הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כתף שמאל, לפני שיתחילו לי שם בעיות.

ilayzror

משתמש פעיל
410
0
נק' מוניטין:
19
410
0
תראו ביום רביעי בלילה התחילו לי כאבים ממש ממש קטנים בכתף שמאל, יעני בהתחלה חשבתי שזה סתם תפיסת שריר, סתם עיקצוצים. האימון חזה ביום חמישי הלך בסדר, ובתרגיל חתירה לכתפיים הרגשתי טיפה את הכתף וגם לא משהו רציני.

עד היום יש לי אותם עיקצוצים, כשאני עושה "מסאז'" לכתף הכאב בא מהכתף הקידמית, אני לוחץ על זה חזק ומרגישים כאב חזק. [ אני חושב שהכאב נגרם מהפלייס ביום שני]

אני צריך לפחד מהדבר הזה?

יש במקום חמימות/אדמומיות/נפיחות/הכל? בכל אופן אם אתה מרגיש כאבים קח כמה ימי מנוחה. אם אתה גם מרגיש חמימות וכו', אתה יכול לקחת במקביל NSAIDS (נוגדי דלקת לא סטרואידיים, כמו אדויל/נורופן). וכמובן שבמידה וזה ממשיך, לרופא..

לא צריך לפחד מכל כאב קטן. יהיו לך כאלה כל עוד אתה מתאמן. אם הם לא עוברים עם חימום טוב, אז אתה כבר צריך להחליט אם לפחד או לא.

איך לעזאזל מתאמן ברמה שלך מגיע למצב שהוא סובל מכ"כ הרבה פציעות?
צא לשבוע מנוחה מאימונים, תעשה בדיקות מקיפות לכל הכאבים\מיחושים\פחדים שאולי יש לך משהו איפהשו ותחזור ותעשה כבר תוכנית בווליום נמוך ותראה מה הולך.

עד עכשיו אתה ראש בקיר, ואתה סובל.

צא לשבוע מנוחה מאימונים, תעשה בדיקות מקיפות לכל הכאבים\מיחושים\פחדים שאולי יש לך משהו איפהשו ותחזור ותעשה כבר תוכנית בווליום נמוך ותראה מה הולך.

אתה סתם מגזים. הוא בסך הכל צריך לבודד את הכאבים ולהמנע מהם עד החלמה ולהוריד מהעומס\נפח של האימונים שלו.
אין לו הרבה פציעות ואין לו צורך בבדיקות מקיפות, למרות שאם נדבר באופן כללי, לכל אחד כדאי לעשות בדיקה אורתופדית מבנית לפני אימון בחדר כושר.
תמיד מגלים את הדפקות שכבר יש את הפציעה 😛

אתה סתם מגזים. הוא בסך הכל צריך לבודד את הכאבים ולהמנע מהם עד החלמה ולהוריד מהעומס\נפח של האימונים שלו.
אין לו הרבה פציעות ואין לו צורך בבדיקות מקיפות, למרות שאם נדבר באופן כללי, לכל אחד כדאי לעשות בדיקה אורתופדית מבנית לפני אימון בחדר כושר.
תמיד מגלים את הדפקות שכבר יש את הפציעה 😛
זה יצא לי קצת חריף אבל ביטאתי את המחשבות שלי בצורה הכי טובה, אחרי שנמנעתי מלהגיב בלוג שלו בתקופה האחרונה מהסיבות שכבר ציינתי.

יש לו מאמן אגדי לכן בטוח שזאת לא התכנמית אשמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית