הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית תוכנית של לייל אני רוצה להוריד תעבודה לידיים הייעצות כללית לגבי השינויים

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
A
לחיצת חזה 4X6-8
ROW 4X6-8
מילאטרי 2X10
מתח באחיזה צרה 2X10
ב'נץ באחיזה צרה 2X10
B
סקוואט 4X6-8
דאדליפט רומני 4X6-8
GHR 2X10
כפיפת ירך 2X10
A
לחיצת חזה חיובי 4X6-8
מתח רגיל 4X6-8
מקבילים 2X10
מסור 2X10
לחיצת חזה באחיזה צרה 2X10
B
דאדליפט 4X6-8
פרונט סקוואט 4X6-8
כפיפת ירך 2X10
ופשיטת ירך 2X10

[אני עושה גם בטן ותאומים פעמיים בשבוע באימון B]

מה אתם אומרים:?

לא מבין למה לשנות די הרבה מעקרון העבודה של התוכנית עצמה.
תדבוק בתוכנית המקורית עם שינוי קטן פה ושם, לדעתי מיותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
דבקתי בתוכנית המקורית
הפנמתי
החלטתי שאני רוצה להוריד את אימוניי הידיים
אז שניתי מעט
אם אפשר עוד תגובות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תעשה בנץ' באחיזה צרה, אין טעם. פשוט תעבוד עם התוכנית שהייתה לך מקודם בלי התרגילים לידיים.

היית עושה בנץ' באחיזה צמודה גם לפני? אם כן רע מאוד - זה תרגיל שמעמיס המון ואין צורך ב3 תרגילי לחיצה באימון.
תוריד את הבנץ' באחיזה צמודה

מעמיס המון על מה?

תגיד בן כמה אתה?

מעמיס המון על מה?

תגיד בן כמה אתה?
יש לך 4 סטים כבדים של לחיצת חזה בכל אימון פלג גוף עליון, ועוד 2 תרגילי עזר של לחיצה. אתה רוצה להוסיף לזה עוד תרגיל לחיצה? מה זה יתן לך חוץ מווליום לא נחוץ שעלול להאט או לעצור את ההתקדמות, וגרוע מזה - לגרום לפציעה כשהמשקלים יתחילו להיות מאוד כבדים?

אני בן 5

אתה יודע בכלל על מה עובד לחיצת חזה עם ידיים צמודות?

אתה בן 5? סתם משעשעת אותי המחשבה למה שמישהו יקח עצה מילד באינטרנט שרוב הסיכוים שלא בכלל מבין על מה הוא מדבר.
זה לא עובד על הראש השמיני של הטרייספס בשיפוע 27.6 מעלות כדי להגדיל את האנליזה של החרטאבונה?

אני בניגוד לכל מיני אנשים דווקא כן יודע על מה אני מדבר, כי אני עושה שיעורי בית וקורא לפני שאני עונה על משהו.
העיקר שאתה עוזר.

זה לא עובד על הראש השמיני של הטרייספס בשיפוע 27.6 מעלות כדי להגדיל את האנליזה של החרטאבונה?

אני בניגוד לכל מיני אנשים דווקא כן יודע על מה אני מדבר, כי אני עושה שיעורי בית וקורא לפני שאני עונה על משהו.
העיקר שאתה עוזר.

אז הנה לך ציטוט מהספר שאתה כה אוהב (הגירסה השניה של SS, אם זה לא היה ברור):
"Close-grips are usually used at higher reps, but this is merely tradition, and there is no
reason that it must be done this way. Since they use a lighter weight than the bench press, they
can be done after a bench workout
, or they can be used on a separate day as a light day exercise."
מזל שאתה, בניגוד לאנשים אחרים, יודע על מה אתה מדבר.
Keep up the good work!

אז הנה לך ציטוט מהספר שאתה כה אוהב (הגירסה השניה של SS, אם זה לא היה ברור):
"Close-grips are usually used at higher reps, but this is merely tradition, and there is no
reason that it must be done this way. Since they use a lighter weight than the bench press, they
can be done after a bench workout
, or they can be used on a separate day as a light day exercise."
מזל שאתה, בניגוד לאנשים אחרים, יודע על מה אתה מדבר.
Keep up the good work!

זה יפה שאתה יודע לצטט ולהיות מקובע בתוך הריבוע שלך, אבל חשבת על העובדה שכבר קיים תרגיל עזר בתוכנית?
תראה לי סיבה אחת טובה להוסיף תרגיל עזר לאחר עוד תרגיל עזר?

תודה שאתה כזה מתחשב וקוקי שציטטת, אנחנו צריכים עוד אנשים כמוך.

זה יפה שאתה יודע לצטט ולהיות מקובע בתוך הריבוע שלך, אבל חשבת על העובדה שכבר קיים תרגיל עזר בתוכנית?
תראה לי סיבה אחת טובה להוסיף תרגיל עזר לאחר עוד תרגיל עזר?

תודה שאתה כזה מתחשב וקוקי שציטטת, אנחנו צריכים עוד אנשים כמוך.
בgeneric bulking routine לייל אומר לעשות 2 תרגילים לחזה, ואחד טרייספס. במידה ויש לך השגות בנוגע לזה אתה מוזמן לפנות אליו. או שאתה חושב שבנצ' באחיזה צמודה הוא לא תרגיל לטרייספס? טוב, בUD2 לייל ממליץ עליו לאימון של יום שבת (אחרי 2 לחיצות, אגב), אז כניראה ששוב אתה חולק על לייל.

בgeneric bulking routine לייל אומר לעשות 2 תרגילים לחזה, ואחד טרייספס. במידה ויש לך השגות בנוגע לזה אתה מוזמן לפנות אליו. או שאתה חושב שבנצ' באחיזה צמודה הוא לא תרגיל לטרייספס? טוב, בUD2 לייל ממליץ עליו לאימון של יום שבת (אחרי 2 לחיצות, אגב), אז כניראה ששוב אתה חולק על לייל.
דבר ראשון כל התרגילי זרועות "לבחירה", זה אומר שזה לא חובה (ותכלס לדעתי גם לא צריך) לעשות אותם.

CGBP זה לחיצת חזה עם טווח תנועה ארוך יותר - החזה שלך עדיין עובד כאן בדיוק כמו שהוא עובד בBP רגיל, רק שהטרייספס עובדים יותר בנעילה מפאת הטווח תנועה הארוך יותר.
אתה רוצה לעשות 3 תרגילי לחיצה לחזה באימון? בהצלחה, תעדכן בכמה הבנץ' שלך עולה כל שבוע.

דבר ראשון כל התרגילי זרועות "לבחירה", זה אומר שזה לא חובה (ותכלס לדעתי גם לא צריך) לעשות אותם.

CGBP זה לחיצת חזה עם טווח תנועה ארוך יותר - החזה שלך עדיין עובד כאן בדיוק כמו שהוא עובד בBP רגיל, רק שהטרייספס עובדים יותר בנעילה מפאת הטווח תנועה הארוך יותר.
אתה רוצה לעשות 3 תרגילי לחיצה לחזה באימון? בהצלחה, תעדכן בכמה הבנץ' שלך עולה כל שבוע.
החזה עובד כמו בבנצ' פרס רגיל? אז לדבריך, 50 קילו בנצ' באחיזה רחבה יפעילו את אותו העומס על החזה כמו 50 קילו בנצ' באחיזה צרה? כניראה שריפטו יאלץ לחלוק עליך שוב(החלק עם הכי הרבה פחות פרטים טכנים שמצאתי אשר מאשש את טענתי,כדי שתבין) :
"the narrow grip is much harder in terms of total weight that can be
used, due to the range of motion and less pec/delt involvement"

החזה עובד כמו בבנצ' פרס רגיל? אז לדבריך, 50 קילו בנצ' באחיזה רחבה יפעילו את אותו העומס על החזה כמו 50 קילו בנצ' באחיזה צרה? כניראה שריפטו יאלץ לחלוק עליך שוב(החלק עם הכי הרבה פחות פרטים טכנים שמצאתי אשר מאשש את טענתי,כדי שתבין) :
"the narrow grip is much harder in terms of total weight that can be
used, due to the range of motion and less pec/delt involvement"
אתה פשוט מנסה להתמקד בחלק שפחות חשוב? או שאתה מנסה להרגיז ולצאת צודק?
אוקי - אתה צודק, עכשיו נפסיק להתווכח? תודה.

אין צורך לתת לחזה עוד עבודה - ובנץ' באחיזה צרה זה לא תרגיל שתכניס אותו בתור תרגיל ליד אחורית בסיום האימון, אחרי שכבר ביצעת 6 לחיצות שונות.

ושוב - אתה צודק!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מבין מה זה הבולשיט הזה שאתם מתווכחים עליו. אחיזה צרה ואחיזה רחבה זה אותו חרא. שניהם מפעילים אותם שרירים. באחיזה צרה יותר קשה לנעול את המשקל ובגלל זה כביכול זה עובד יותר על היד האחורית.

אפשר לעשות את שניהם. לא רואה הצדקה לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית