ייעוץ יהומבין BARK.. מינון

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
איך אני יודע מה המינונים של היהומבין הזה ולא הרפואי HCl ?
מי שמכיר את זה זה בא בבקבוק מין כחול כזה של Ultimate Nutrition..
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה לתקופה קצרה של כחודש..
יש מצב אתה אומר לי מה המינונים שאני צריך לקחת?
והאם גם איתו צריך צום של 8 שעות?

א. זה גרוע
ב. תבדוק כמה מ"ג של YOHIMBE בכל כדור וכמה % מתוך זה הוא יהומבין (אמור להיות כתוב standardised to %x yohimbine או משהו כזה) וככה תחשב. צריך ~0.2*משקל גוף.

זה לא גרוע, זה זוועה! אתה תרגיש חצי מת, אין לדעת איך התופעות לוואי ישפיעו עלייך, אין לך מושג מה באמת יש בפנים וכו'..אשכול קודם שלך אמרת שאתה לא רוצה להתעסק בזה בינתיים, לא?
אם כן, מה הבעיה שלך לקחת HCI?

ממליץ לך רק על הגירסה hcl 2.5 מג בכדור בלי משחקים
היוהמב מכיל כמות משתנה של יוהמבין ותצטרך חצי חבילה לבלוע כדי לקבל את הכמות שתקבל ביוהמבין טהור

לפי האתר שלהם ואני לא בטוח בכלל, כל טיפה זה 25 מ"ג השווה ל 2 מ"ג יהומבין HCL.
ככה שאם תצטרך 20 מ"ג יהומבין HCL ביום (0.2 כפול משקל גוף) יצא לך 10 טיפות ביום, יש בבקבוק סה"כ 60 טיפות ככה שיגמר לך בקבוק ב-6 ימים.
שוב, אני לא בטוח במה שאני רושם כרגע, אבל ממה שרושמים באתר, אלו כנראה המספרים.

• פותח/ת השרשור
וגם איתו אני צריך לצום? 4 שעות לפני הלקיחה 4 שעות אחרי?
ועוד שאלה אם נגיד אני עושה באותו היום גם אנאירובי וגם אירובי ישר אחרי האנאירובי איך אני נוטל את זה?

העקרונות של הצום זהים.
לא מומלץ לעשות אירובי וגם אנאירובי. במקרה כזה הייתי הולך על אימון בצום (אפשר לקחת BCAAs לפני) ואז עושה את שני האימונים רצוף. מצד שני לא מומלץ יהומבין ואימון משקולות. מצד שלישי, אתה יכול לפצל לאימון אירובי בבוקר ואנאירובי בערב.

• פותח/ת השרשור
ואין איזושהי דרך לעשות קודם את האנאירובי ואז את האירובי? קצת בעייתי בשבילי מה שאתה אומר..

יש, אבל זה לא מומלץ. בכל מקרה אם יש לך רק בקבוק אחד מהחומר הנ"ל, לא הייתי מתחיל בכלל זה לא יתן לך שום דבר.

• פותח/ת השרשור
יש לי יותר מאחד ..
אם אני יעשה את האימון האנאירובי בשעות הצהריים (3) יאכל איזה משהו אחרי האימון (לאכול בערך ב-5) ולעשות את האירובי ב-9 בערב? דרך טובה ?
ועוד שאלה לפי מה שהבנתי (ממאמר שיש באתר) חומצות אמינו זה לא מועיל בחיטוב? @_@

כול גוף מעכל את האוכל בצורה שונה ובזמן שונה. אי אפשר לדעת כמה זמן ייקח לגוף שלך לפרק את האוכל ככה שתשובה טובה לא תוכל לקבל. בגלל זה ממליצים לקחת על הבוקר.
גם לא נראה לי שמומלץ לקחת בשעה כזאת את החומר (לא תירדם), אבל אני לא בטוח לגביי זה.
יש אנשים שלא יכולים בלי חומצת אמינו, זה המלצה. לדעתי זה חרטה, החלטה שלך.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך אחי ; ) טוב תודה על העזרה נשמה אם נגיד אני לוקח את זה שעה אחרי שאני קם (בלי לאכול) יוצא לריצה ואז צום זה בסדר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית