הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע המרכז להפרעות אכילה

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
מילא ארוחה אחרי ולפני אימון מילא. לא יודעת מה זה גליקוגן, מילא. אבל פאקינג מכניזם של אגירת שומן? כשהיא התחילה לדבר על איך אנחנו אוגרים שומן ועל זה שהמשקל של המוצר לא שווה לאגירה של השומן אני פשוט צחקתי מול המחשב (מה שלא קורה בד"כ בסירטונים כאלו, אבל לא הצלחתי להתאפק).
כן, לא בוגר מצידי נו, נו, נו - אבל תואר שני בתזונה וסירטונים ברמה כזו נמוכה, זה בושה. לא יודע אם הבושה הזו היא של המערכת האקדמאית בישראל או המסקנות שכל תזונאית מנסה לקחת לעצמה ולהמציא מנגנונים חדשים, דברים שקיימים באמת רק בארועים אקזוטים (לא מחקרים חס ושלום).

נערך לאחרונה:
מה אתה מצפה מתחום של עקרות בית נואשות, אני מוכן להתערב איתך שאין לה מושג
איך נראת מולקולת שומן, ולאיזה תפקידים בכלל צריך שומן בגוף.

בקרוב היא צריכה כורסא זוגית. יש לה תחת יותר גדול משל אלכס.

זה כי אם אתה אוכל 100 גרם שוקולד אתה עולה יותר מ100 גרם שומן.
אני באמת לא מבין איך נותנים לה לדבר על נושא שאין לה מושג בו.

זה מזכיר לי שאחד התזונאים "הגדולים" בארץ שכחתי מה שמו אמר שזה לא יעיל להוריד פחמימות ולעלות צריכת שומן כי שומן הוא מאגר אין סופי.
לא הבנתי מה הקשר, וגם לא הבנתי מה זה אין סופי.

כשהיא מספרת לה בהתחלה שהיא רוצה "להתנצל", היא ישר מחייכת כאילו היא באה להגיד לה "הא בטח לא שמרת על הטיפים שלי ולא הכנת אוכל חמש דקות לפני ולא אכלת נשנושים בריאים בגלל זה השמנת!"

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה מזכיר לי שאחד התזונאים "הגדולים" בארץ שכחתי מה שמו אמר שזה לא יעיל להוריד פחמימות ולעלות צריכת שומן כי שומן הוא מאגר אין סופי.
לא הבנתי מה הקשר, וגם לא הבנתי מה זה אין סופי.
תאי שומן יכולים להתרבות במידה ואתה במאזן קלורי חיובי למשך זמן רב ונפח התאים הקיימים כבר לא "סוחב". בד"כ זה יקרה בילדות ובגיל ההתבגרות בצורה משמעותית, אבל זה יכול גם לקרות כשאתה משמין בצורה מאוד מסיבית (ברמה של Obese). קרא על Adipocyte Hyperplasia. טוענים שהמאגרים הם בלתי סופיים, אבל אי אפשר לדעת אם זה נכון כי בד"כ מתים מסיבוכים שקשורים להשמנה ופגיעה הורמונאלית תוך כדי התהליך.

הבנתי שזה די נדיר, ההתרבות הזאת של תאי השומן. שתופעה של "התנפחות" תאי שומן קיימים היא הרבה יותר סבירה ונפוצה. ונדמה לי שאחר כך רק ניתוח לשאיבת שומן עוזרת נגד זה, אני טועה?

• פותח/ת השרשור
הבנתי שזה די נדיר, ההתרבות הזאת של תאי השומן. שתופעה של "התנפחות" תאי שומן קיימים היא הרבה יותר סבירה ונפוצה. ונדמה לי שאחר כך רק ניתוח לשאיבת שומן עוזרת נגד זה, אני טועה?
זה לא בדיוק נדיר. זה קשה יותר מהגדלת נפח תא שומן קיים, אבל זה בהחלט קורה כמו שאמרתי בהשמנה מסיבית, ילדות וגיל ההתבגרות (גם בהריון זה אפשרי). הבעיה כשזה באמת קורה התאים נשארים שם לכל החיים (רק מרוקנים, במידה ויורדים במשקל. זה יכול אבל להפריע בכל זאת כי כל תא שומן מכיל כ-10% נוזלים ואם הגוף יצר עוד המון תאי שומן, סביר להניח שלא תצליח להגיע למראה ה"חטוב" לעולם, לפחות לא כמו אנשים "רגילים"). מנגד, אם עושים שאיבת שומן, אז מוציאים את התאים עצמם והם לא חוזרים (במידה ולא משמינים שוב בצורה קיצונית).

ענק ענק ענק ענק!!!
אתם חייבים לנסות!
מצאו את ההבדלים:
1) http://www.yaeldror.co.il/ -שימו לב לתמונה מצד שמאל למעלה.
2) http://www.facebook.com/#!/pages/%D7%99%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98/213549211996192 - שימו לב לתמונה בצד שמאל למעלה

LOL כשאין מוח, חזה נפול דרך פוטושופ זול תמיד ימכור יותר.
מקצוענות כבר אמרנו?

זאת לא אותה תמונה!! היא פשוט מצטלמת בצורה זהה תמיד!! 😆

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש הקוראים לזה "דיאטת השמנה" למרות שהמונח "השמנה" קצת חטוא עם הקשר שלילי. הנקודות העיקריות שצריך להקפיד עליהן הן אכילה כל 3 שעות (אין כאן פשר...ות! אחרת מאבדים מהמשקל שמצליחים לצבור),

🙌

שיהיה לכם ברור, משה לא ענה בצורה כזו מפורט בגלל טוב ליבו...
אלא כדי שהבוט של גוגל ימצא אותנו כל פעם שמחפשים מילים הקשורות לשומן 🤪

• פותח/ת השרשור
שיהיה לכם ברור, משה לא ענה בצורה כזו מפורט בגלל טוב ליבו...
אלא כדי שהבוט של גוגל ימצא אותנו כל פעם שמחפשים מילים הקשורות לשומן 🤪
אם הייתי רוצה לקדם את המילה שומן, הייתי מטמין בתגובה שלי 50 אלף קישורים ואונס בדרך את קילוגרם כדי לתת עוד פוש למילה הזו.
בכל מקרה אי אפשר לקדם את המילה שומן, זה קשה מאוד וללא עזרה חיצונית זה בלתי אפשרי (בדיוק כמו במילה דיאטה).
אני לא בדיוק מנסה לקדם בגוגל יותר מידי, הלוואי אבל והיה לי זמן לזה.

חמאה, ניסיתי להטריל אותה אבל צריך לעשות לייק בשביל לכתוב תגובה.

הוא עוד אידיוט וחסר כל ידע עדכני:

ושרון, או שרון: "לוקחים ארוחה אוכלים חלבון, ארוחה שניה- חלבונים" אפילו משפט לא יודעת לנסח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ענק ענק ענק ענק!!!
אתם חייבים לנסות!
מצאו את ההבדלים:
1) http://www.yaeldror.co.il/ -שימו לב לתמונה מצד שמאל למעלה.
2) http://www.facebook.com/#!/pages/%D7%99%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98/213549211996192 - שימו לב לתמונה בצד שמאל למעלה

LOL כשאין מוח, חזה נפול דרך פוטושופ זול תמיד ימכור יותר.
מקצוענות כבר אמרנו?

מי מהן התמונה שעשו לה פוטושופ?

שאל אותה. אני בטוח שהיא הוסיפה את המחשוף. (מקווה בשבילה כי הוא על הפנים)

מה הוסיפה? באחת "חתכו" את הבשר מה שנקרא...איך בדיוק היא יכולה להוסיף מחשוף?? מקסימום לדעתי לשם הצניעות צינזרו את "הבשר"לא?

הוא עוד אידיוט וחסר כל ידע עדכני:
YouTube - ‫׳”׳₪׳¨׳“׳× ׳�׳–׳•׳*׳•׳×...׳”׳�׳� ׳–׳” ׳*׳›׳•׳�?‬‎

ושרון, או שרון: "לוקחים ארוחה אוכלים חלבון, ארוחה שניה- חלבונים" אפילו משפט לא יודעת לנסח.
למה אידיוט? חוץ ממה שהוא אמר על הארוחה אחרי אימון, מה כזה לא נכון בדברים שלו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית