סרטון מישה קוקלייב - פוש פרס 200 ק"ג 3 חזרות

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מפלצת בתצוגת אימים מעיפה 200 ק"ג מעל הראש ל3 חזרות עצבניות.
😲:O:O:O

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תכניקה,מהירות,כוח ושוב תכניקה סוגרת את המעגל ,ללא זה לא משנה איזה כוח היה לי בכתפיים ,עם הוא לא היה משתמש בכל הגוף בצורה נכונה לא היה מרים את זה בחיים ,אנשים לא יודעים עד כמה זה מסובך להרים את זה ככה .

למרות שרואים שלקראת הסוף הוא משתמש בהרבה יותר כוח מאשר מהירות וסגירת מרפקים מהר.

זה החלק הקל של התנועה.
כשהבעיה שלך תיהיה להחזיק שם את המשקל ולא להביא אותו לשם יהיה לנו עולם טוב יותר.

לא אמרתי שזה החלק הקשה. אבל הכתפיים עדיין עובדות קשה ואתה אמרת שהן לא.

בטח שיש. מי תומך במשקל כשאתה נועל אותו? אלוהים?

דברים כאלה הפתיעו גם אותי, אבל לא בהכרח יש קשר בין היכולת לתמוך במשקל לבין היכולת ללחוץ. במקרה אני מכיר מישהו שלא הצליח מעולם ללחוץ יותר מ60 קילו (בוא ונגיד שאם הוא היה מתאמן על זה קצת יותר הוא אולי היה עושה יותר, אבל כמה, 70 ק"ג?) ודחק מעל 160. היכולת בPP יותר קשורה לדחיקה מאשר ללחיצה strict. מסתבר שעם טכניקה ותזמון טובים, באמת לא חייבים יכולת לחיצה כזאת טובה בשביל לעשות PP למשקלים כבדים.

ספציפית לגבי קוקלייב, הוא חתיכת בהמה ויש לו כמובן גם כתפיים וגם רגליים מטורפות 😃.

לא אמרתי שזה החלק הקשה. אבל הכתפיים עדיין עובדות קשה ואתה אמרת שהן לא.

הן זניחות ביחס לעבודה הכללית.
הכוונה שלי הייתה שאנשים פה חושבים שהוא דוחף את המשקל בעזרת הכתפיים. והכתפיים בכלל לא עובדות בחלק של הדחיפה, זה היה כול הרעיון...

הן זניחות ביחס לעבודה הכללית.
הכוונה שלי הייתה שאנשים פה חושבים שהוא דוחף את המשקל בעזרת הכתפיים. והכתפיים בכלל לא עובדות בחלק של הדחיפה, זה היה כול הרעיון...

מה שנכון נכון.

• פותח/ת השרשור
ראיתי עכשיו שוב אחרי שקראתי את התגובות של אנשים וקלטתי משהו:
לא מספיק לראות פעם אחת דבר כזה, כי המוח לא מעכל.

פאקינג 200 קילו מעל הראש, 3 פעמים. 3. לא RM1, פאקינג 3.
איזה חתיכת גודזילה.

עכשיו רק חסר שיעשה לזה פאוור קלין (או קלין מלא אם הוא מסוגל), ושמישהו ילמד אותו לדחוק כמו שצריך.

מישהו יודע מה המשקלי עבודה של החבר'ה ב-105+? יאיר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית