הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע המרכז להפרעות אכילה

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
מילא ארוחה אחרי ולפני אימון מילא. לא יודעת מה זה גליקוגן, מילא. אבל פאקינג מכניזם של אגירת שומן? כשהיא התחילה לדבר על איך אנחנו אוגרים שומן ועל זה שהמשקל של המוצר לא שווה לאגירה של השומן אני פשוט צחקתי מול המחשב (מה שלא קורה בד"כ בסירטונים כאלו, אבל לא הצלחתי להתאפק).
כן, לא בוגר מצידי נו, נו, נו - אבל תואר שני בתזונה וסירטונים ברמה כזו נמוכה, זה בושה. לא יודע אם הבושה הזו היא של המערכת האקדמאית בישראל או המסקנות שכל תזונאית מנסה לקחת לעצמה ולהמציא מנגנונים חדשים, דברים שקיימים באמת רק בארועים אקזוטים (לא מחקרים חס ושלום).

נערך לאחרונה:
ממה שכן שמעתי (כי לא שמעתי את כל השטויות שלו) כל הקשקושים על השילוב של פחמימה וחלבון אצל מתאמנים.

בכללי הוא לא אומר יותר מדי שטויות. רוב הדברים שהוא אומר הם נכונים, שקיצוץ בפחמימה לא יביא אוטומטית לירידה במשקל, ושלעשות הפרדה בארוחות זה לאו דווקא כזה דבר נכון.

בכללי זה דבר שכל ילדה בת 15 יודעת.
הוא מתיימר לדעת מה טוב למתאמנים ומראה שאין לו מושג ושהוא חי בשנות ה90.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
באמת לפעמים כשאני לא אוכל 10 שעות (בשינה למשל) אני נכנס להיפוגליקמיה, ריח אצטון מהפה ולא פעם גמרתי בבית חולים.

אוי גוועלד. כבר שכחתי מזה. איזה אידיוט.

באמת לפעמים כשאני לא אוכל 10 שעות (בשינה למשל) אני נכנס להיפוגליקמיה, ריח אצטון מהפה ולא פעם גמרתי בבית חולים.

אוי גוועלד. כבר שכחתי מזה. איזה אידיוט.

אוי, אתה לא מבין כלום. זה ידוע שבזמן שינה אין חילוף חומרים!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית