הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מאמר בכלכלסיט על תזונת הפלאו

• פותח/ת השרשור dingo
  • פורסם בתאריך
זה מעניין אבל אני לא כ''כ מבין עד כמה זה אפקטיבי והם זה נכון לאכול ככה .
אם יש למישהו משהו להגיד על זה בעד או נגד אני אשמח בתור אחד ששוקל לנסות.

לא שמת לב שלכל הנעוצים פה יש מה "להגיד בעד זה"? ולבערך 80% מהאשכולות בפורום תזונה שעוסקים בקשר בין תזונה לבריאות?

אתה לא תמצא מחקרים שעוסקים ישירות בתזונה הזו, אבל יש לא מעט מידע שתומך בהורדת הסוכר, השומנים הצמחיים והדגנים מהתפריט.

לא חייבים לקרוא לזה "פליאו", "פרימל" או כל שם אחר, אבל לדעתי, ברגע שתוציא את הנ"ל מהתפריט, תעשה צעד גדול לשיפור התזונה שלך.

אם אתה חושש, אתה יכול לנסות תזונה בסגנון הזה למשך חודש, שלאחריו תחליט האם להמשיך כך או לחזור למה שאתה מכיר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תמצא מחקרים שעוסקים ישירות בתזונה הזו, אבל יש לא מעט מידע שתומך בהורדת הסוכר, השומנים הצמחיים והדגנים מהתפריט.

לא חייבים לקרוא לזה "פליאו", "פרימל" או כל שם אחר, אבל לדעתי, ברגע שתוציא את הנ"ל מהתפריט, תעשה צעד גדול לשיפור התזונה שלך.

אם אתה חושש, אתה יכול לנסות תזונה בסגנון הזה למשך חודש, שלאחריו תחליט האם להמשיך כך או לחזור למה שאתה מכיר.

ומה עם הפחמימה והתאוששות מהאימונים?
שאלה אמתית אתה חושב שהקרוספטרים מהעשיריה הראשונה אוכלים בשיטה הזו?

ומה עם הפחמימה והתאוששות מהאימונים?
שאלה אמתית אתה חושב שהקרוספטרים מהעשיריה הראשונה אוכלים בשיטה הזו?

1. לא ייעצתי לו להוריד פחמימות מהתפריט.
2. צריכת הפחמימות צריכה להיות בהתאם לעצימות האימונים.
3. הקרוספיטרים המובילים (ולא רק הם) לא אוכלים פליאו (לפחות מי שאני יודע, וגם זה מסרטוני יוטיוב), אבל הם מתאמנים בעצימות גבוהה פי כמה ממה שאתה או אני מתאמנים בה, וסביר להניח שהם גם משתמשים בחומרים כאלה ואחרים, שמשנים מאוד את התמונה.

אני ניסיתי את התזונה הזאת לחודשיים, אתה מרגיש הרבה יותר טוב, אין כמעט התקפי רעב, הורדתי בצורה ניכרת את הרמת סוכר שלי בדם, הבעיה שזה עסק יקר וקצת בעייתי להביא איתך אוכל מהבית כשאתה בעבודה.

אני ניסיתי את התזונה הזאת לחודשיים, אתה מרגיש הרבה יותר טוב, אין כמעט התקפי רעב, הורדתי בצורה ניכרת את הרמת סוכר שלי בדם, הבעיה שזה עסק יקר וקצת בעייתי להביא איתך אוכל מהבית כשאתה בעבודה.

יקר יותר? תלוי בכמה חלבון אתה צורך.

להביא אוכל לעבודה זה ממש לא בעייתי, רק דורש להכין את האוכל מראש.

אפשרי לעשות מאסה ככה כמו AD ? אבל כאשר עושים את זה יש סיבה לעשות העמסות כי לא הוזכר במאמר על העמסת פחמימות .

השאלה שלי הייתה האם אני יכול לעשות מאסה עם תזונה שכזאת והאם עלי יהיה לשלב העמסות כל שבוע למשל

השאלה שלי הייתה האם אני יכול לעשות מאסה עם תזונה שכזאת והאם עלי יהיה לשלב העמסות כל שבוע למשל

אפשר בהחלט לעשות מאסה. אתה יכול לדאוג לצריכה של ~100 גרמים פחמימה ביום בשלב הראשון ולראות איך זה משפיע עליך: אם תתאושש טוב מהאימונים ולא תעלה יותר מדי בשומן, אז כמות הפחמימות מתאימה. אני מניח שתוכל להסיק לבד מה שתי האפשרויות האחרות.

אפשר בהחלט לעשות מאסה. אתה יכול לדאוג לצריכה של ~100 גרמים פחמימה ביום בשלב הראשון ולראות איך זה משפיע עליך: אם תתאושש טוב מהאימונים ולא תעלה יותר מדי בשומן, אז כמות הפחמימות מתאימה. אני מניח שתוכל להסיק לבד מה שתי האפשרויות האחרות.
הבנתי אותך ,תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית