http://www.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3581693,00.html
כמו לפי הכותרת מדבר על תזונת הפלאו
כמו לפי הכותרת מדבר על תזונת הפלאו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מעניין אבל אני לא כ''כ מבין עד כמה זה אפקטיבי והם זה נכון לאכול ככה .
אם יש למישהו משהו להגיד על זה בעד או נגד אני אשמח בתור אחד ששוקל לנסות.
זה מעניין אבל אני לא כ''כ מבין עד כמה זה אפקטיבי והם זה נכון לאכול ככה .
אם יש למישהו משהו להגיד על זה בעד או נגד אני אשמח בתור אחד ששוקל לנסות.
אתה לא תמצא מחקרים שעוסקים ישירות בתזונה הזו, אבל יש לא מעט מידע שתומך בהורדת הסוכר, השומנים הצמחיים והדגנים מהתפריט.
לא חייבים לקרוא לזה "פליאו", "פרימל" או כל שם אחר, אבל לדעתי, ברגע שתוציא את הנ"ל מהתפריט, תעשה צעד גדול לשיפור התזונה שלך.
אם אתה חושש, אתה יכול לנסות תזונה בסגנון הזה למשך חודש, שלאחריו תחליט האם להמשיך כך או לחזור למה שאתה מכיר.
ומה עם הפחמימה והתאוששות מהאימונים?
שאלה אמתית אתה חושב שהקרוספטרים מהעשיריה הראשונה אוכלים בשיטה הזו?
אני ניסיתי את התזונה הזאת לחודשיים, אתה מרגיש הרבה יותר טוב, אין כמעט התקפי רעב, הורדתי בצורה ניכרת את הרמת סוכר שלי בדם, הבעיה שזה עסק יקר וקצת בעייתי להביא איתך אוכל מהבית כשאתה בעבודה.
אפשרי לעשות מאסה ככה כמו AD ? אבל כאשר עושים את זה יש סיבה לעשות העמסות כי לא הוזכר במאמר על העמסת פחמימות .
השאלה שלי הייתה האם אני יכול לעשות מאסה עם תזונה שכזאת והאם עלי יהיה לשלב העמסות כל שבוע למשל
הבנתי אותך ,תודה!אפשר בהחלט לעשות מאסה. אתה יכול לדאוג לצריכה של ~100 גרמים פחמימה ביום בשלב הראשון ולראות איך זה משפיע עליך: אם תתאושש טוב מהאימונים ולא תעלה יותר מדי בשומן, אז כמות הפחמימות מתאימה. אני מניח שתוכל להסיק לבד מה שתי האפשרויות האחרות.
Paleotards