הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מנפלאות הפלאו

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
לפני חצי שנה הטריגל' שלי היו על 90.
היום עשיתי בדיקה אחרי 3 וחצי חודשים בערך של פלאו (פחות או יותר) והתוצאה- 60.
גם בכולסטרול הייתה ירידה למרות שזה לא מעניין אותי. (130)
פאק פחמימות.
רוב חיי הייתי על 70-75. מאסת אוראו וחברים העלו ל90. פלאו הורידה ל60.
זה לפחות מהנסיון האישי שלי.
🎉🎊🎈

נערך לאחרונה:
עד שלא הבאתי לפה דברים הכל היה יבש וכולכם הייתם רדומים, אז עדיף מכולם.
מה גם שאני מביא דברים מעניינים 😃

אתה עושה צחוק? מת על הדברים שאתה מביא. אני נכנס לפה כמעט אך ורק בשביל האופטופיק

חלבון ממש לא משביע יותר מפחמימה.
אני לא רואה איך אפשר כל החיים לא לאכול פחמימות, איך אפשר בלי פיצה המבורגר ולחם מדי פעם??
בוא נעזוב לרגע את כל המאפים שאוכלים לפעמים.

• פותח/ת השרשור
האמת שאתה מתרגל וזה אפילו לא חסר לך באיזשהו שלב.
לקחתי ליב ממש מזמן. ומאז שהפסקתי זה שוב ירד. יכול להיות שזה סתם. זאת לא הפואנטה. הטריג' יותר חשוב.

אני לא ממש מבין, איך מחסור בפחמימות יכול להשפיע על טריגליצרידים? חשבתי שאלה מצטברים עם מאזן קלורי חיובי, לאו דווקא מפחמימות. אולי הם ירדו בגלל החיטוב ולא בגלל הפלאו?

אני חושב שזה בגלל האינסולין, אם אתה לא אוכל פחמימות בכלל אז לך את הכל הקטע של עלייה וירידה ברמת סוכר וזה אמור להשפיע על השומנים בדם.

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש מבין, איך מחסור בפחמימות יכול להשפיע על טריגליצרידים? חשבתי שאלה מצטברים עם מאזן קלורי חיובי, לאו דווקא מפחמימות. אולי הם ירדו בגלל החיטוב ולא בגלל הפלאו?
לא הייתי בחיטוב ברוב הזמן. ואתה מוזמן לראות את הסרטים שיש בנעוץ שלי עם המיתוסים.

אני מרגיש את השינוי בעיקר בעיכול, הרבה יותר נח לי וכיף לי בבטן, אבל עדיין אני מחכה לסיים כדי שאני יחזור למאסה.

גם אני מצטרף לתמיכה בדיאטה, אמנם לא קראתי על פלאו, אבל אני מגביל את עצמי ל50 גרם פחמימה ביום בערך ואוכל חלבון ושומן.אני בחיטוב, ובחיים לא הרגשתי יותר טוב. אני זוכר שבפעמים הקודמות שניסיתי לחטב לא דל פחמימה היו ימים שהייתי הולך לישון רעב, הייתי גם טוחן ירקות כל היום כדי לסתום את הרעב, עכשיו אני ממש לא צריך את זה. לחיי טורפי על 😃

לטריגליצרידים לא אמור להיות קשר ישיר לכמות השומן בגוף?
הורדת שומן=בהכרח ירידת בטריגליצדים וההפך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית