?
וגם איך הדדליפט ? (לא ניראה לי שטוב, גם עשיתי רק 3 חזרות, לא הרגשתי שהגב נעול, וניראה לי צריך להתחיל עם מותניים יותר נמוך)

תודה לעוזים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הדדליפט פשוט נוראי תקרא שוב את המאמרים בפורטל והdvd של ריפטו יוכל לעזור לך מאוד...
בסקוואט חסר היפ דרייב תרד בצורה יותר מבוקרת גם

סרטוני טכניקה מפרסמים בתת פורום הרמת משקולות ופאווליפטינג. ולא עושים סקוואט או דדליפט עם מוטות מתברגים.

• פותח/ת השרשור
סרטוני טכניקה מפרסמים בתת פורום הרמת משקולות ופאווליפטינג. ולא עושים סקוואט או דדליפט עם מוטות מתברגים.

1. למה לא ?
2. אין לי אפשרות אחרת... (ואולי כמו שאתה רואה גם אין שם אפילו מתקן לסקוואט, אני לוקח תמוט מהבנץ', וגם סך כל הפלטות מגיע שם לאולי 120 :/ )

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תבקש ממישהו שמבין במכון שידריך אותך יותר וייתן דגשים בלייב

אין.
כמו שאמרתי אין ציוד, אין מי שמבין. זה חדר כושר בבסיס שלי, קטן מאוד. אני מבין יותר מהמדריכה.
אני אסתכל שוב בסרטונים של ריפטו לגבי הדדליפט, אבל אם בכל זאת אפשר כמה דגשים ספציפיים לטעויות שלי אני אשמח.

זה עדיין לא ברמה של טיפים לטעויות. תעבור על כמה פוסטים כאן עם תיקונים + אתה יכול לעבור על ה-SS FAQ בפורטל ולראות את הדיוידי של ריפטו.

• פותח/ת השרשור
זה עדיין לא ברמה של טיפים לטעויות. תעבור על כמה פוסטים כאן עם תיקונים + אתה יכול לעבור על ה-SS FAQ בפורטל ולראות את הדיוידי של ריפטו.

ראיתי פוסטים של תיקונים אני מנסה ללמוד מזה.
אבל יש דברים שאני לא יודע מה הם אומרים ואני לא יודע אם אני עושה אותם או לא כמו "ברכיים גולשות", "לדחוף את הברכיים קדימה", "גוד מורנינג"
ואם אני לא עושה טוב אני לא רוצה להמשיך ככה, אני סך הכל רוצה ללמוד לעשות טוב ולא לפצוע את עצמי.

לעבור על פוסטים של ביקורת טכניקה של אחרים זה לא מספיק. כפי שמר לטיסימוס הציע, אתה צריך להתחיל לקרוא וללמוד את הבסיס.

• פותח/ת השרשור
לעבור על פוסטים של ביקורת טכניקה של אחרים זה לא מספיק. כפי שמר לטיסימוס הציע, אתה צריך להתחיל לקרוא וללמוד את הבסיס.
נו את זה ברור שעשיתי. אמרתי שעכשיו אני גם אתחיל לעבור על תיקונים של אחרים.
ומה לגבי מה שאמרת שלא עושים תתרגילים עם מוט מתברג, למה ?

נו את זה ברור שעשיתי. אמרתי שעכשיו אני גם אתחיל לעבור על תיקונים של אחרים.
ומה לגבי מה שאמרת שלא עושים תתרגילים עם מוט מתברג, למה ?

כי האורך של המוט האולימפי נותן יותר יציבות והשרוולים שלו מסתובבים (או לפחות אמורים להסתובב).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית