הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחר בערב העמסה

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
הנושא נטחן מיליון פעם וזה לא פעם ראשונה שאני מעמיס .
אבל מחר אני עושה העמסה ראשונה של UD2 כדאי אחרי האימון לצרוך 100 גרם סוכר ענבים ולשלב אותו עם חלב (לקטוז) ? אין לי כרגע אבקת חלבון כי אני מעדיף אוכל בחיטוב
דבר נוסף האימון בערב צריך להיות כבד ? או גם אימון התשה ?

הנושא נטחן מיליון פעם וזה לא פעם ראשונה שאני מעמיס .
אבל מחר אני עושה העמסה ראשונה של UD2 כדאי אחרי האימון לצרוך 100 גרם סוכר ענבים ולשלב אותו עם חלב (לקטוז) ? אין לי כרגע אבקת חלבון כי אני מעדיף אוכל בחיטוב
דבר נוסף האימון בערב צריך להיות כבד ? או גם אימון התשה ?
לא הייתי הולך על ה 100 גרם סוכר ענבים, לדעתי זה מיותר. לייל ממליץ על דברים עם GI גבוה לאחר האימון, לא רואה בזה הגיון.
לא הבנתי איזה אימון בערב אתה מתכוון, אם אתה מתכוון לאימון הדילול גליקוגן זה לא אמור להיות כבד, אתה לא תצליח גם לגמור אותו פעמיים עם משקלים כבדים, לקראת הסוף אתה תתאמן עם המשקולות הורודות.
לגבי האימון לאחר העמסה, סביר להניח שהוא יהיה כבד יותר, אבל זה משתנה.

לסוכר ענבים אין GI גבוה?
יש, את ה GI הכי גבוה (140 במדד לחם לבן או 100 במדד גלוקוז שזה סוכר ענבים).
הכוונה רשמתי שאני לא רואה הגיון להכניס מאכלים עם GI גבוה לאחר האימון אם אוכלים היטב לפניו.

• פותח/ת השרשור
לא משה אני מתכוון לאימון לפני העמסה אני יוכל 2 יוגורטים לפני, האימון הזה צריך להיות כבד ? ועליו לא צריך לחזור פעמיים נכון ? אז מה שאתה מציע זה לאכול לחם לבן או פיתה אחרי האימון ?
ועוד שאלה ביומיים ניטרלי אפשר לדחוף צ'יטים ? המבורגר\גלידה\לאפה ?

נערך לאחרונה:
יש, את ה GI הכי גבוה (140 במדד לחם לבן או 100 במדד גלוקוז שזה סוכר ענבים).
הכוונה רשמתי שאני לא רואה הגיון להכניס מאכלים עם GI גבוה לאחר האימון אם אוכלים היטב לפניו.

על הסוכר ענבים רשום דקסטרוז, יש הבדל בינו לבין גלוקוז?

תודה רבה!
ועוד משהו קטן... אז מה ההבדל בין הסוכר הלבן הפשוט לבין הסוכר ענבים?
שסוכר לבן זה תערובת של פרוקטוז וגלוקוז וסוכר ענבים זה גלוקוז בלבד.
סוכר לבן במדד GI יהיה 100, סוכר ענבים 140.

• פותח/ת השרשור
לא משה אני מתכוון לאימון לפני העמסה אני יוכל 2 יוגורטים לפני, האימון הזה צריך להיות כבד ? ועליו לא צריך לחזור פעמיים נכון ? אז מה שאתה מציע זה לאכול לחם לבן או פיתה אחרי האימון ?

???

העמסות אמורות להיות נקיות. מינימום שומן, מקסימום פחמימה, חלבון באזור ה 1.5 גרם לק"ג משקל. אם אתה ממש צריך לדחוף צ'יטים מבחינה פסיכולוגית תעשה את זה, זה לא חלק מהדיאטה.
האימון דילול גליקוגן אמור להיות בעצימות בינונית, תעשה אותו על 60-70% מה RM שאתה עושה בד"כ. הארוחה לאחר האימון לא חשובה למרכיביה, פשוט תאכל.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי צ'יטים בנייטרלי העמסה אני מעמיס יחסית נקי קצת חמאת בוטנים בפיתה וזהו .קורנפלקס עם חלב (לקטוז) זה גם בסדר נכון ? והאימון לפני העמסה לא צריך לחזור עליו נכון ?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית