הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על המצב שאני ניכנס במהלך האימונים..

יוני האתיופי

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
קודם שלום לכולם אני חדש בפורום ועכשיו לשאלה

אחרי אימון ובמהלך אימון אני במצב חם אני נראה גדול יותר עכשיו ניסיתי 2 תוכניות אימונים באחת נכנסתי לפחות מצב חם ולאחת יותר ושתי התוכניות הן מסביות באותו רמה פחות או יותר שאלתי תמאמן שהוא חבר גם והוא אמר שבתוכנית שנכסתי ליותר מצב חם זה אומר שהיא טובה יותר ולא היה לי הרבה זמן להסברים אז יש פה מישהו שיכול לחזק לי את הנושא??😃

• פותח/ת השרשור
זה קשה קצת להבין נכון יש תדבר הזה מצב חם (פאמפ)תמיד אחרי אימון אתה מנופח יותר לכמה זמן

עכשיו שאלתי אם ניסיתי 2 תוכניות ובאחת מיהם הגוף שלי ניכנס ליותר מצב חם אז אם זה אומר שהיא יותר טובה מזאתי שניכנסתי פחות

נערך לאחרונה:
תוכנית יותר טובה היא אחת שתגרום לך להתחזק (להוסיף משקל למוט) ו/או להוסיף מאסת גוף רזה
אני לא מבין על מה אתה מדבר חם/קר ? זה לא מים בברז

WTF חבר אין קשר בין :פאמפ" לכמה שהתוכנית טובה תפסיק לשמוע לליצנים ולשטויות שלהם...ואני מציע לך לעבור לתוכנית כוח במקום לפמפם ו"להראות גדול באימון" 😳

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן תוכנית כוח ושתי התוכניות שניסיתי זה כוח אבל לא משנה ח'ברה הבנתי זה באמת שטויות אני צריך פשוט לראות באיזה תוכנית יש יותר היתקדמות ולא להתעסק בחרטה הזה

מה שאתה מדבר זה "פאמפ" ..יותר דם מוזרם לשריר כתוצאה ממאמץ, לא דווקא מעיד על תוכנית יותר טובה ..

אני אתן לך דוגמה גם , לחיצת חזה 3X50 תפמפם אותך הרבה יותר מאשר 3X6 ..ואיפה עבדת יותר טוב ?

😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית