הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצות בנוגע לתוכנית.

Adrenol8

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
54
49
0
דבר ראשון שלום, אני חדש פה ואני צריך עצה בנוגע לתוכנית אימונים. אני בן 19, 1.83 שוקל 74 ובסביבות ה6-8 א.ש. עליתי 15 קילו ב5 חודשים של אימונים אינטנסיביים ותזונה נכונה, עליתי לרוב במסת השריר. בחודש האחרון אני תקוע מבחינת משקל גוף ומבחינת המשקלים שאני מרים. התוכנית הנוכחית היא abc. אני אוכל טוב ולוקח בנוסף גיינר(perfect3000) וקראטין(adrenol8). אני חושב על להחליף תוכנית, האם ss היא תוכנית מתאימה למצבי? השכילו אותי.*

מבחינת הנתונים שרשמת SS אמורה להתאים לך, אל תשכח שSS דורשת שתאכל יותר (בהשוואה לפיצולים).

SS היא תוכנית למתאמנים מתחילים (וסביר להניח שאתה מתחיל), ההגדרה של מתאמן מתחיל היא מתאמן שיכול להתקדם מאימון לאימון. זה לא משנה כמה זמן התאמנת לפני כן.

• פותח/ת השרשור
מבחינת הנתונים שרשמת SS אמורה להתאים לך, אל תשכח שSS דורשת שתאכל יותר (בהשוואה לפיצולים).

SS היא תוכנית למתאמנים מתחילים (וסביר להניח שאתה מתחיל), ההגדרה של מתאמן מתחיל היא מתאמן שיכול להתקדם מאימון לאימון. זה לא משנה כמה זמן התאמנת לפני כן.
תודה רבה, אתה יכול לתת לי קישור של תוכנית ss טובה בבקשה? תודה מראש.

בכול מקרה אשמח לעוד תגובות.

תתן עוד קצת נתונים על עצמך , כמו כמה משקל אתה מרים בתרגילים הבסיסיים .(לחיצת חזה, לחיצת כתפיים, סקוואט,מתח ודדליפט אם אתה עושה).

דבר ראשון שלום, אני חדש פה ואני צריך עצה בנוגע לתוכנית אימונים. אני בן 19, 1.83 שוקל 74 ובסביבות ה6-8 א.ש. עליתי 15 קילו ב5 חודשים של אימונים אינטנסיביים ותזונה נכונה, עליתי לרוב במסת השריר. בחודש האחרון אני תקוע מבחינת משקל גוף ומבחינת המשקלים שאני מרים. התוכנית הנוכחית היא abc. אני אוכל טוב ולוקח בנוסף גיינר(perfect3000) וקראטין(adrenol8). אני חושב על להחליף תוכנית, האם ss היא תוכנית מתאימה למצבי? השכילו אותי.*

אתה בטוח שאתה 6-8 אחוז שומן? איך אתה יודע?

• פותח/ת השרשור
אני דוחק 95-90 8-10 חזרות, דדליפט 100, עם סקוואט אני לא מסתדר, כתפיים 80 ומתח 30 ככה... אני ממש רזה אבל מרים משקלים גבוהים.. בגלל זה אני לא בטוח שss הוא הפתרון בשבילי. המטרה היא מסה ולעלות במשקל.
*

אני דוחק 95-90 8-10 חזרות, דדליפט 100, עם סקוואט אני לא מסתדר, כתפיים 80 ומתח 30 ככה... אני ממש רזה אבל מרים משקלים גבוהים.. בגלל זה אני לא בטוח שss הוא הפתרון בשבילי. המטרה היא מסה ולעלות במשקל.
*

אתה מבין שאתה חי בחלום אם אתה חושב שיש לך 6 אחוז שומן בגוף? אתה יכול להתאמן עם SS ולנסות להתקדם מאימון לאימון עם תזונה ומנוחה ראויים ומתי שתיתקע באופן עקבי עם SS תוכל להתקדם ללינארית.

*

דדליפט 100 לכמה חזרות / סטים?
תתחיל לעשות סקוואט יש לזה יתרונות משמעותיים בכוח ושיפורים אתלטיים מעבר לגדילה שלג פרס נותן..
מה זאת אומרת כתפיים 80? פרס יענו? אם כן זה ממש גבוה...
ככל הנראה בסקוואט ובדדליפט אתה יכול להתקדם יומי ובבנצ' ופרס לא (אני לא מכיר אותך ואת הגנטיקה שלך אבל בד"כ במשקלים האלה קשה מאוד להתקדם יומי...)
כמה החתירה שלך?
תעשה משו כמו ss אבל עם לחיצות בסגנון טקסס
כלומר סקוואט 3x5 בנצ' 5x5 דדליפט 1x5
סקוואט 3x5 פרס 3x5 חתירה/פאוור קלין 3x5 (אם פאוור קלין אז 5x3)
סקוואט 3x5 בנצ' 1x5 דדליפט 1x5

ותעשה שבוע אחד פעמיים דדליפט (אחרי הבנצ') ושבוע שאחרי פעמיים חתירה (אחרי הבנצ' ) והדדליפט יעבור להיות אחרי הפרס...
שיהיה לך קשה לעלות בבנצ' אתה יכול לאלתר בן הבנצ' לפרס כלומר לעשות שבוע עם 5x5 פרס ו3x5 בנצ'...גם אם לא קשה לך אתה יכול לאלתר ביניהם..בעיקרון אתה יכול להתקדם בשניהם בלי לאלתר, ואז לאלתר שקשה אבל לאלתר ישר גם אחלה
ובנוסף אתה יכול להוסיף תרגילי עזר...לדעתי אחרי כל פעם שאתה עושה חתירה תוסיף צ'ין אפ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית