הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לתרגיל כתפיים

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני רוצה המלצה לתרגיל כתפיים טוב בנוסף ל Press. אני עושה פרס ומוסיף עוד תרגיל כתפיים עכשיו. אז השאלה היא אם עדיף הרחקה לצדדים, לחיצת ארנולד, לחיצת כתפיים בישיבה, או משהו אחר? מה הכי טוב?

אם אתה חייב להוסיף, לפחות תוסיף משהו שיגוון. לא ארנולד ולא בישיבה, אלא הרחקה לצדדים או חתירה בעמידה, משהו שמתבסס בעיקר על הדלתא האמצעית בניגוד לפרס שמתבסס על הקדמית.

• פותח/ת השרשור
אם אתה חייב להוסיף, לפחות תוסיף משהו שיגוון. לא ארנולד ולא בישיבה, אלא הרחקה לצדדים או חתירה בעמידה, משהו שמתבסס בעיקר על הדלתא האמצעית בניגוד לפרס שמתבסס על הקדמית.
אז אתם ממליצים יותר חתירה בעמידה או הרחקה לצדדים?

אני ממליץ לך לעבוד כמה שיותר כבד עם הפרס ולא להתעסק עם תרגילים ליצניים אחרים. מתי שאתה תעבוד כבד עם הפרס ותנסה להתקדם איתו מאימון לאימון או לפחות באופן שבועי, תאמין לי שלא יהיה לך שום מקום לתרגילים נוספים כי כל תוספת תמנע ממך להתקדם במשקלים.

אני אוהב לחיצת חזה בשיפוע חיובי. אבל זה לא בנוסף אלא במקום הלחיצת כתפיים.

אם אתה עושה פאוורקלין + דדליפט + בנצ' + פרס זה די והותר תרגילים לכתף

ענו לך פה כבר אחי אבל דעתי אתה עובד די מספיק על הכתפיים בחזה ובעוד תרגילים ואם אתה מתעקש לעשות תרגילים מבודדים תעשה פעם בשבוע לחיצת כתפיים באיזה אימון ואתה מסודר

ענו לך פה כבר אחי אבל דעתי אתה עובד די מספיק על הכתפיים בחזה ובעוד תרגילים ואם אתה מתעקש לעשות תרגילים מבודדים תעשה פעם בשבוע לחיצת כתפיים באיזה אימון ואתה מסודר
לחיצת כתפיים היא לא תרגיל מבודד, הפרס עצמו הוא שם נוסף ללחיצת כתפיים בעמידה עם מוט.
אם אתה באמת חייב להוסיף אז אני הייתי מוסיף הרחקה לצדדים כי זה לא אונס את המפרקים כמו חתירה בעמידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית