הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית אינטראקטיב

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
נגמר בטבע קסטל הקרם עוגיות :(
מישו ניסה לקנות פעם בישראקק*?

---------- התגובה התווספה ב 19:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:07 ----------

מישו?

תלך אליהם גם שם ההנחה תקפה, רק אל תיתן להם לעבוד עליך ולדחוף לך את השק הזה שהם דוחפים לכולם.

התות טוב באייזולט.
תתקשר למספר שעל הקופון ותשאל איפה יש עוד חנויות איפה שאתה גר, יש עוד הרבה חנויות שמחזיקות אינטראקטיב חוץ מטבע קסטל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה קלינה
השגתי בסוף את הקרם עוגיות ואני חייב להגיד שהוא משתפר מקופסא לקופסא (בהתחלה לא ממש התחברתי אבל הוא טוב בסך הכל)

• פותח/ת השרשור
היה לי פעם בננה של iss זה נחמד אבל מאז שניסיתי קרם עוגיות נדלקתי גם בiss
בנהה של iss וממה שהבנתי בדרכ בכל חברה זה חלש כזה

ISS הייתה לי והיא מהגרועות שניסיתי. מתערבבת על הפנים וגם הטעם מלאכותי.
הבנתי שהיא לא מתערבבת טוב כי מוסיפים לה מלטודקסטרין זול וזאת לא אבקת חלבון זה אשכרה גיינר חח. חברה שמוסיפה מלטודקסטין לאבקת חלבון שלה זה על הפנים כי שום חלבון ששתיתי עד היום לא היה בו מלטודקסטרין, זאת לא אבקת חלבון זה גיינר חח כולה איזה 65% חלבון.

ISS הייתה לי והיא מהגרועות שניסיתי. מתערבבת על הפנים וגם הטעם מלאכותי.
הבנתי שהיא לא מתערבבת טוב כי מוסיפים לה מלטודקסטרין זול וזאת לא אבקת חלבון זה אשכרה גיינר חח. חברה שמוסיפה מלטודקסטין לאבקת חלבון שלה זה על הפנים כי שום חלבון ששתיתי עד היום לא היה בו מלטודקסטרין, זאת לא אבקת חלבון זה גיינר חח כולה איזה 65% חלבון.

+100500

• פותח/ת השרשור
אני דווקא ממש הייתי מרוצה אז
גם הערבוב לא בעיה בשבילי יש לי שייקר טוב שנותן בראש ומערבב כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
"גיינר" הגזמת כולה 10 קלוריות יותר מהאינטראקטיב שזה מה בתכלס? מלפפון?
22 גרם במקום 25 וואו אחי זה כולה 3 גרם
קיצור אין צורך להגזים
ומונלייט מהביקורת שנתת על השוקו אמרת שזה מזכיר לך מעדן דני ובגלל זה לא הלכתי על זה כי אני לא ממש אוהב תמעדנים האלה

בדיוק הזמנתי חלבון Iss אתה אומרים שהוא על הפרצוף ???ועוד הזמנתי כי היה לי זכור שהמליצו עליו המון כאן בפורום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית