הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קראטין

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
לפי מה שקראתי צריך לצרוך 5 גרם קריאטין ביום ..
עכשיו השאלה שלי היא ביום של אימון מתי אני צורך ?
ואם זה 5 גרם ליום ויש נגיד 100 גרם אבקה יש לי את הקריאטין ל-20 ימים?
ד"א אם זה נחוץ אני שוקל כרגע 89 ואני שוקל לקחת את זה בסוף החיטוב שאני מאמין שאני אשקול כ-83 קילו.
תודה לעוזרים ; )

נערך לאחרונה:
5 גרם ביום, לפני אימון/אחרי אימון זה לא משנה, מתמטיקה פשוטה 100 לחלק ל5= 20 יום, זה לא משנה כמה אתה שוקל.
אני בעיקרון לא מרגיש את ההשפעה של החומר. רק כשעשיתי העמסה (20 גרם ביום) הרגשתי שאני יכול לסגור עוד איזה 1-2 חזרות.

• פותח/ת השרשור
אה הבנתי.. וכל כמה זמן אני צריך לעשות העמסות ולכמה זמן?
ד"א אם אפשר את המסן שלך או משו אני צריך לדבר איתך ; ) תודה..

דבר בפרטי (משהו מיוחד?).
אתה יכול לעשות העמסה של20 גרם (4 מנות מחולקות במשך היום) למשך 4-5 ימים כדי למלא את מאגרי הקריאטין בגוף כמה שיותר מהר. יש כאלה שממליצים על זה ויש כאלה שלא (לא מבחינה בריאותית אלא אם זה משפיע באמת או לא).

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי.. אין לי עדיין 150 הודעות..
וכל כמה זמן בערך אני יכול לעשות את ההעמסה ?

לא יתן לך הרבה בחיטוב,עדיף לשמור את זה למסה.
בחיטוב קפאין יתן לך אחלה של אנרגיה בזמן האימון.

אני נרשמתי לפורום אחרי שקראתי מאמרים בפורטל קילוגרם ובין היתר קראתי על קריאטין ואופן השימוש בו:
יתן לתסף בקריאטין בשלוש שיטות: הראשונה, זו שנעשה בה שימוש במחקרים, היא לצרוך 20 גרם של קריאטין ביום, מחולקים ל-4 מנות של 5 גרמים, זאת במשך 5 ימים. ע"י ביצוע העמסה זו השרירים יהיו רוויים בקריאטין בדרך המהירה ביותר, אך ישנם אנשים שיסבלו מבעיות עיכול בשל כך. בשיטה השנייה והפחות אגרסיבית, יש לצרוך 10 גרמים של קריאטין ביום, למשך 10 ימים. אמנם ייקח לגוף זמן רב יותר להגיע לרוויה, אך רוב האנשים לא דווחו על בעיות עיכול כלשהן בזמן השימוש בשיטה זו. לבסוף, ניתן פשוט לצרוך קריאטין במנות של 3 עד 5 גרמים ביום למשך כחודש. אפשר פשוט לשים את הקריאטין בשייק שלפני/אחרי האימון. ההבדל היחיד בין השיטות הוא מהירות ההעמסה.
לאחר שמגיעים לרוויה, ניתן לשמר את רמת הקריאטין בשרירים ע"י צריכה יומית של 5-10 גרמים ליום, בהתאם לגודל גופו של האתלט.
http://www.kilogram.co.il/1514/תוספי-תזונה-חלק-ב/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית