הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ניוד שומן- קפאין

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
חברים רציתי לדעת האם גם כשהגוף לא רגיש לקפאין עדיין נגרם ניוד שומן בגוף?

למיטב זכרוני אולי אני טועה - הניוד הוא זניח בקפאין.

ניוד טוב יותר מבצע היהומבין

למיטב זכרוני אולי אני טועה - הניוד הוא זניח בקפאין.

ניוד טוב יותר מבצע היהומבין
זה לא שהוא בקושי מנייד שומן, הוא פשוט לא עושה איתו כלום.
בגלל זה אם אני לא טועה לייל ממליץ לעשות פרוטוקול עם יוהמבין+קפאין לניוד ושריפת שומן טובה יותר.

קפאין מנייד שומן אבל הגוף לא משתמש בשומן הזה והוא חוזר לתאים. ברגע שאתה מנייד שומן וגם גורם לגוף להשתמש בשומן הזה ע"י חומרים אחרים (יהומבין, אפדרין וכו') יש שריפת אנרגיה (שומן) כביכול מוגברת.
אם אתה לא מקבל מרץ מקפאין תפסיק לצרוך מוצרי קפאין ל2-3 שבועות כולל קולה, קפה וכו'.

• פותח/ת השרשור
אוקי עכשיו כשאני צורך קפאין בלבד ושורף שומן בעזרת ריצות.. זה יהיה יותר אפקטיבי מצריכת קפאין ויהמובין ללא ריצות?

כן, כיוון שאין טעם לקחת מלחתחילה יהומבין ללא אירובי (או\ו שילוב אינטרוולים)

קפאין מנייד שומן אבל הגוף לא משתמש בשומן הזה והוא חוזר לתאים. ברגע שאתה מנייד שומן וגם גורם לגוף להשתמש בשומן הזה ע"י חומרים אחרים (יהומבין, אפדרין וכו') יש שריפת אנרגיה (שומן) כביכול מוגברת.
אם אתה לא מקבל מרץ מקפאין תפסיק לצרוך מוצרי קפאין ל2-3 שבועות כולל קולה, קפה וכו'.
זאת אומרת שעל אחוזי שומן גבוהים, בזמן שאין טעם לקחת יהומבין/אפדרין, ניוד השומן של הקפאין לא נותן שום דבר?

זאת אומרת שעל אחוזי שומן גבוהים, בזמן שאין טעם לקחת יהומבין/אפדרין, ניוד השומן של הקפאין לא נותן שום דבר?
בכל אחוז שומן קפאין לא נותן שום דבר. הוא סה"כ יכול להגביר ביצועים ע"י השפעה על המערכת העצבית.
ואפשר לקחת אפדרין בכל אחוז שומן, אפילו עדיף באחוז שומן גבוה.

עד כמה שאני קפאין יגרום לגוף לנייד שומן עם הגוף צריך לנצל את השומן הזה לאנרגיה הוא ינצל אותו אם לא הוא יחזור לתאים.

אם זה היה נכון היה קל מאוד להיפטר משומן במקומות בעייתים.

אפשר לחשוב שקפאין מנייד שומן בכמויות אדירות זה בכלל לא קשור השומן ישמש לאנרגיה במקרה הצורך. הוא מגביר במעט לא משהו רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית