הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיעורי סטודיו כנגד אימוני חדר כושר

• פותח/ת השרשור דנהנהנה
  • פורסם בתאריך
ד

דנהנהנה

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום!

אני תוהה, מה עדיף לעיצוב וחיטוב הגוף (חוץ מתזונה נכונה כמובן), שיעורי סטודיו או חדר כושר? או גם וגם?

תודה!

ברור ששילוב של שניהם , הכי טוב.. או אפילו חובה הייתי אומר...אם את רוצה עיצוב...

ברור ששילוב של שניהם , הכי טוב.. או אפילו חובה הייתי אומר...אם את רוצה עיצוב...

זה לא נכון.

לפותחת הנושא, מה שעדיף הוא תפריט מאוזן עם מאזן קלורי שלילי בנוסף לפעילות אירובית לפי הצורך בהתאם למאזן הקלורי ותכנית אימונים טובה.

חבל לשלם על שיעורי סטודיו, מספיק שתמצאי חדר כושר טוב וזול.

חחח אתה בדיוק חוזר על מה שאמרתי... מה לא נכון?, רק שאמרת שתוריד שיעורי סטודיו...

חחח אתה בדיוק חוזר על מה שאמרתי... מה לא נכון?, רק שאמרת שתוריד שיעורי סטודיו...
הדברים שרשמתם שונים. אתה אמרת שהיא צריכה לשלב את שניהם כדי לרדת במשקל, מה שלא נכון. אימונים אירובים או סטודיו וכדומה, הם סה"כ כלי עזר להגדיל את הגירעון הקלורי השלילי. רק גירעון קלורי שלילי יוריד אותך במשקל ושום דבר אחר לא.
אתה רוצה, תרוץ יותר ותאכל יותר. אתה לא רוצה, תרוץ פחות או כלל לא ותאכל פחות.
במקרה של נשים, אירובי הוא בגדר המלצה חמה כי התפריטים שלהם מלכתחילה דלים בקלוריות.

שלום!

אני תוהה, מה עדיף לעיצוב וחיטוב הגוף (חוץ מתזונה נכונה כמובן), שיעורי סטודיו או חדר כושר? או גם וגם?

תודה!

אני עובד בכזה סטודיו והבעיה היא, כשזה נוגע למשקולות, זה אימון מחזורי ונכון רוב הנשים מעדיפות את זה מחדר כושר, אבל סוג עבודה זה יכול לגרום לפציעות, אם המאמן לא יודע איך להעביר את התרגילים הבסיסיים(גם כשזה עם משקל מועט), וזה מה שקורה לרוב.

בקשר לירידה במשקל , כמו שאמרו לך - גירעון קלורי.
בקשר ל"עיצוב הגוף" - תשלבי אימוני משקולות עם הגירעון וזה ייתן את המראה המעוצב.

Back
למעלה תחתית